z Forum Gofinu: =księgowa wchodzi do profesora Miodka i pyta: Panie profesorze, jak powiem "zarachuje" to będzie prawidłowo? a profesor -=== lepiej niech pani powie "chłopaki, poczekajcie"...
08 sie 2007, 12:10
wjawor
<!--quoteo(post=13823:date=08. 08. 2007 g. 08:08:name=Corben)--><div class='quotetop'>(Corben @ 08. 08. 2007 g. 08:08) [snapback]13823[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ni z gruszki ni z pietruszki : ... <a href="http://biznes.onet.pl/0,1585409,wiadomosci.html" target="_blank">http://biznes.onet.pl/0,1585409,wiadomosci.html</a>
Może to i arcyśmieszne, ale pośmiać się można było czytając tego newsa na pierwszej stronie forum ( był tam już gdy wklejałeś swój post ) <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=2367" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php...single&ide=2367</a> <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Wiedziałęm że już gdzieś o tym było. Rzecz w tym, że cytowany artykuł ukazał w sieci się z dzisiejsza datą. Pewnie ktoś uznał to za dobry temat na sezon ogórkowy (czy jak raczej powinno się mówić - zważywszy co dzieje się na scenie politycznej - sezon buraczany)
Ostatnio edytowano 08 sie 2007, 13:06 przez Corben, łącznie edytowano 1 raz
08 sie 2007, 13:04
Corben
Wiedziałęm że już gdzieś o tym było. Rzecz w tym, że cytowany artykuł ukazał w sieci się z dzisiejsza datą. Pewnie ktoś uznał to za dobry temat na sezon ogórkowy (czy jak raczej powinno się mówić - zważywszy co dzieje się na scenie politycznej - sezon buraczany)
To tylko świadczy o tym, że Inspektor wcześniej od Ciebie wstaje.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
08 sie 2007, 13:36
Rabi i Mułła !!
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
08 sie 2007, 14:25
A co dla buddystów, taoistów, konfucjonistów, prawosławnych, luteran i jeszcze innych ??? Im też się należy. Polska nie tylko wiarą rzymsko-katolicką stoi. :mur:
____________________________________ myślę więc jestem
Ostatnio edytowano 08 sie 2007, 17:53 przez sonieczka, łącznie edytowano 1 raz
08 sie 2007, 17:52
"PANI marszałek, wysoki Sejmie"- tymi słowami minister edukacji - Roman Giertych , zwrócił się do prowadzącego obrady marszałka Sejmu Marka Jurka. Może gej ? Tylko kto ? :mur:
Ostatnio edytowano 08 sie 2007, 21:53 przez raster, łącznie edytowano 1 raz
08 sie 2007, 21:39
Po niezręcznych wypowiedziach nagranych przez niewdzięcznych studentów kochany Ojciec Dyrektor postanowił przeprosić głowę państwa. Przedstawiam stenogram rozmowy telefonicznej Ojciec Dyrektor: Jarosław? Prezydent: Nie, Lech. Ojciec Dyrektor: A, to przepraszam.
____________________________________ Volenti non fit iniuria
09 sie 2007, 21:33
Psychiatra do pacjenta przy wypisie ze szpitala: - I proszę pamiętać, że nie jest pan ziarenkiem. - Dobrze, panie doktorze. Będę pamiętał. Pacjent wychodzi, ale po chwili wraca. Lekarz mówi: - Powtarzam panu, nie jest pan ziarenkiem! - Tak, panie doktorze, ja to rozumiem. Ale czy kura to zrozumie?!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 sie 2007, 17:30
W dzisiejszym "Szkle kontaktowym" - TVN-24. Polonus z Niemiec :" Mam nadzieję, że IV RP z końskim łbem, świńskim ryjem i na kaczych nogach - wreszcie zdechnie !" . Tylko nie wiem, czy to śmieszne , poważne , czy smutne ? :mur:
10 sie 2007, 22:00
Panie premierze,szanowni państwo ! Tymi słowami Romam Giertych <_< zwócił się do nieobecnego premiera na konferecji pracowej.
Ostatnio edytowano 10 sie 2007, 22:42 przez raster, łącznie edytowano 1 raz
10 sie 2007, 22:37
Rozmowa dwóch facetów - Dlaczego na swoja żonę mówisz flanelciu ? - To zdrobnienie - ?!?! Od czego ??? - Od Ty szmato...
____________________________________ Mam tyle pieniędzy, że mogę nie pracować aż do końca życia, żyjąc w komforcie i luksusie. Pod warunkiem, że umrę w przyszły piątek
11 sie 2007, 00:02
Z życia : Przychodzi lekarz wet. do lekarza med. Lekarz med. - Co panu jest ? Lekarz wet.- Myślę, że pan mi odpowie na to pytanie, :nonono: bo moi "pacjenci" na to pytanie też nie odpowiadają.
11 sie 2007, 09:46
Stan wojenny, godzina (milicyjna) 2 w nocy. Milicjant do pijanego przechodnia: - A dokąd to obywatelu?! - Idę wysłuchać kazania. - Kazania? Kto mówi kazania o 2 w nocy?? - Moja żona
Było o milicjancie, to jeszcze o policjancie. Policjant zatrzymuje blondynkę: - Poproszę prawo jazdy! - A co to jest? - "o taki kartonik ze zdjęciem uprawniający do prowadzenia pojazdu. - Aha, proszę bardzo. - Poproszę jeszcze dowód rejestracyjny. - Eee...?? - Taki różowy kartonik mówiący o tym, że jest pani właścicielką pojazdu. - Aha, proszę. Policjant zdejmuje spodnie. Blondynka: - Co? Znowu alkomat?!
Jasio maluje na lekcji religii aniołka z trzema skrzydełkami. Podchodzi ksiądz i mówi: - Jasiu, czy ty widziałeś aniołka z trzema skrzydełkami??? - A widział ksiądz z dwoma?! :rolleyes:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 11 sie 2007, 10:52 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
11 sie 2007, 10:22
Tak przy okazji "rozlatującej się" (chyba) koalicji - trochę w j.polskim i trochę niemieckim (nazwisko - A. Lepper, a jego brata na nagrobku - L"opper (?!) ).
"U-botem, U-botem ? - Her Lepper ? Luftwafe, Luftwafe ?- Her Giertych ? Histeria, histeria ?- Her Lepper ? Historia, historia !!!- Her Giertych und Lepper. R"uhe (spokój) und alle Raus ! Z polityki, z polityki ! Her Giertych und Lepper !! I w niebyt , i w niebyt ! :stop: Najwyższy już czas !!!"
I nie pomoże już nic ! Nawet LiS !
Ostatnio edytowano 11 sie 2007, 11:58 przez raster, łącznie edytowano 1 raz