Za oknami coraz szybciej robi się ciemno, opony letnie w samochodach zmienione na zimowe, dookoła zadomowił się Adwent, w Trójce znów śpiewają o karpiu... Idą Święta Bożego Narodzenia.
A jak Święta, to nie może obejść się od towarzyszących im ( świeckich ) atrybutów - choinki, bombek, pierogów, karpi, Mikołaja i ... prezentów.
Nieco ponad rok temu, nieśmiało zaproponowałem Inspektorowi małą akcję wspierania aktywności na naszym Forum.
Niestety, mimo entuzjastycznej reakcji braci skarbowej ( z przyczyn technicznych muszę ograniczyć ilość cytatów, posiłkując jedynie częścią z nich )...
elsinore
Nadir
helvet
Drago
zielonka
Co o tym sądzicie współforumowicze i Ty
drogi Inspektorze?

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:brawa: i jeszcze raz :brawa: za świetny pomysł
Jestem ZA! A nawet przeciw :piwo:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
... a także niesamowicie pracowitego ( nawet w przypadkach beznadziejnych ) moderatora...
... pod choinką zostało jedno puste miejsce. I niestety, w trakcie mijającego roku ten stan nie uległ zmianie.
Cóż więc pozostaje? Ponowienie prośby...
By Inspektora nastawić przychylnie do pomysłu, postanowiłem pójść za dobrą radą...
... i zredukować zapotrzebowanie. Posunę się nawet jeszcze dalej. Nie trzy + moderatorzy jak proponował Krychu, ale trzy łącznie z moderatorami ( przy zachowaniu ubiegłorocznych zasad ).
Oczywiście userów o których Mikołaj w ubiegłym roku nie zapomniał...
... w tym roku możemy pominąć. Jeszcze by się rozbestwili...
Wiem, że Inspektor jest bardzo zajęty, walczy ostro z "górą" i ostatnio mało udziela się na forum, ale... przecież tu zagląda. Na pewno wszystko sobie przemyślał, wybrał odpowiedni sprzęt, zweryfikował możliwości finansowe ( ceny laptopów poszły w dół ) i zapotrzebował transport zaprzęgu reniferów tuż po trzeciej niedzieli grudnia bieżącego roku. Gdyby był kłopot z reniferami, może być DHL, UPS czy GLS a w ostateczności nawet PP.
Nadzieja umiera ostatnia