IP z Azji są blokowane z uwagi na masę spamu nadsyłanego z tamtych serwerów.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
14 wrz 2009, 20:34
coś podkreślę, pogrubię, zitalikuję, czy podkoloruję...
Nadir
Zed77
Chyba wszyscy są przeczuleni na punkcie literówek. Przecież większość z nas ukończyła inne studia niż polonistyka (chyba że się mylę). Małe błędy każdemu mogą się zdarzyć.
Dlatego za małe nikt nie karze ostrzeżeniami, a za duże i permanentne. Najczęściej nie jest to kwestia braku wykształcenia polonistycznego, a niedbałości pisania. A poza tym regulamin is regulamin... A i ordnung musi być
Dodam, że zdarza mi się czasami ingerować bardziej w strukturę posta niż tylko poprawienie literówek czy usunięcie błędów gramatycznych, a nawet (sporadycznie) ortograficznych... Czasami nadaję postowi jego tytuł, czasem podkreślę, pogrubię, "zitalikuję" czy podkoloruję jakiś fragment tekstu. Po to w końcu jest opcja formatowania czcionek Mam nadzieję, że nie przeszkadza to autorom postów. Administratorom (chyba) nie przeszkadza...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
03 paź 2009, 15:43
Zmiana nazwy wątku ?
Taka nieśmiała propozycja z mojej strony. W związku z nową ustawą o Służbie Celnej, która odchodzi od instytucji szczególnego nadzoru podatkowego i operuje szeroko rozumianą kontrolą wykonywaną przez Służbę Celną, może warto zminić nazwę wątku. W temacie kontroli Służby Celnej na pewno będzie o czym pisać .
04 paź 2009, 18:33
Zmiana nazwy wątku !
arju
Taka nieśmiała propozycja z mojej strony. W związku z nową ustawą o Służbie Celnej, która odchodzi od instytucji szczególnego nadzoru podatkowego i operuje szeroko rozumianą kontrolą wykonywaną przez Służbę Celną, może warto zmienić nazwę wątku. W temacie kontroli Służby Celnej na pewno będzie o czym pisać .
Mówisz i masz. Topik "Szczególny nadzór podatkowy" ma teraz tytuł "Kontrola celna". Przy okazji przeniosłem Ci Twego posta we właściwe dla niego miejsce...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 paź 2009, 20:54
Kontakt z administracją forum
Jako, że z nieznanych mi przyczyn poziom moich warnów systematycznie rośnie, chciałem się dziś dowiedzieć chociaż za co one lecą i tu pojawia się dziwna sytuacja. Wg regulaminu skontaktuj się z administracją -> ok, ale jest mały szkopuł -> nie jesteś uprawniony do wysyłania PM -> skontaktuj się z administracją Oczywiście w profilu żadnego z adminów nie ma podanego alternatywnego kanału kontaktu. Więc tu rodzi się pytanie, jak można skontaktować się w tej sprawie z administracją ? Bo oczywiście za dyskusje na forum polecą kolejne warny... O_o
Jako, że z nieznanych mi przyczyn poziom moich warnów systematycznie rośnie,
Co tylko potwierdza zasadę że pod rządami JVR wszystko rośnie aż miło. Przynajmniej do wyborów.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
30 paź 2009, 16:37
piwolech
Jako, że z nieznanych mi przyczyn poziom moich warnów systematycznie rośnie, chciałem się dziś dowiedzieć chociaż za co one lecą i tu pojawia się dziwna sytuacja. Wg regulaminu skontaktuj się z administracją -> ok, ale jest mały szkopuł -> nie jesteś uprawniony do wysyłania PM -> skontaktuj się z administracją Oczywiście w profilu żadnego z adminów nie ma podanego alternatywnego kanału kontaktu. Więc tu rodzi się pytanie, jak można skontaktować się w tej sprawie z administracją ? Bo oczywiście za dyskusje na forum polecą kolejne warny... O_o
Gdybyś trochę rozejrzał się po forum to dostrzegłbyś ten topik "Uwagi do forum" i niepotrzebnie tworzył nowy "Kontakt z administracją forum". Do moderatorów też masz zablokowany priv?
30 paź 2009, 16:56
Uwagi do forum
Po pierwsze zgodnie z elo regulaminem chciałem pisać do administratorów, po drugie primo tak mam zablokowane, i po trzecie primo pm'a od ciebie też nie odczytam bo:"Nie jesteś uprawniony do czytania prywatnych wiadomości." Swoja drogą ustawienia tego forum są co najmniej dziwne.
30 paź 2009, 19:03
ustawienia tego forum
piwolech
... po drugie primo tak mam zablokowane, i po trzecie primo pm'a od ciebie też nie odczytam... Swoja drogą ustawienia tego forum są co najmniej dziwne.
Admini pewnie coś z tymi ustawieniami zrobią. Ale na szczęście masz jeszcze ten topik
30 paź 2009, 19:09
piwolech
Jako, że z nieznanych mi przyczyn poziom moich warnów systematycznie rośnie, chciałem się dziś dowiedzieć chociaż za co one lecą i tu pojawia się dziwna sytuacja....
Wkrótce zapewne dowiesz się szczegółów od któregoś z adminów, a ja dodam tylko żebyś większą uwagę zwracał na polskie fonty w postach. Ta uwaga odnosi się do wszystkich userów.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
30 paź 2009, 19:17
this is it!
supersaper
piwolech
Jako, że z nieznanych mi przyczyn poziom moich warnów systematycznie rośnie, chciałem się dziś dowiedzieć chociaż za co one lecą i tu pojawia się dziwna sytuacja....
Wkrótce zapewne dowiesz się szczegółów od któregoś z adminów, a ja dodam tylko żebyś większą uwagę zwracał na polskie fonty w postach. Ta uwaga odnosi się do wszystkich userów.
Bo za fonty są warny
30 paź 2009, 19:25
Uwagi do forum
No to mniej więcej wszystko jasne , fakt, poza pracą nie używam prawego Alta. Ale swoją drogą nie podoba mi się system karania bez powiadomienia za co, a nawet Pani w ogólniaku za dwa takie same orty nie dawała dwóch ocen niżej Oczywiście fakt, że na jednym kompie klawa i system nie przełyka polskich fontów i czynny żal nie wchodzą w grę?