Teraz jest 11 wrz 2025, 02:04

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450

<!--quoteo(post=15244:date=13. 09. 2007 g. 21:40:name=millan80)--><div class='quotetop'>(millan80 @ 13. 09. 2007 g. 21:40) [snapback]15244[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
To okropne, jak oni mogli to zrobić! Ziobro, Kaczyński, Religa, Marcinkiewicz, Dorn,... to łapówkarze :wsciekly: . Wycofajcie mój głos na PIS, od dziś głosuję tylko na uczciwych polityków: na Pawlaka, Millera, Sobotkę, Kwaśniewskiego, Długosza, Kalinowskiego. HURA  
"Ciemny lud" to kupił, a jeszcze nawet nie widział.

Polecam odwiedzić czasem stronę twojej ukochanej PiS znajdziesz ten spot
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Nie wszyscy kochają się w partiach politycznych, to wg mnie zboczenie - zoltar musiś się leczyć!
Nie traktuj polityków poważnie, musisz się  :)  i nie kochaj się z PSL-em, to obrzydliwe :zygi:
Pozdrawiam :rolleyes:

13 wrz 2007, 21:51

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:08

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

Nie wszyscy kochają się w partiach politycznych, to wg mnie zboczenie

No dobra, masz rację, to który to twój wybranek: Ziobro, Kaczyński, Religa, Marcinkiewicz, Dorn?  :wub:

13 wrz 2007, 23:19
Specjalista

POSTY        450
Chyba nie "kumasz" więc powtarzam:Nie kochaj się w politykach, często staraj się  :) i  "wyluzuj się".
Pozdrawiam B)))

14 wrz 2007, 07:09

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123
Milan80, mordo ty moja, co się stało, że pare dni temu oczy byś wydrapał za PIS a teraz nagle proponujesz traktowanie wszystkich polityków z dystansem i stawiasz wszystkim piwko? Te 3% powaliło cie na nogi? Czy może stwierdziłeś, że lepiej być liberałem, olać budżetówkę i pójść rabotać do oligarchy - łapówkarza???

14 wrz 2007, 07:45
Specjalista

POSTY        450

Milan80, mordo ty moja, co się stało, że pare dni temu oczy byś wydrapał za PIS a teraz nagle proponujesz traktowanie wszystkich polityków z dystansem i stawiasz wszystkim piwko? Te 3% powaliło cie na nogi? Czy może stwierdziłeś, że lepiej być liberałem, olać budżetówkę i pójść rabotać do oligarchy - łapówkarza???

Zawsze traktowałem polityków z przymrużeniem oka, ale bardzo dziwiła mnie ta totalna propaganda nienawiści wobec PIS i ich sympatyków, którzy zostali nazwani: naiwnymi, moherami, fanatykami, ... (a przecież wszystkie partie są takie "same" - mają podobne cele: małe bezrobocie, duże PKB,....) Jak możemy traktować spory partii politycznych poważnie. Politycy zachowują się jak piłkarze, kto zaproponuje lepszy kontrakt ten "kupi" lepsze gwiazdy (np. Sikorski, N. Rokita, Płażyński, ...) Nam pozostaje tylko dobrze się bawić,  :piwo: i oglądać partyjne spoty reklamowe.
Buziaki mordo ty moja!

14 wrz 2007, 08:08

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Z oficjalnej strony internetowej "Jedynej Słusznej Partii".

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Kilka prostych słów.

Wybierz bezpieczne wypełnianie śmiałych marzeń!
O nową Polskę walczymy znów!
Buduj Ojczyznę na pamięci ważnych zdarzeń
I na znaczeniu prostych słów:

Prawda. Wiara. Żarliwość.
Piękno. Praca. Ofiarność.
Prawo i Sprawiedliwość.
Polska i Solidarność.

Wierząc, że IV Rzeczpospolita powstanie
Z realnych planów i pięknych snów,
Chcemy wypełnić konsekwentnie swe zadanie
Znając znaczenie prostych słów:

Prawo i Sprawiedliwość.
Polska i Solidarność.

„Dbamy o Polskę”, znaczy „Dbamy o Polaków”!
Dłoń wyciągamy na zgodę znów...
Wiemy, że nie od razu zbudowano Kraków.
Wspólnie nauczmy się tych słów:

Prawo i Sprawiedliwość.
Polska i Solidarność. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Dostępne pod linkiem <a href="http://www.pis.org.pl/article.php?id=9707" target="_blank">http://www.pis.org.pl/article.php?id=9707</a>

Chciałem dodać swój komentarz ale najlepszy już tam był ( Cytuję za Białym Płomieniem Tańczącym Na Kurhanach Kaczek )" Jaka partia, taka piosenka - nie dziwi nic."

14 wrz 2007, 10:05

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123
I tak rok podsumowała:

Zdolny jestem niesłychanie,
Mam na świecie poważanie,

W kraju - same osiągnięcia:
Dłuższe życie (od poczęcia),

Koalicja - wzór współpracy,
Z Sejmu - dumni są Rodacy,

Rząd najlepszy od półwiecza,
Skupił się na wielkich rzeczach.

Kompetentni ministrowie,
Każdy poseł - ideowiec,

Z zasadami, jak husaria:
Bóg, Ojczyzna, Honor(aria).

