Wczoraj wieczorem czegoś mi brakowało. Natomiast zupełnie inne zdanie "w tym temacie" miała moja małżonka...
Ostatnio edytowano 24 cze 2008, 07:08 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
24 cze 2008, 07:07
helvet
Wczoraj wieczorem czegoś mi brakowało. Natomiast zupełnie inne zdanie "w tym temacie" miała moja małżonka...
Uzależniłeś się chłopie. Sportoholik.
____________________________________ always look on the bright side of life
24 cze 2008, 07:16
elsinore
Uzależniłeś się chłopie. Sportoholik.
Na szczęście na horyzoncie już widać "odtrutkę". Urlop.
24 cze 2008, 07:22
taaa.... a po urlopie Igrzyska w Pekinie... :zeby:
24 cze 2008, 07:25
elsinore
taaa.... a po urlopie Igrzyska w Pekinie... :zeby:
To chyba mam pecha... :zeby:
24 cze 2008, 07:32
PH (pecha) to będzie miała Twoja Żona jak Cię od TV nie odratuje... dlatego nie przesadzaj z tym siedzeniem przed screenem, bo kiedyś w końcu usłyszysz - "marchewke kupiłeś !!!! ????"
24 cze 2008, 07:51
helvet
Znaczy: NICZEGO Jej nie brakowało! Znaczy: była u s a t y s f a k c j o n o w a n a ? . . . :rolleyes: Pozdrów Ją od nas :blush:
Euro 2012 jednak we Włoszech i Francji Piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku odbędą się jednak we Włoszech i Francji - pisze we wtorek "Il Giornale". Według włoskiej gazety niedługo szef UEFA Michel Platini pojedzie na Ukrainę i oficjalnie przyjmie do wiadomości po wizytacji, że "niemożliwa jest organizacja Euro" w tym kraju oraz w Polsce. Dlatego - spekuluje gazeta - mistrzostwa zostaną przeniesione do Włoch i Francji. "Il Giornale" twierdzi, że inauguracja Euro 2012 odbędzie się w Rzymie, a finał w Paryżu. <a href="http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html" target="_blank">http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html</a>
Czy to możliwe???
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 cze 2008, 17:49
Nadir
Znaczy: NICZEGO Jej nie brakowało! Znaczy: była u s a t y s f a k c j o n o w a n a ? . . . :rolleyes: Pozdrów Ją od nas :blush: (...)
Wiedziałem, że Ty zrozumiesz. Na Ciebie zawsze mogę liczyć. :piwo:
Nadir
(...) Euro 2012 jednak we Włoszech i Francji Piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku odbędą się jednak we Włoszech i Francji - pisze we wtorek "Il Giornale". Według włoskiej gazety niedługo szef UEFA Michel Platini pojedzie na Ukrainę i oficjalnie przyjmie do wiadomości po wizytacji, że "niemożliwa jest organizacja Euro" w tym kraju oraz w Polsce. Dlatego - spekuluje gazeta - mistrzostwa zostaną przeniesione do Włoch i Francji. "Il Giornale" twierdzi, że inauguracja Euro 2012 odbędzie się w Rzymie, a finał w Paryżu. <a href="http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html" target="_blank">http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html</a>
Czy to możliwe???
E tam. Zaczął się sezon ogórkowy a gazety przecież muszą się sprzedawać...
Ostatnio edytowano 24 cze 2008, 17:57 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
24 cze 2008, 17:56
Kto przyjmuje zakłady? Rosja - 3 miejsce.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
24 cze 2008, 17:58
Drago
Draguś żartowniś. Rosja co najmniej trzecie miejsce już zdobyła. W tym roku nie ma spotkania drużyn które przegrały mecze półfinałowe. Obie ekipy wyjadą z Wiednia z brązowymi medalami.
24 cze 2008, 18:27
helvet
<!--quoteo(post=31726:date=24. 06. 2008 g. 19:49:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 24. 06. 2008 g. 19:49) [snapback]31726[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Euro 2012 jednak we Włoszech i Francji Piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku odbędą się jednak we Włoszech i Francji - pisze we wtorek "Il Giornale". Według włoskiej gazety niedługo szef UEFA Michel Platini pojedzie na Ukrainę i oficjalnie przyjmie do wiadomości po wizytacji, że "niemożliwa jest organizacja Euro" w tym kraju oraz w Polsce. Dlatego - spekuluje gazeta - mistrzostwa zostaną przeniesione do Włoch i Francji. "Il Giornale" twierdzi, że inauguracja Euro 2012 odbędzie się w Rzymie, a finał w Paryżu. <a href="http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html" target="_blank">http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html</a> Czy to możliwe???
E tam. Zaczął się sezon ogórkowy a gazety przecież muszą się sprzedawać... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jakoś informacje płynące z Ukrainy nie świadczą o sezonie ogórkowym. Właśnie rzowiązano kontrakt na renowację stadionu w Kijowie-miało pójść o status firmy tajwańskiej na Ukrainie. Polska chyba się wyrobi, a możemy tylko polec przez młodą demokrację naszych sąsiadów.
24 cze 2008, 18:51
helvet
Draguś żartowniś. Rosja co najmniej trzecie miejsce już zdobyła.
Jak dobrze zauważyłeś ma co najmniej 3 miejsce, ale by je uzyskać musi przegrać po raz drugi z Hiszpanią. Właściwie jest to zgodne z wcześniejszym moim typowaniem pary finałowej. Ale nie jestem pewien czy Drago chce płacić, za obstawienie 3 miejsca Rosji, czy odwrotnie.
A na marginesie warto zauważyć, że Drago chyba "pęka" i obstawia oba warianty na wszelki wypadek :czytaj:
Drago
Jakoś mi nie żal Italiańców. Finał Rosja - Niemcy?
Drago
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
24 cze 2008, 19:21
Ja stawiam na Rosję, że zdobędzie Mistrzostwo . W finale pokażą Niemcom jak się gra :piwo:
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
24 cze 2008, 19:25
Dziadek
Ja stawiam na Rosję, że zdobędzie Mistrzostwo . W finale pokażą Niemcom jak się gra :piwo:
Ale tym razem mają trenera z Holandii, a nie z Gruzji.. :zeby:
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca