Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
19 mar 2020, 17:18
Re: Pośmiejmy się
Potrzebujemy więcej "inspiratorów" i "szpitali zastępczych".
Małgorzata Kidawa-Błońska to „Prawdziwa Prezydent” i wie, czego nam potrzeba w obliczu epidemii koronawirusa. „Inspiratorów” i „szpitali zastępczych”… To nie jest żart.
W poniedziałek po godz. 12.00 rozpoczęło się zwołane przez prezydenta Andrzeja Dudę posiedzenie Rady Bezpieczeństwa Narodowego, odbywa się ono w formie wideokonferencji. Tematem spotkania jest rządowa propozycja pakietu antykryzysowego w obliczu epidemii koronawirusa.
Lider PO Borys Budka i kandydatka tej partii na urząd prezydenta RP Małgorzata Kidawa-Błońska zorganizowali wideokonferencję prasową. Miało być poważne, a wyszło… jak zwykle!
Sytuacja jest wyjątkowa i rozumiem, że ta dzisiejsza Rada Bezpieczeństwa Narodowego ma być poświęcona tym problemom, które są naprawdę najważniejsze. Dzisiejszy czas to czas na to, żebyśmy wspólnie działali, rozwiązywali problemy. Polityka musi zejść na dalszy plan. Dlatego zadamy pytania – zapowiedziała przed posiedzeniem RBN Kidawa-Błońska.
Kandydatka PO na prezydenta najlepsze zostawiła jednak na koniec!
To najważniejsze tematy, o których trzeba mówić: odłożenie wyborów, pakiet bezpieczeństwa dla Polaków, testy i pieniądze na służbę zdrowia; i dokładna analiza, plany większego czy mniejszego rozwoju choroby – mówiła, po czym przeszła do serii wpadek! Bo trzeba się zastanowić, ile potrzeba jest inspiratorów i ile potrzeba kolejnych szpitali zastępczych. Dlatego są to pytania, na które, mam nadzieję, że po dzisiejszej Radzie, będziemy znali odpowiedzi – powiedziała Małgorzata Kidawa-Błońska.
Kwarantanna. Kanapa zaczyna kusić coraz bardziej......jpg
30 mar 2020, 22:15
- Patryk, a obudził cię kiedyś ktoś "lodzikiem"? - Nie. Śpię z zamkniętymi ustami.
W przedszkolu kłóci się dwóch chłopców: - A mój tata jest silniejszy niż twój i go pobije! - A ja nie mam taty. Ale moja mama ma przyjaciela geja! Ty wiesz, co on zrobi twojemu tacie!?
Dwóch kolesi widzi psa liżącego sobie jajka. Jeden mówi do drugiego: - Patrz jak zajebiście! Też bym tak chciał! - E, lepiej nie próbuj człowieku, bo cię ugryzie...
Teściowa do zięcia: - I za co ta moja córka tak cię kocha?! - Pokazać?
Żona do męża: - Jesteś dla mnie miły, bo chodzi ci o seks! - Ja cały czas jestem dla ciebie miły... - No właśnie!
04 kwi 2020, 09:41
Dobre. To może jeszcze trochę:
- Czym różni się dyrektor od męża? - Mąż nie wie że ma zastępcę.
Podczas kolędy ksiądz wręczył małemu chłopczykowi obrazek z wizerunkiem świętego. Mały obejrzał obrazek i pyta: - Masz więcej? Ksiądz dał mu jeszcze cztery. Mały pooglądał wszystkie i pyta: - A z dinozaurami masz?
Idzie Adam i Ewa przez Raj. Ewa pyta Adama drżącym głosem: - Adamie kochasz Ty mnie? Adam odpowiada: - A kogo mam kochać?
W północnokoreańskim kołchozie trwa wizyta Kima. Szef kołchozu bierze garść ziemi i pokazuje Najwyższemu: - U nas ziemia jest tak tłusta, że można by nią chleb smarować! - To czemu nie smarujecie? - Nooo, nie ma czego.
- Kochanie - mówi mąż do żony - zaprosiłem kolegę na kolację. - Co? Czyś ty zwariował?! W domu jest bałagan, nie poszłam na zakupy, naczynia są brudne i nie zamierzam gotować kolacji! - Wiem. - To po co zaprosiłeś kolegę na kolację? - Ponieważ biedaczek myśli o żeniaczce.
Zawarliśmy z żoną umowę - jednego dnia ja robię zakupy, drugiego ona. I tak żyjemy: jeden dzień jemy, a w drugi pijemy.
04 kwi 2020, 12:35
Miłość w czasach zarazy
Załącznik:
Kiedy jesteś romantykiem bez względu na okoliczności.jpg
Wesele w czasach zarazy
Załącznik:
Nowa moda weselna.jpg
Seks w czasach zarazy
Załącznik:
seks w czasach zarazy.jpg
Piąty dzień kwarantanny - zaczyna szwankować poczucie orientacji przestrzennej
Załącznik:
5-ty dzień kwrantanny.jpg
Ósmy dzień kwarantanny - wzrok zaczyna szwankować
Załącznik:
Kwarantanna dzień ósmy.jpg
Dzień po kwarantannie.
Załącznik:
kwarantanna na balkonie.jpg
05 kwi 2020, 09:42
Gdyby Jarosław Gowin był kobietą pozostałby dziewicą do ślubu pozwalając na seks analny.
06 kwi 2020, 17:11
Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wiesz, wczoraj byłam na imprezie. - I co? - Spróbowałam nowej wódki! - I jak? - No majtki jak ręką odjął....
- A seks oralny? Boli za pierwszym razem? - Jak będziesz gryzła to tak.
- Nie wiem skąd wzięło się przekonanie, że my, faceci, uwielbiamy seks oralny. Po prostu czasem trzeba się poświęcić i zatkać kobiecie czymś usta, żeby nie trajkotała.
12 kwi 2020, 19:10
Załącznik:
Kwarantanny dzień 20-ty.jpg
Załącznik:
Małżeństwo w czasie kwarantanny.jpg
15 kwi 2020, 21:29
Załącznik:
e-zakupy.jpg
Załącznik:
Artykuły pierwszej potrzeby.jpg
Załącznik:
Maseczk chroni prze koronawireusem.jpg
Załącznik:
500 bedzie!.jpg
18 kwi 2020, 10:19
Załącznik:
Koleżanka ma problem.jpg
25 kwi 2020, 22:37
- Fabian, co twoja żona mówi, jak chce seksu? - Że chce seksu. - A jak tobie się chce? - Że muszę zostać dłużej w pracy.
Przy tym, jak politycy rżną nas stale w d*pala, pozycja "na pieska" powinna się nazywać "postawa obywatelska".
26 kwi 2020, 06:09
Załącznik:
Noszenie maseczek.jpg
26 kwi 2020, 21:24
Uwaga! Nie można wierzyć we wszystko co podaje Ministerstwo Zdrowia, mówią że jak się wychodzi z domu to wystarczy założyć rękawiczki i maseczkę. Jak tak wyszedłem, a inni mieli założone jeszcze spodnie buty i kurtki...