Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
14 lip 2020, 10:50
Re: Pośmiejmy się
Spotkałem piękną dziewczynę w parku. Od razu coś między nami zaiskrzyło, a ona padła u mych stóp. Potem kochałem się z nią długo i namiętnie... Naprawdę warto zainwestować w paralizator.
Słyszałem, że seks pod prysznicem jest świetny. I tu pytanie do was, co robicie, żeby nie zamoczyć laptopa?
Statystyki mówią, że 1 na 3 otyłych mężczyzn nie widzi swojego penisa. To i tak nieźle. 9 na 10 otyłych kobiet w ogóle nie zobaczy żadnego penisa.
Na uniwersytecie trwa wykład na temat: Który instynkt jest silniejszy?. Referent opowiada o przeprowadzonym eksperymencie: - W ciemnym pokoju umieszczono kota. W tymże pomieszczeniu znajdowała się także strawa i kotka. Na początku kot rzucił się na kotkę, potem na jedzenie i szedł spać. Po pewnym czasie najpierw jadł, później zaspokajał kocicę i zasypiał. Na koniec tylko jadł i spał. Jakieś pytania albo wnioski? - Jak często zmieniano jedzenie? - Codziennie. - A kotkę? - No ta...
02 sie 2020, 17:26
Ten Michał czy ta Margot?
Załącznik:
Kobiety nie widziałeś!.jpeg
Załącznik:
Powied że jesteś psem..jpg
Załącznik:
Aresztuj mnie - za to mi płacą.jpeg
Załącznik:
Wolno mi wiecej!.jpeg
Załącznik:
Zeby zostać aktywista LGBT.jpeg
16 sie 2020, 07:46
Sprawa rozwiązana.
18 sie 2020, 22:31
Załącznik:
Gdy po kwarantannie znów otworzą szkoły.jpg
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
01 wrz 2020, 19:08
Greta wczoraj wróciła do szkoły
Załącznik:
Greta wraca do szkoły....jpg
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
02 wrz 2020, 21:08
Ekspert z dziedziny badania opinii publicznej to facet, który jest w stanie wmówić swojej żonie, że seks analny to tak naprawdę seks klasyczny, tylko że w granicach błędu statystycznego.
Wraca chłop do domu z delegacji, wita się, wręcza prezenty. W końcu zasiada przed michą i telewizorem. Patrzy dookoła i woła do pięcioletniej córeczki: - Dziubasku, czy widziałaś gdzieś pilota? - Pilota? Nie widziałam... Ale był listonosz, hydraulik i kilka razy sąsiad z naprzeciwka...
Dzisiaj lekarz sprawdzał moje jądra, czy nie mam guza. Zrobiło się trochę niezręcznie, jak chwyciłem go za włosy.
Działkowiec pyta sąsiada: - Co tam wczoraj za święto mieliście, że tak wszyscy tańczyliście? - Dziadek ul przewrócił.
Koleżanka do koleżanki: - Jakiego gościa poznałam wczoraj na dyskotece! Łańcuch grubości palca, portfel - nie podniesiesz! - Aha... No, a tam - jak? - Tak samo... Grubości palca i nie podniesiesz...
Wywiad ze stuletnim staruszkiem, standardowe pytanie: - Jak udało się panu dożyć tego pięknego wieku? - Abstynencja seksualna. - Od dawna? - Od piętnastu lat. - Skąd ten pomysł? - Nie pomysł, a konieczność. Mam taki fetysz, że kobieta musi być ode mnie starsza. No i weź znajdź taką, żywą i chętną...
06 wrz 2020, 19:03
Właśnie wróciłem z wakacji z Tajlandii. Mało brakowało, a przespałbym się z transwestytą! Wyglądał jak kobieta, pachniał jak kobieta, mówił jak kobieta, całował jak kobieta. Dopiero, kiedy zajeżdżaliśmy do jego mieszkania i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra.
Typowa rodzina. Ojciec je cukierki, obok kręci się chłopczyk. Matka: - I co, tata nie daje cukiereczka? Ojciec: - "Nie daje" to mamusia. Tatuś się "nie dzieli"!
- Ech... pokłóciłam się wczoraj z Edwinem... - O co? - Nazwał mnie głupią cipą. - A ty? - A ja go nazwałam pedałem! - A on? - A wkurwił się... i zaczął mnie swoją torebką po głowie okładać.
19 wrz 2020, 22:01
Mąż przynosi do domu nowy telewizor. – Ile na opakowaniu małych obrazków! A co znaczy ten rysunek szklanki?– pyta żona. – Nooo… Producent sugeruje, by zakup opić!
W samolocie spotykają się dwie Japonki. – Właśnie wracam ze wspaniałych wakacji – mówi jedna. – Tak? A co ciekawego widziałaś? – pyta druga. – Nie wiem jeszcze. Nie zdążyłam przejrzeć zdjęć.
Na ławce siedzi dwóch meneli. W pobliżu zatrzymuje się kobieta i wita przechodzącego księdza: – Proboszcz ma rękę w gipsie? Co się stało?! – Cóż, wczoraj pośliznąłem się w wannie. Na to menel pyta menela: – Ty, co to jest wanna? – Nie mam pojęcia! Niewierzący jestem.
22 wrz 2020, 11:14
Rok akademicki się zaczął.
Załącznik:
Rok akademicki się zaczął. Studenci, grono profesorskie czeka..jpg