Na razie korzystaj z funkcji śledzenia for i tematów. Z czasem dodamy opcje, o których piszesz, ale to nie jest tak, że serwer jest w stanie wytrzymać wszystko. Nie problem dodania funkcji, problem, żeby serwer to wytrzymał. Gdy przejdziemy na VPS będzie można zainstalować nowe funkcje.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
22 maja 2009, 10:16
Re: Uwagi do forum
A co z tymi kolorami nicków, o które wcześniej pytałam? Od jakiegoś czasu Helvet, podobnie jak Wjawor na czarno się wyświetla. Że Wjawor zbanowany, to Toga wczoraj mówił, ale, że Helvet??? Wczoraj dosłownie JEDNEGO posta na forum wrzucił, cyt.:
helvet
Dlaczego to forum nie umiera? Może właśnie od dzisiejszego ranka zaczęło...
Jak najbardziej w temacie, bo w topicu: "Dlaczego to forum (nie)umiera?"
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
22 maja 2009, 10:48
Chyba nie możliwe jest, że kolor czarny oznacza "zbanowany"? Oznaczałoby to, że cały "kwiat skarbowców" ma zabroniony dostęp do forum
22 maja 2009, 11:13
Od czasu do czasu pojawia mi się komunikat takiej treści:
General Error SQL ERROR [ mysql4 ]
#07000(proxy) all backends are down [1105]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
przy drugiej - trzeciej próbie jest już ok. też tak macie?
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
22 maja 2009, 19:57
POtwierdzam, że takie historie też mnie dotyczą. Przypuszczam, że "wróg" wyczuwa me intencje i nie POzwala na umieszczenie swobodnych POstów. POwrót do normalności troche trwa, a emocje opadają...
22 maja 2009, 20:02
aga764
Od czasu do czasu pojawia mi się komunikat takiej treści: General Error SQL ERROR [ mysql4 ] #07000(proxy) all backends are down [1105] An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. przy drugiej - trzeciej próbie jest już ok. też tak macie?
Chyba najprościej (i najszybciej) jest kliknąć "odśwież".
Jest jeszcze jeden problem: "Ukryj mój status w tej sesji" nie działa...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 maja 2009, 20:58
tak też robię... ale nie zawsze pomaga od razu, czasem trzeba 3 albo 4 razy próbować
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
22 maja 2009, 21:19
Uwagi do forum
Prostokącik ze strzałką do "zobacz ostatni post" powinien być większy i w kolorze czerwonym by łatwiej było trafić kursorem. A wtedy zmniejszy się jałowy ruch tych co nie trafili ...
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
23 maja 2009, 09:13
Uwagi do forum
"Z bólem serca porzucam Kącik sportowy , do czasu, kiedy Helvet (założyciel topicu) oraz Wjawor (kibic niezwykle w temacie aktywny), znowu będą mogli się w nim wypowiedzieć. Dla mnie to cholernie ważny gest solidarności z chłopakami, choć dla samej sportowej dyskusji strata niewielka, a może nawet żadna. Dobrej zabawy życząc, pozdrawiam."
Być może jestem naiwny w swym rozumowaniu, jednak chyba coś niedobrego dzieje sie na forum. POruszając się jak we mgle ..................... proszę o zabranie głosów przez Adminów.
23 maja 2009, 10:57
Uwagi do forum
Dlaczego nie można wejść na wszystkie tematy? Zauważyłam, że niektóre są podwójne- czyżby jakieś prace nad stroną?
Ostatnio edytowano 23 maja 2009, 18:20 przez Sylwiak, łącznie edytowano 1 raz
23 maja 2009, 18:17
Uwagi do forum
Sylwiak
Dlaczego nie można wejść na wszystkie tematy?
Bo "się zdublowały" niektóre. Cuda jakieś czy cuś?!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 maja 2009, 18:19
Uwagi do forum
oktan
"Z bólem serca porzucam Kącik sportowy , do czasu, kiedy Helvet (założyciel topicu) oraz Wjawor (kibic niezwykle w temacie aktywny), znowu będą mogli się w nim wypowiedzieć. Dla mnie to cholernie ważny gest solidarności z chłopakami, choć dla samej sportowej dyskusji strata niewielka, a może nawet żadna. Dobrej zabawy życząc, pozdrawiam."
Być może jestem naiwny w swym rozumowaniu, jednak chyba coś niedobrego dzieje sie na forum. POruszając się jak we mgle ..................... proszę o zabranie głosów przez Adminów.
Chyba nie ma szans....
23 maja 2009, 18:58
Uwagi do forum
Nie mogę wlączyć niektórych tematów. Pojawia się wówczas napis - Nie masz zezwoleń by czytać to forum.
24 maja 2009, 07:01
Uwagi do forum
Magdus
Nie mogę wlączyć niektórych tematów. Pojawia się wówczas napis - Nie masz zezwoleń by czytać to forum.
For czy tematów? Konkretnie których?
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...