Teraz jest 05 wrz 2025, 22:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Co pod choinkę? 
Autor Treść postu
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Ojej Helvet, Nadir... nie gadajcie że do Was na Gwiadkę te lapciaki nie dojechały...

19 mar 2008, 13:34

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Ojej Helvet, Nadir... nie gadajcie że do Was na Gwiadkę te lapciaki nie dojechały...

Ja im wierzę.  :D U nas też w XII 2007 przyszły do USu laptopy, a do dzisiaj nie zjechały do Działu :(

19 mar 2008, 14:55

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Pinero - dostała, Elsinore i Drago też.
Młodzież doinwestowana, natomiast panowie w mocno średnim wieku ( wybacz mi Wjaworze jeśli się pomyliłem ) mogą tylko pozazdrościć...
Ale nadzieja umiera ostatnia ;)

19 mar 2008, 18:01
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Doceniam zaliczenie w poczet "młodzieży".  :piwo:

19 mar 2008, 19:27
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

Ja również i dlatego będę jeszcze grzeczniejsza.

Eeee, nie dam rady.  :P

19 mar 2008, 19:31
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=27479:date=19. 03. 2008 g. 19:27:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 19. 03. 2008 g. 19:27) [snapback]27479[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Ja również i dlatego będę jeszcze grzeczniejsza.

Eeee, nie dam rady.  :P
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Byłoby za nudno Pinero... :)
Helvet, jak chcesz to Ci ten gwiazdkowy lapciach pożyczę... na Święta...

19 mar 2008, 19:34

POSTY        2176

Bardzo chętnie. Ale zważ, że zaraz mamy koniec akcji przyjmowania PIT-ów ( to przecież Wielkie Święto ), podwójne święta majowe, poźniej nadejdzie 15 sierpnia, po małej przerwie dwa święta w listopadzie i Boże Narodzenie. Oddam zaraz po Nowym Roku ( chyba, że wprowadzą jeszcze Trzech Króli )... :lol:

20 mar 2008, 08:39
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=27483:date=19. 03. 2008 g. 19:34:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 19. 03. 2008 g. 19:34) [snapback]27483[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Bardzo chętnie. Ale zważ, że zaraz mamy koniec akcji przyjmowania PIT-ów ( to przecież Wielkie Święto ), podwójne święta majowe, poźniej nadejdzie 15 sierpnia, po małej przerwie dwa święta w listopadzie i Boże Narodzenie. Oddam zaraz po Nowym Roku ( chyba, że wprowadzą jeszcze Trzech Króli )... :lol:

Wszystko ładnie, pięknie... ale jak mogłeś zapomnieć o 21 września ... ? ... to dopiero będzie fest , prawie Octoberfest  :piwo:

20 mar 2008, 08:48

POSTY        2176

Wszystko ładnie, pięknie... ale jak mogłeś zapomnieć o 21 września ... ? ... to dopiero będzie fest , prawie Octoberfest  :piwo:

Dla kogo święto dla tego święto.
Ja jakoś do tej pory nie zauważyłem...

20 mar 2008, 10:23
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=27543:date=20. 03. 2008 g. 08:48:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 20. 03. 2008 g. 08:48) [snapback]27543[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Dla kogo święto dla tego święto.
Ja jakoś do tej pory nie zauważyłem...

... to jest nas dwóch...  :D

20 mar 2008, 10:31

POSTY        2176
Za oknami coraz szybciej robi się ciemno, opony letnie w samochodach zmienione na zimowe, dookoła zadomowił się Adwent, w Trójce znów śpiewają o karpiu... Idą Święta Bożego Narodzenia.
A jak Święta, to nie może obejść się od towarzyszących im ( świeckich ) atrybutów - choinki, bombek, pierogów, karpi, Mikołaja i ... prezentów.
Nieco ponad rok temu, nieśmiało zaproponowałem Inspektorowi małą akcję wspierania aktywności na naszym Forum.

Niestety, mimo entuzjastycznej reakcji braci skarbowej ( z przyczyn technicznych muszę ograniczyć ilość cytatów, posiłkując jedynie częścią z nich )...
Nadir                    

<!--quoteo(post=19071:date=24. 11. 2007 g. 19:52:name=krychu)--><div class='quotetop'>(krychu @ 24. 11. 2007 g. 19:52) [snapback]19071[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=19070:date=24. 11. 2007 g. 19:15:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 24. 11. 2007 g. 19:15) [snapback]19070[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Ot tak z pięć ( z pominięciem moderatorów )

elsinore
Nadir
helvet
Drago
zielonka
Co o tym sądzicie współforumowicze i Ty drogi Inspektorze? ;)
:brawa: i jeszcze raz   :brawa:  za świetny pomysł
Jestem ZA! A nawet przeciw :piwo:
... a także niesamowicie pracowitego ( nawet w przypadkach beznadziejnych ) moderatora...
wjawor                    

(...) A laptopy najlepiej z mobilnym internetem ( z wykupionym rocznym abonamentem ). Jak szaleć to szaleć :D
Nie ukrywam, że jestem za wariantem z moderatorami :piwo:

... pod choinką zostało jedno puste miejsce. I niestety, w trakcie mijającego roku ten stan nie uległ zmianie.

Cóż więc pozostaje? Ponowienie prośby...
By Inspektora nastawić przychylnie do pomysłu, postanowiłem pójść za dobrą radą...

krychu                    

To wina helveta. Przedobrzył. Gdyby zaproponował pierwszą trójkę +mods to by przeszło. Załapałby się i nikt za bardzo by nie wnikał. A w analogicznej sytuacji roku przyszłego Admins mogliby intensywniej potrząsnąć worem i wtedy, być może, starczyłoby i dla piątego. A tak to psińco. I lodóweczki też pa pa.  :angry2:

... i zredukować zapotrzebowanie. Posunę się nawet jeszcze dalej. Nie trzy + moderatorzy jak proponował Krychu, ale trzy łącznie z moderatorami ( przy zachowaniu ubiegłorocznych zasad ).

Oczywiście userów o których Mikołaj w ubiegłym roku nie zapomniał...
helvet                    

(...) Pinero - dostała, Elsinore i Drago też.
Młodzież doinwestowana, natomiast panowie w mocno średnim wieku ( wybacz mi Wjaworze jeśli się pomyliłem ) mogą tylko pozazdrościć... (...)

... w tym roku możemy pominąć. Jeszcze by się rozbestwili...

Wiem, że Inspektor jest bardzo zajęty, walczy ostro z "górą" i ostatnio mało udziela się na forum, ale... przecież tu zagląda. Na pewno wszystko sobie przemyślał, wybrał odpowiedni sprzęt, zweryfikował możliwości finansowe ( ceny laptopów poszły w dół ) i zapotrzebował transport zaprzęgu reniferów tuż po trzeciej niedzieli grudnia bieżącego roku. Gdyby był kłopot z reniferami, może być DHL, UPS czy GLS a w ostateczności nawet PP.
Nadzieja umiera ostatnia ;)

03 gru 2008, 15:28
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Helvet :excl: Kraj upada a Tobie ino laptok w głowie...  :nonono:

04 gru 2008, 14:07

POSTY        2176

Helvet :excl: Kraj upada a Tobie ino laptok w głowie...  :nonono:

Po dzisiejszym dniu już niekoniecznie...

04 gru 2008, 14:49
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Pod choinkę to ja proponuję stojak, a jeżeli jest żywa (tylko takie uznaję) to jeszcze naczynie z wodą lub donicę.

04 gru 2008, 15:08
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 99 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona