<!--quoteo(post=45213:date=26. 03. 2009 g. 21:52:name=aga764)--><div class='quotetop'>(aga764 @ 26. 03. 2009 g. 21:52) [snapback]45213[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Domki ślimaków w magazynie zostawię pracownikom egzekucji I tak mnie przecież do magazynu nie wpuszczą. A ja wezmę aparat i pójdę na łąkę. Może się trafi jakaś żaba... Albo jeszcze lepiej dwie...
Aga, ale poszliście z Zielonką po bandzie z tymi ślimaczkami :rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Może są smakoszami francuskich "specjałów"
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
27 mar 2009, 10:15
wjawor
<!--quoteo(post=45230:date=27. 03. 2009 g. 09:49:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 27. 03. 2009 g. 09:49) [snapback]45230[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=45213:date=26. 03. 2009 g. 21:52:name=aga764)--><div class='quotetop'>(aga764 @ 26. 03. 2009 g. 21:52) [snapback]45213[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Domki ślimaków w magazynie zostawię pracownikom egzekucji I tak mnie przecież do magazynu nie wpuszczą. A ja wezmę aparat i pójdę na łąkę. Może się trafi jakaś żaba... Albo jeszcze lepiej dwie...
Aga, ale poszliście z Zielonką po bandzie z tymi ślimaczkami :rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Może są smakoszami francuskich "specjałów" <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Widząc ich obeznanie i biegłość poruszania w temacie są wręcz koneserami... mniam
____________________________________ always look on the bright side of life
27 mar 2009, 10:19
zaraz tam po bandzie...
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
27 mar 2009, 22:16
Poszukuje ksiażki pt. "Bonsai", autor Andrzej Płochocki, wydanie (niestety jedyne) 1990 r. Jeśli ktoś ma tę pozycję na zbyciu prosze o kontakt na private.
Ostatnio edytowano 31 mar 2009, 09:23 przez melon, łącznie edytowano 1 raz
31 mar 2009, 09:21
melon
Poszukuje ksiażki pt. "Bonsai", autor Andrzej Płochocki, wydanie (niestety jedyne) 1990 r. Jeśli ktoś ma tę pozycję na zbyciu proszę o kontakt na private.
____________________________________ always look on the bright side of life
31 mar 2009, 09:25
Wyobraźcie sobie, że widziałam wczoraj klucz przelatujących kaczek, wrzeszczących w niebogłosy ale zanim dopadłam do aparatu, już było po nich, ale darły się przepięknie.
02 kwi 2009, 12:24
luśka
Wyobraźcie sobie, że widziałam wczoraj klucz przelatujących kaczek, wrzeszczących w niebogłosy ale zanim dopadłam do aparatu, już było po nich, ale darły się przepięknie.
One pięknie leciały, czy przepięknie się darły, bo jeśli tylko wrzeszczały w niebogłosy, to nie rób sobie wyrzutów z powodu niedopadnięcia aparatu fotograficznego. Nim głosu nie sfotografujesz.
PS Może chodziło o aparat słuchowy, jeśli tak to jest czego żałować, na przyszłość radził bym mieć pod ręką, bo wiosna to czas ćwierkania, gęgania, piania, kokodakania, kwakania, świergolenia, pie…nia i pierun wie czego jeszcze
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
02 kwi 2009, 16:54
Pięknie leciały, pięknie wrzeszczały a TY mógłyś skończyć z tą ironią ZIELONKA. Nadeszła wiosna, odradza się życie, może i TY staniesz się cieplejszy i mniej wściekły. Pokaż, że jesteś bardzo ciepłym człowiekiem. Zrozum, że forsa to nie wszystko, mimo wszystko.
10 kwi 2009, 14:19
zielonka
Może chodziło o aparat słuchowy, jeśli tak to jest czego żałować, na przyszłość radził bym mieć pod ręką, bo wiosna to czas ćwierkania, gęgania, piania, kokodakania, kwakania, świergolenia, pie…nia i pierun wie czego jeszcze
<!--quoteo(post=45705:date=02. 04. 2009 g. 16:54:name=zielonka)--><div class='quotetop'>(zielonka @ 02. 04. 2009 g. 16:54) [snapback]45705[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Może chodziło o aparat słuchowy, jeśli tak to jest czego żałować, na przyszłość radził bym mieć pod ręką, bo wiosna to czas ćwierkania, gęgania, piania, kokodakania, kwakania, świergolenia, pie…nia i pierun wie czego jeszcze
Masz masywny dowcip... 30 TON... :zygi: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jak masz takie bezwarunkowe odruchy, wystarczy nie czytać postów Zielonki. Wbrew pozorom ma akurat jeden z lżejszych. Ale oczywiście to kwestia gustu, smaku, lub umiejętności czytania między wierszami (co kto woli).
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
13 kwi 2009, 22:34
Patrzcie, jak to się kręci. Chciałam, żeby to było zagadnienie dla ludzi mających jakieś zainteresowania, chcących podzielić się z innymi czymś ciekawym, a wyszło jak zawsze.
15 kwi 2009, 10:18
Muszę Ci powiedzieć Zielonka, że masz w sobie wiele złośliwości, nienawiści, chamstwa i nietaktu, chociaż jak to mówią młodzi, jest to chodliwe (Kuba Wojewódzki) i daje się sprzedać, nawet nieżle. Ja jestem starym już człowiekiem i najpierw Twoje "myśli" mnie urażały, denerwowały i bardzo raniły, ale moje dzieci pokazały mi, że to tylko przykrywka, ponieważ nikt Cię nie zna, dyskutujesz sobie o wszystkim i możesz pisać wszystko (chociaż taka anarchia mnie osobiście bardzo przeraża). A tak poza tym, co robisz jako swoje hobby, oprócz palenia (czegoś tam)?
<!--coloro:#CC33CC--><span style="color:#CC33CC"><!--/coloro--> <!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto-->_________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Edited by Nadir - interpunkcja<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--colorc--></span><!--/colorc-->
Ostatnio edytowano 18 kwi 2009, 17:40 przez lus1ka, łącznie edytowano 1 raz
17 kwi 2009, 22:51
Jednak jest wiosna. Irbis znów wyszedł z lasu w opolskim i dał się sfilmować niemieckim turystom<a href="http:////www.tvn24.pl/0,1596152,0,1,jak-spotkali-i-sfilmowali-pume,wiadomosc.html" target="_blank">Tu jest relacja</a> jak zwierzę baraszkuje na polach.
Teraz nie wyjeżdżając do Pakistanu można zapolować na irbisa pod Opolem - oczywiście kamerą .
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
18 kwi 2009, 14:01
Na filmie niemieckiego turysty "irbis" wyglądem bardziej przypomina lwicę.