W takim razie nie prawe, ale lewe menu... Nad nowym blokiem będziemy pracować. Logo na razie bez zmian. Pozdrawiam
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
20 maja 2009, 16:38
Re: Uwagi do forum
Coś z datami na forum nie tak - brak chronologii!
____________________________________ "verba volant scripta manent"
20 maja 2009, 17:20
mozeanglia
P.S Dlaczego mój GIF w avarcie nie rusza się jak GIF?
Rusza się jak na 10 dniowej kontroli... To Obama?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
20 maja 2009, 19:33
inspektor
W takim razie nie prawe, ale lewe menu... Nad nowym blokiem będziemy pracować. Logo na razie bez zmian. Pozdrawiam
Oczywiście chodziło o lewe menu - przepraszam
20 maja 2009, 20:13
Dlaczego właściwie nie możemy poznać wyjaśnień Wjawora, skoro takowe nam wszystkim chciał przedstawić???
Wczoraj jeszcze obiecywał, że to zrobi. A dziś, nie dość, że zniknęły wczorajsze posty , w tym po raz kolejny mój, choć w żaden sposób regulaminu nie naruszał, to na dodatek topic, który Wjawor w tym celu założył, może sobie obejrzeć tylko kilka osób .
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
21 maja 2009, 09:35
Camila
Dlaczego właściwie nie możemy poznać wyjaśnień Wjawora, skoro takowe nam wszystkim chciał przedstawić???
Ze względu na rażące naruszenie Regulaminu forum.
Camila
Wczoraj jeszcze obiecywał, że to zrobi.
Zrobił i został zbanowany, również zgodnie z obietnicą.
Camila
A dziś, nie dość, że zniknęły wczorajsze posty , w tym po raz kolejny mój, choć w żaden sposób regulaminu nie naruszał(...)
Usunięte zostały wszystkie posty nie mające związku z tematem, a więc niezgodne z Regulaminem.
Camila
to na dodatek topic, który Wjawor w tym celu założył, może sobie obejrzeć tylko kilka osób .
A dokładnie dwie: administratorzy.
21 maja 2009, 09:47
W "Twoim profilu" jest opcja przyjaciele i wrogowie-co ma na celu? Nawet tutaj muszą być takie podziały?
21 maja 2009, 14:48
Sylwiak
W "Twoim profilu" jest opcja przyjaciele i wrogowie-co ma na celu? Nawet tutaj muszą być takie podziały?
To akurat jest w Pomocy wyjaśnione. Bardzo praktyczna sprawa, serio!
Nie znalazłam natomiast nigdzie informacji, co oznaczają kolory, w jakich wyświetlane są nicki użytkowników. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś mnie w tej kwestii oświecił. Taki na przykład - czarny, co oznacza?
Btw: "Przyjaciele" - brzmi naprawdę ładnie , a do "wrogów" przecież nikogo nie musisz wpisywać.
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
21 maja 2009, 14:59
POdatnik to wróg można więc dodać niektórych zarejestrowanych (jak ja)
21 maja 2009, 15:02
Ja jestem przyjaźnie do wszystkich nastawiana
21 maja 2009, 15:06
Sylwiak
nastawiana
czy nastawiona? a jeśli nastawiana to tzw pranie mózgu?
21 maja 2009, 15:23
mozeanglia
Sylwiak
nastawiana
czy nastawiona? a jeśli nastawiana to tzw pranie mózgu?
Chodziło mi o nastawiona ale nastawiana też mogę być byleby nie wstawiona
21 maja 2009, 15:29
mozeanglia
POdatnik to wróg można więc dodać niektórych zarejestrowanych (jak ja)
Pozwolę sobie na lekko zmodyfikowany cytat z klasyka (Kargula) wypowiedziany do innego Klasyka (Pawlaka): Nie tyś mi wrogiem, lecz twoje pieniądze przyjacielem
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
21 maja 2009, 22:39
Mam uwagę do opcji: zobacz swoje posty, w pierwotnej formie było chyba szybciej i czytelniej ? Dlaczego nie ma : moje ostatnie 10 postów i najbardziej aktywni w danym dniu (może coś przeoczyłem?)
____________________________________ Fenicjanie wynaleźli pieniądze. Raz - nie sztuka. My musimy ciągle je wynajdywać.