A kiedy w końcu poznamy ten ....mityczny układ????? no oczywiście poza układem KaczmarkoLipcowym Ja się doczekać nie mogę, Jako propaństwowy urzędnik chciałbym go wytępić ogniem i żelazem :za2:
11 paź 2008, 23:38
dapa
A kiedy w końcu poznamy ten ....mityczny układ????? no oczywiście poza układem KaczmarkoLipcowym (...)
I jeszcze protektora Kaczmarka...
12 paź 2008, 07:39
dapa
<!--quoteo(post=35366:date=11. 10. 2008 g. 18:48:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 11. 10. 2008 g. 18:48) [snapback]35366[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A kiedy?.. A kiedy?.. A kiedy?..
A kiedy w końcu poznamy ten ....mityczny układ????? no oczywiście poza układem KaczmarkoLipcowym Ja się doczekać nie mogę, Jako propaństwowy urzędnik chciałbym go wytępić ogniem i żelazem :za2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nie "mityczny układ", a układy. A są wszędzie tam, gdzie się kręcą lody Nie mów, że nie czytasz gazet ani nie oglądasz programów informacyjnych. Jako propaństwowy urzędnik powinieneś....
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 paź 2008, 10:15
Nadir
...Nie mów, że nie czytasz gazet ani nie oglądasz programów informacyjnych. Jako propaństwowy urzędnik powinieneś....
Jako propaństwowy urzędnik nie ma ich za co kupić, a prąd to już mu trzy lata temu odcieli. Dobrze, że czasem znajomi mu kompa udostępnią to przynajmniej na skarbowcach się coś dowie
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 12 paź 2008, 10:25 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
12 paź 2008, 10:24
wjawor
<!--quoteo(post=35402:date=12. 10. 2008 g. 10:15:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 12. 10. 2008 g. 10:15) [snapback]35402[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ...Nie mów, że nie czytasz gazet ani nie oglądasz programów informacyjnych. Jako propaństwowy urzędnik powinieneś....
Jako propaństwowy urzędnik nie ma ich za co kupić, a prąd to już mu trzy lata temu odcieli. Dobrze, że czasem znajomi mu kompa udostępnią to przynajmniej na skarbowcach się coś dowie <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> I jeszcze dodatkowo musi spłacać pożyczki z PKZP i ZFŚS
12 paź 2008, 12:00
helvet
<!--quoteo(post=35405:date=12. 10. 2008 g. 12:24:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 12. 10. 2008 g. 12:24) [snapback]35405[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=35402:date=12. 10. 2008 g. 10:15:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 12. 10. 2008 g. 10:15) [snapback]35402[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ...Nie mów, że nie czytasz gazet ani nie oglądasz programów informacyjnych. Jako propaństwowy urzędnik powinieneś....
Jako propaństwowy urzędnik nie ma ich za co kupić, a prąd to już mu trzy lata temu odcieli. Dobrze, że czasem znajomi mu kompa udostępnią to przynajmniej na skarbowcach się coś dowie <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> I jeszcze dodatkowo musi spłacać pożyczki z PKZP i ZFŚS <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A to wszystko przez te lody, które się kręcą w tych układach, przez co nie ma pieniędzy w budżecie i nie starcza ich dla budżetówki :zeby:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 12 paź 2008, 13:54 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
12 paź 2008, 13:54
A czy ja mogę zabrać się z Donaldem pierwszym kursem do Brukseli? Czy ktoś wie gdzie to mogę załatwić?
13 paź 2008, 21:00
oktan
A czy ja mogę zabrać się z Donaldem pierwszym kursem do Brukseli? Czy ktoś wie gdzie to mogę załatwić?
Oglądałem ostatnio "Wniebowziętych" z Maklakiewiczem i Himilsbachem. Pada tam piękne zdanie: Człowiek musi sobie czasem polatać . I tyle w temacie naszych dwóch upartych Ikarów...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 14 paź 2008, 07:29 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
14 paź 2008, 07:19
elsinore
(...) Oglądałem ostatnio "Wniebowziętych" z Maklakiewiczem i Himilsbachem. Pada tam piękne zdanie: Człowiek musi sobie czasem polatać . I tyle w temacie naszych dwóch upartych Ikarów...
Tylko który z nich pierwszy zaliczy twarde lądowanie
oktan
Szkoda byłoby Oktana. To może lepiej niech to nie będzie Donek
14 paź 2008, 15:09
Kurde, Donald zabrał zabawkę, a ja jutro miałem być w Brukselii. Lechu sobie POradzi i chyba wstawi do wiwatu, że niektórym POlitykom pójdzie w pięty.
14 paź 2008, 18:56
oktan
Kurde, Donald zabrał zabawkę, a ja jutro miałem być w Brukselii. Lechu sobie POradzi i chyba wstawi do wiwatu, że niektórym POlitykom pójdzie w pięty.
Niestety OKTANIE z Kaczorem się nie załapiesz do Brukseli : "Prezydent nie ma czym lecieć na szczyt - samolot nie wróci"
14 paź 2008, 19:15
Jakby na to wszystko nie patrzeć... idzie sroga zima... zaczęły się odloty kaczek...
____________________________________ always look on the bright side of life