Dla Narodu - becikowe,
Nowy peron we Włoszczowie.

Lepiej żyje się rodzinom
(Jednej mamie i dwóm synom).

Okno na świat - otworzone,
Turystyka - w jedną stronę,

Lepsza praca, wyższa płaca
(Zwłaszcza, jeśli ktoś nie wraca).

Gospodarka rozpędzona:
Są mieszkania (trzy z miliona),

Jest kilometr autostrady,
Ład moralny i zasady.

Politycznej wzrost kultury
(Nurt plebejski, przykład z góry),

Nie ma WSI (choć jeszcze trochę,
A zrobimy wszędzie wiochę).

Cały naród żyje w zgodzie.
IPN - i po narodzie.

CBA - udane akcje,
Super MEN - co rusz, atrakcje.

W szkołach nie ma już Darwina,
Będzie dryl i dyscyplina,

Nie podskoczy żaden gieroj!
Tolerancji nie ma! Zero!

Żadnych gejów, Ferdydurek,
Jest amnestia i mundurek!

Wolność słowa i pruralizm
(Bo rządzących wolno chwalić).

Jest religia na maturze,
Wierny Lud na Jasnej Górze.

Nie rozumie tylko Unia:
Rząd z Warszawy, czy z Torunia?

Krótko mówiąc: Rok udany!
Tylko naród...do wymiany.

14 wrz 2007, 10:41
Specjalista

POSTY        450
<a href="http://www.wprost.pl/ar/?O=113463&K=1&KI=6030" target="_blank">http://www.wprost.pl/ar/?O=113463&K=1&KI=6030</a>

14 wrz 2007, 11:02
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Krótko mówiąc: Rok udany!
Tylko naród...do wymiany.

Raf Ty to jednak jesteś wywrotowiec  :piwo:

14 wrz 2007, 14:59

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

Spot PiS <a href="http://www.pis.org.pl/multimedia.php?play=137#wideoframe" target="_blank">http://www.pis.org.pl/multimedia.php?play=137#wideoframe</a>

Spot antyPiS <a href="http://www.tvn24.pl/2073223,0,0,1,1,wideo.html" target="_blank">http://www.tvn24.pl/2073223,0,0,1,1,wideo.html</a>

bo Prawda jest jak :dupa: każdy ma własną :P

Ostatnio edytowano 14 wrz 2007, 16:14 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

14 wrz 2007, 16:12
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Kilkanaście osób włączyło się w warszawski happening Pomarańczowej Alternatywy i marsz wykształciuchów zakończony pod siedzibą prezydenta.

Za "cudowne przemienienie kłamstwa w prawdę, cud życia bez konta i cud zdolności przebywania w dwóch miejscach jednocześnie" - lider ruchu Waldemar Fydrych ogłosił premiera Jarosława Kaczyńskiego świętym. Minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro został "beatyfikowany" jako "człowiek, dzięki któremu "obywatele nie czują się już osamotnieni, a wina każdego przestępcy zostaje cudownie pomnożona".

- To prezydent - zwróciła uwagę jedna z uczestniczek, wskazując na portret, który miał przedstawiać premiera z żółtym kółkiem nad głową. Drugi konterfekt przedstawiał Ziobrę z aureolą.

Przechodnie różnie odnosili się do marszu. Jedni przychylnie - "częstując się" haczykami, inni krytykowali jego organizatowrów. - Pijany Kwaśniewski bardziej się pani podobał? - pytała starsza dama w długim płaszczu uczestniczkę happeningu.

W ubiegłym roku w wyborach na prezydenta Warszawy Waldemar "Major" Fydrych, zgłoszony przez komitet Gamonie i Krasnoludki uzyskał 0,42 proc. głosów, zajmując szóste miejsce i wyprzedzając troje innych kandydatów. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Gdyby Netzel był na wolności wyjawiłby nam major czego... a tak lud prosty zdany jest na domysły

14 wrz 2007, 18:37
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA11 wrz 2007, 19:52

POSTY        1

Samochwała w kącie stała
I tak rok podsumowała:

........

Nieładnie, bardzo nieładnie :lol:  powinieneś choć podać źródło z którego skopiowałeś tekst.  :D  :D

14 wrz 2007, 18:51
Specjalista

POSTY        450
PO demokratyczna partia dialogu i ścierania się wielu osobowości :) oraz miejsce dla wielu polityków "ale bez jaj"
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Rokita: nie będę kandydował, wycofuję się z polityki <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> <a href="http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9211184,wiadomosc.html" target="_blank">http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,9211184,wiadomosc.html</a>
Idę na  :piwo:  i polecam to każdemu.

14 wrz 2007, 19:23

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->"Ci ludzie nie mają alternatywy. Co mają robić po kilkunastu latach bycia posłami, jaki mają zawód, gdzie pójdą do pracy?
Jeśli zaczną mówić, to PiS ich przecież wyrzuci. A żadna partia nie przyjmie."<!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

O politykach PIS, Honorata Kaczmarek żona byłego ministra MSWiA.

Ostatnio edytowano 14 wrz 2007, 19:52 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

14 wrz 2007, 19:49
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 94  Następna strona