Mam problem z odczytaniem i wysyłaniem PW ? prywatnych wiadomości. Wyskakuje napis ?Nie jesteś uprawniony do czytania prywatnych wiadomości?
Czy to jakaś awaria, na serwerze, czy to ja jestem taka sierotka, że nie potrafię sobie poradzić na swoim kompie. Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
24 cze 2009, 18:59
Uwagi do forum
zielonka
Mam problem z odczytaniem i wysyłaniem PW ? prywatnych wiadomości. Wyskakuje napis ?Nie jesteś uprawniony do czytania prywatnych wiadomości?
Czy to jakaś awaria, na serwerze, czy to ja jestem taka sierotka, że nie potrafię sobie poradzić na swoim kompie. Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję.
A może to tylko prewencja, wszak masz 2 ostrzeżenia.
24 cze 2009, 21:32
Uwagi do forum
Przykro mi, ale dalej nie mogę odbierać wiadomości, na pocztę otrzymałem:
Otrzymałeś nową prywatną wiadomość od "supersaper" na Twoje konto na "Forum skarbowców".
Temat wiadomości: Re: Uwagi do forum
Możesz zobaczyć nową wiadomość klikając na poniższy link:.....
Gdy klikam na ten link otwiera się strona skarbowców i widnieje napis: ?Nie jesteś uprawniony do czytania prywatnych wiadomości.?
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
24 cze 2009, 22:21
Uwagi do forum
Z tą przynależnością SK wiąże się jednak dodatkowa opłata za każdego członka. Chyba SK nie zależy na kontaktach z organizacjami zakładowymi NSZZ "SOLIDARNOSC" przy Urzędach Skarbowych opłacających składki związkowe z których część jest przekazywana poprzez zarządy regionalne do komisji krajowej. A może SK to jakaś oddzielna organizacja .
25 cze 2009, 13:54
Uwagi do forum
zielonka
Przykro mi, ale dalej nie mogę odbierać wiadomości, na pocztę otrzymałem:
Otrzymałeś nową prywatną wiadomość 24 Cze 2009, 21:27 Od: inspektor@hot.pl Do: zielonka Witaj zielonka, Otrzymałeś nową prywatną wiadomość od "supersaper" na Twoje konto na "Forum skarbowców". Temat wiadomości: Re: Uwagi do forum Możesz zobaczyć nową wiadomość klikając na poniższy link:.....
Gdy klikam na ten link otwiera się strona skarbowców i widnieje napis: ?Nie jesteś uprawniony do czytania prywatnych wiadomości.?
Haha w liście była informacja że zostałeś zbanowany, ale bez skutecznego odbioru kara nie wchodzi do obrotu prawnego. Tak trzymaj!
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
25 cze 2009, 15:33
Uwagi do forum
marek48
Z tą przynależnością SK wiąże się jednak dodatkowa opłata za każdego członka. Chyba SK nie zależy na kontaktach z organizacjami zakładowymi NSZZ "SOLIDARNOSC" przy Urzędach Skarbowych opłacających składki związkowe z których część jest przekazywana poprzez zarządy regionalne do komisji krajowej. A może SK to jakaś oddzielna organizacja .
Sekcje Krajowe nie dostają funduszy na funkcjonowanie, stąd pobierają składki od organizacji zrzeszonych. W SKPS jest to 1,5zł miesięcznie od 1 członka zrzeszonej organizacji. Pytanie należy zadać inne: skoro organizacja nie podjęła uchwały o przynależności do sekcji branżowej, to nie chce do niej należeć? Poza tym może byś spytał u źródła, zamiast wypisywać jakieś brednie, że SKPS "to jakaś oddzielna organizacja".
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
25 cze 2009, 16:27
Uwagi do forum
inspektor
marek48
Sekcje Krajowe nie dostają funduszy na funkcjonowanie, stąd pobierają składki od organizacji zrzeszonych. W SKPS jest to 1,5zł miesięcznie od 1 członka zrzeszonej organizacji. Pytanie należy zadać inne: skoro organizacja nie podjęła uchwały o przynależności do sekcji branżowej, to nie chce do niej należeć? Poza tym może byś spytał u źródła, zamiast wypisywać jakieś brednie, że SKPS "to jakaś oddzielna organizacja".
Z wpłaconej kasy jest utrzymywana m.in. ta strona. Składkę i tak opłaca się z funusz organizacji zakładowej więc nie obciąża dodatkowo pracownika. A tak na marginesie to mam koleżankę, która ciągle labidzi jak jej ciężko, jak źle zarabia , jak jest źle traktowana itp. Na sugestię, że może jednak powalczy wstępując do Związku niezmiennie odpowiada, że jej nie stać (jest jedną z najlepiej zarabiających - rozumiecie królik ). Ja z kolei odpowiadam, że mnie nie stać aby nie należeć do ZZ, bo mnie za etat kapo nie płacą. I tak to już jest jak w starym przysłowiu "złej baletnicy...."
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
25 cze 2009, 16:42
Uwagi do forum
Dziękuje za usuniecie problemu (może sam zniknął), pocztę odbieram. Jeszcze raz dziękuję.
25 cze 2009, 20:56
Uwagi do forum
Nie zgadzam się z wypowiedzią kolegi Inspektora. Forum powinno być dostępne bezwarunkowo dla wszystkich organizacji związkowych NSZZ "Solidarność" zrzeszających skarbowców. SKPS powinno nas łączyć a nie dzielić.
26 cze 2009, 09:37
Uwagi do forum
Było fajnie, jednak od pewnego czasu coś się dzieje niedobrego. Niektóre osoby zostały zbanowane za większe czy mniejsze przewiny, które dostrzegli Admini. Z pełną parą ruszył konkurencyjny portal. Nie ukrywam, że rozłam, z którym mamy do czynienia osłabia skarbowców. Wzajemne żale winny być rozpatrzone przez ZZ, a nie na zacnym Forum przy otwartej kurtynie.
____________________________________ "verba volant scripta manent"
Ostatnio edytowano 26 cze 2009, 15:40 przez jorge, łącznie edytowano 1 raz
26 cze 2009, 15:21
Uwagi do forum
marek48
Nie zgadzam się z wypowiedzią kolegi Inspektora. Forum powinno być dostępne bezwarunkowo dla wszystkich organizacji związkowych NSZZ "Solidarność" zrzeszających skarbowców. SKPS powinno nas łączyć a nie dzielić.
Doprawdy? Organizacje zrzeszone w SK płacą składki i mają za to pewne przywileje.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
26 cze 2009, 15:23
Uwagi do forum
hehe, tak, tylko dalej zamiast "służba" ma być "służba" czyli służba bez polskich znaków
26 cze 2009, 15:57
Uwagi do forum
mozeanglia
jorge
oktan
Z pełną parą ruszył konkurencyjny portal.
Czyżbyś pisał o "http://www.us24.pl/"?
Skąd przypuszczenie że to jest "konkurencyjne forum"? Jest prowadzone przez pracowników służby cywilnej (całej nie tylko skarbówki) i ma trochę inny charakter...
A z tymi literówkami bym nie przesadzał, przesiadamy sie na forum z ogromnymi możliwościami i takie drobne przejściowe niegodności nie mogą nam przesłaniać całości planu.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca