Jak mogę pisać, skoro ten KCIUK pogardy widzę ? Ty myślisz w ogóle ? Wątpię !
22 maja 2020, 13:58
Re: Cenzura na forum celników
Agataf
No ja nie wiem jak możesz pisać... pisząc... P.S. czasem myślę... i myślę, że skoro jednak piszesz, pytając jak możesz pisać, to jednak faktycznie ten kciuk pogardy sieje w tobie spustoszenie... mentalne... tak myślę...
22 maja 2020, 15:04
Agataf
Ten kciuk, jakby ktoś nie wiedział jest z forum skarbowcy - taki obrazek widzi ktoś, kto pisze niewygodne dla innych teksty.
Strasznie mądry ten kciuk... dopiero piszesz niewygodny dla innych tekst a kciuk już ci pokazuje figę...? Zawsze to lepiej niż palec lichockiej...
22 maja 2020, 15:08
mruwkaZz
Agataf
No ja nie wiem jak możesz pisać... pisząc... P.S. czasem myślę... i myślę, że skoro jednak piszesz, pytając jak możesz pisać, to jednak faktycznie ten kciuk pogardy sieje w tobie spustoszenie... mentalne... tak myślę...
Jeśli tak "myślisz ... i myślisz" ... to może za dużo myślisz ?! Niewykluczone, że wyjaśnienie jest banalnie proste. Np. @Agataf naruszyła jakieś zasady pod wcześniejszym nickiem, więc ma "figę" dla innej tożsamości. Stąd pisząc, że pisać nie może - nie musi popełniać błędu logicznego - skądinąd popełniając znaczniejszy ...
23 maja 2020, 12:52
Rozmundurowany
Jeśli tak "myślisz ... i myślisz" ... to może za dużo myślisz ?! Niewykluczone, że wyjaśnienie jest banalnie proste. Np. @Agataf naruszyła jakieś zasady pod wcześniejszym nickiem, więc ma "figę" dla innej tożsamości. Stąd pisząc, że pisać nie może - nie musi popełniać błędu logicznego - skądinąd popełniając znaczniejszy ...
Moze AgataF to Rozalija - szpion z Krainy Skarbowców na forum celników? Tak tam już ją namierzyli. I chcą się pozbyć się trolla.
Załącznik:
3268 Admin wykasuj @Rozalija. To troll !.jpg
A dni Gigarda też tam są policzone. Niestrudzony Don Pedro Sfrustrowany Skarbowiec wykrył kolejnego Szpiega z Krainy Skarbowców.
Załącznik:
3552-3553 Gigard idź trollować gdzie indziej.jpg
A Beata Roszkowska to Unclesam, a Unclesam to jurnystefan, a jurnystefan to sztywnyubek, a sztywnyubek to achlarwa, w buluindzieji i 123 marysia. A nawet karolcia1.
Załącznik:
ludwinski to larwa.jpg
A Ludwiński to radny, a radny to toga, a toga to Ludwiński. Ludwiński to Kaczynski, a Król I to Czarny.
Załącznik:
Ludwiński to achlarwa, w buluindzieji i 123 marysia.jpg
A! Zapomniałem! A Stefano to Słoneczko!! Sam ze sobą pisał. Jak DrJekyll i MrHide
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 23 maja 2020, 20:57 przez jurnystefan, łącznie edytowano 1 raz
23 maja 2020, 20:49
jurnystefan
Rozmundurowany
Moze AgataF to Rozalija - szpion z Krainy Skarbowców na forum celników? Tak tam już ją namierzyli. I chcą się pozbyć się trolla.
Załącznik:
3268 Admin wykasuj @Rozalija. To troll !.jpg
A dni Gigarda też tam są policzone. Niestrudzony Don Pedro Sfrustrowany Skarbowiec wykrył kolejnego Szpiega z Krainy Skarbowców.
