Znalazłem haka na moją żonę. Jak ją poznałem, była pomalowana. "Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12." A czym jest makijaż jak nie podstępem ?
24 gru 2018, 03:12
Re: Pośmiejmy się
Święta w Europie
Załącznik:
Święta w Polsce.jpg
Załącznik:
Święta w Anglii.jpg
Załącznik:
Święta we Francji.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 gru 2018, 13:07
Nasze łóżkowe przebieranki skończyły się, zanim się na dobre zaczęły. Przebrałem się za lekarza, żona wchodzi do sypialni, a ja: - Pani do dietetyka, czyż nie?
27 gru 2018, 03:31
Gospodarz pyta nowego sąsiada: - Krowy macie? - Mamy. - A świnie chowacie? - A przed kim?
Izak zauważył, ze nie zapłacił dwóch rachunków: za prąd i za leczenie. Niestety, pieniędzy wystarczy tylko na jeden. Radzi się więc żony: - Golde, który rachunek zapłacić - za światło, czy za doktora? - Oczywiście, że za światło - doktor ci krwioobiegu nie odetnie!
Tania linia lotnicza, zebranie zarządu: - Panowie, potrzebujemy zwiększyć przychody, jakieś pomysły? - Rozdawać darmową herbatę. - No i gdzie tu sens? - Moczopędną... A za skorzystanie z toalety - 1.000 rubli.
Przywozi Mosze swoją słusznych rozmiarów małżonkę do gabinetu liposukcji i pyta: - Możecie mojej Sarze zrobić figurę, jak u Helgi Lovekaty? - Oczywiście! Rabat 50%, całkowicie bezpiecznie i absolutnie bezboleśnie! - To ile po zniżce? - Sto tysięcy dolarów. - I to nazywacie ''absolutnie bezboleśnie"?!
Nie tak straszna praca między Bożym Narodzeniem, a Sylwestrem, jak między Bożym Narodzeniem, a Wielkanocą.
30 gru 2018, 02:49
Przyszła kura do wielkiego bossa mafii, Dona Corleone i mówi: - Chce do mafii. A Don jej na to: - Nie ma żadnej mafii. To poszła kura do doradcy Dona, Consiliera Pietro i mówi: - Chce do mafii. A ten jej na to: - Nie ma żadnej mafii. Wtedy poszła kura do kapitana mafii, Długiego Joe i mówi: - Chce do mafii. A Długi Joe na to: - Nie ma żadnej mafii. Wkurzyła się kura i wróciła do kurnika. Otoczyły ją koleżanki i pytają: - Jak tam było? Wstąpiłaś do mafii? Wzięli cię? Na wszystkie pytania kura odpowiadała: - Nie ma żadnej mafii. I wtedy kury zrozumiały. I zaczęły się jej bać.
30 gru 2018, 17:11
Magsli jak zwykle powalasz...
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
30 gru 2018, 21:47
Wielkie dzięki Staram się wnieść trochę uśmiechu do życia
Ostatnio edytowano 31 gru 2018, 03:20 przez Magsli, łącznie edytowano 1 raz
31 gru 2018, 03:19
Załącznik:
Schody do nieba.jpg
Załącznik:
ptaszek.jpg
Załącznik:
mamusia.jpg
Załącznik:
Najgorszy kot!.jpg
Załącznik:
kamuflaż.jpg
Załącznik:
Jaka brama takie lwy.jpg
Załącznik:
kiedy znaleźli cię na ulicy.jpg
Załącznik:
adopcja.jpg
Załącznik:
zasługują na siebie.jpg
Załącznik:
zazdrość.jpg
Załącznik:
zakochani.jpg
Załącznik:
kochają tak wypoczywać....jpg
Oby Wasz Nowy Rok nie wyglądał tak:
I nie dajcie nabrać się:
Załącznik:
świąteczny prezent.jpg
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
31 gru 2018, 19:20
Załącznik:
dermatolog.jpg
03 sty 2019, 20:51
Kiedy rzuci cię dziewczyna.
Załącznik:
Smutek.jpg
meanwhile in Sweden...
Załącznik:
tymczasem w Szwecji.jpg
04 sty 2019, 20:48
- Co mu damy w prezencie? - Flaszkę. - Ale on rzucił picie. - Cholera, pomysły mi się skończyły... - Trudno, idiota sam sobie jest winien.
Telefon syna do ojca: - Tato, zostałem ojcem sześcioraczków. - Możesz powtórzyć? - Poje*ało?! Jak ja utrzymam dwanaścioro?!
Zima krzyczy: Wódki... zimno! Wiosna krzyczy: Szampana! Lato: Piwka, dla ochłody! I tylko jesień podejdzie cicho, położy rękę na ramieniu i czule spyta:To może po koniaczku?
- Dzień dobry, proszę przyjechać po syna do szkoły. - No nie... Co znowu odprawił? - Nic, ale już prawie północ.
Zbiera kierownictwo podwładnych. - Mamy dwie nowiny. Dobrą i złą. Od której zacząć? - Od dobrej. - Jutro nie pracujemy. - A zła? - A wy pracujecie.
Stirlitz jechał wzdłuż Friedrichstrasse w stronę frontu. To był już trzeci samochód Kancelarii Rzeszy, który Stirlitz przemycał do ojczyzny.
05 sty 2019, 18:45
Tatuś i córeczka
Załącznik:
modlitwa córki.jpg
Załącznik:
na haju.jpg
Załącznik:
igraszki.jpg
Załącznik:
papierosy a ciąża.jpg
Załącznik:
zabawa z dziećmi.jpg
Załącznik:
rodzic roku.jpg
Załącznik:
tata...jpg
Załącznik:
marzenia.jpg
Załącznik:
tatuś.jpg
Załącznik:
Z pamiętnik.jpg
06 sty 2019, 15:25
Mąż: Zdradziłem cię raz! Żona: Ja ciebie też! Mąż: Prima aprilis! Żona: 18 czerwca...
Na lotnisku w Melbourne pasażer jest przepytywany przez australijską celniczkę: - Nazwisko? - Smith. - Narodowość? - Brytyjska. - Był pan karany? - Przepraszam, nie wiedziałem, że to jest nadal wymagane.
07 sty 2019, 03:33
Tatuś i syn
Załącznik:
będzie miał syna.jpg
Załącznik:
a niech ma gówniarz.jpg
Załącznik:
twoj_ojciec_byl_glupi.jpg
Załącznik:
tatuś i syn.jpg
Załącznik:
koniec spaceru!.jpg
Załącznik:
Pierwsze doznania.jpg
Załącznik:
madrości ojca.jpg
Załącznik:
prezent dla syna.jpg
Załącznik:
uderzające podobieństwo.jpg
Załącznik:
Kochający tato.jpg