Załącznik:
3552-3553 Gigard idź trollować gdzie indziej.jpg
A Beata Roszkowska to Unclesam, a Unclesam to jurnystefan, a jurnystefan to sztywnyubek, a sztywnyubek to achlarwa, w buluindzieji i 123 marysia. A nawet karolcia1.
Załącznik:
ludwinski to larwa.jpg
A Ludwiński to radny, a radny to toga, a toga to Ludwiński. Ludwiński to Kaczynski, a Król I to Czarny.
Załącznik:
Ludwiński to achlarwa, w buluindzieji i 123 marysia.jpg
A! Zapomniałem! A Stefano to Słoneczko!! Sam ze sobą pisał. Jak DrJekyll i MrHide
Czy coś z twojego bełkotu wynika? Masz chłopie paranoję. Level HARD.
24 maja 2020, 10:50
celman
Wynika. Dla myślących. Myślałem że celnicy (czytelnicy Wyborczej, widzowie TVNu i słuchacze kultowej Trujki i koszernej Zetki) to są tacy oczytani, osłuchani i opatrzeni oraz wykształceni, jednym słowem inteligentni ludzie - takie prawdziwe wykształciuchy, a tymczasem zonk! A może ty jesteś tylko brakującym ogniwem tego łańcucha? A skoro tak to Ci wyłoże. Jak chłop krowie w szkodzie. Masz rację chłopie: to jest paranoja. Ale ta paranoja ma miejsce na forum celników. Ja tylko zebrałem stamtąd (choć pewnie jeszcze nie wszystkie) wpisy różnych catów, bolów, sfrustrowanych skarbowców i innych frajerów, świadczące o ich paranoi. Zobacz sobie jeszcze tutaj: https://www.skarbowcy.pl/blaster/forum/ ... 30#p176530
That's right! That's Level HARD. Ale taki poziom reprezentują te ich wpisy
Hej, hej! A może to Ty jesteś ten Sfrustrowany Skarbowiec??? Tam piszesz jako skarbowiec a tutaj jako celnik?
24 maja 2020, 19:12
jurnystefan
celman
Wynika. Dla myślących. Myślałem że celnicy (czytelnicy Wyborczej, widzowie TVNu i słuchacze kultowej Trujki i koszernej Zetki) to są tacy oczytani, osłuchani i opatrzeni oraz wykształceni, jednym słowem inteligentni ludzie - takie prawdziwe wykształciuchy, a tymczasem zonk! A może ty jesteś tylko brakującym ogniwem tego łańcucha? :o A skoro tak to Ci wyłoże. Jak chłop krowie w szkodzie. Masz rację chłopie: to jest paranoja. Ale ta paranoja ma miejsce na forum celników. Ja tylko zebrałem stamtąd (choć pewnie jeszcze nie wszystkie) wpisy różnych catów, bolów, sfrustrowanych skarbowców i innych frajerów, świadczące o ich paranoi. Zobacz sobie jeszcze tutaj: https://www.skarbowcy.pl/blaster/forum/ ... 30#p176530
That's right! That's Level HARD. Ale taki poziom reprezentują te ich wpisy
Hej, hej! A może to Ty jesteś ten Sfrustrowany Skarbowiec??? Tam piszesz jako skarbowiec a tutaj jako celnik?
Tylko co ten twój "łańcuszek nieszczęścia" ma do mojego posta, na który był odpowiedzią ??
24 maja 2020, 20:55
Rozmundurowany, Ty w końcu jesteś Rozmundurowany czy Celman?
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
24 maja 2020, 21:25
BeataRoszkowska
Rozmundurowany, Ty w końcu jesteś Rozmundurowany czy Celman? :o
To ja za jurnym: Rozmundurowany to celman, celman to sfrustrowany skarbowiec, sfrustrowany to mruwkazz itd z paranoją tu piszących i ich bełkotem. Zaprzeczacie sami sobie. To może być objaw choroby. Ja już kończę dyskusję. Na jeszcze niższy poziom nie dam rady się zniżyć.
25 maja 2020, 10:10
BeataRoszkowska
Rozmundurowany, Ty w końcu jesteś Rozmundurowany czy Celman? :o
Absolutnie jestem sobą! Czyżby tak piękna blond-babka o dużych oczach nie zauważyła, do czyjego posta @jurnystefan dopiął wyliczankę?
25 maja 2020, 10:42
Rozmundurowany
Absolutnie jestem sobą! Czyżby tak piękna blond-babka o dużych oczach nie zauważyła, do czyjego posta @jurnystefan dopiął wyliczankę?
Dziękuję za komplement. To nie moja zasługa, tylko moich Rodziców.
A co do posta. Nie chciałabym wychodzić przed szereg, ale napiszę jak ja to odczytuję. Jak dla mnie to na początku posta Jurnegostefana jest odpowiedź na post Celmana dot. AgatyF, o której napisał Rozmundurowany.
Natomiast dalej
A dni Gigarda też tam są policzone.
to już jest nowy wątek dot. Gigarda. A jeszcze dalej to już rozwinięcie rewelacji "Sfrustrowanego Skarbowca" (domyślam się, że chodzi o "Nieetosowego Skarbowca") i innych śledczych. Uważać każdego nowego człowieka na forum celników za wcielenie jednego skarbowca to moim zdaniem paranoja. Ale nawet paranoja ma swej granice.
Może zmyliło Cię to, że na forum celników można pisać wiele postów jeden pod drugim w krótkim odstępie czasu, podczas gdy u nas regulamin tego zabrania - po to jest edycja aktywna przez 30 minut.
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
25 maja 2020, 15:28
BeataRoszkowska
... u nas regulamin tego zabrania - po to jest edycja aktywna przez 30 minut.
Tyle by było teorii... bo w realu ja np. nie mam możliwości żadnej edycji przez 30min. Po prostu post wędruje do modera, który po iluś tam godzinach łaskawie go przepuszcza dalej... Widocznie "Twoje konto jest lepsze niż moje konto"
25 maja 2020, 16:25
BeataRoszkowska
Rozmundurowany
Dziękuję za komplement. :blush: To nie moja zasługa, tylko moich Rodziców.
A co do posta. Nie chciałabym wychodzić przed szereg, ale napiszę jak ja to odczytuję. Jak dla mnie to na początku posta Jurnegostefana jest odpowiedź na post Celmana dot. AgatyF, o której napisał Rozmundurowany.
Natomiast dalej
A dni Gigarda też tam są policzone.
to już jest nowy wątek dot. Gigarda. A jeszcze dalej to już rozwinięcie rewelacji "Sfrustrowanego Skarbowca" (domyślam się, że chodzi o "Nieetosowego Skarbowca") i innych śledczych. Uważać każdego nowego człowieka na forum celników za wcielenie jednego skarbowca to moim zdaniem paranoja. Ale nawet paranoja ma swej granice.
Może zmyliło Cię to, że na forum celników można pisać wiele postów jeden pod drugim w krótkim odstępie czasu, podczas gdy u nas regulamin tego zabrania - po to jest edycja aktywna przez 30 minut.
Dziękuję za starania, bo faktycznie czuję pewne zagubienie. Nie umiem przypasować początku posta @Jurnegostefana jako odpowiedzi @Celmanowi, który pojawił się później. Chyba, że jakiś jego post mi umknął. Z drugiej strony, chcąc komuś odpowiedzieć, ja bym użył cytatu z postu adresata odpowiedzi. Być może całe zamieszanie wynika z pewnego rodzaju afektu, mogącego w obecnym czasie być usprawiedliwieniem, lub skojarzeniem - oczywistym jednemu, a drugiemu nieznanym. Tak "przy okazji", czy błądzę w myśleniu: "jeśli ktoś twierdzi, że jest zablokowany i umieszcza posta, to kłamie bądź o zablokowaniu, bądź o swej tożsamości" ... (?!)