- A ja z mężem jadę na ryby! - Oj, Natasza, ty wędkujesz? - Z początku wędkowałam... Potem się wciągnęłam... i piję jak wszyscy!
- A Robin Hood to trafiał muchę ze 100 metrów! - To były czasy... - To były muchy!
Japończycy wynaleźli metodę zagęszczania alkoholu. Wyprodukowali wódkę 300% i aby ją przetestować udali się do Rosji. Spotkali chłopa, który ciągnikiem orał pole i zaproponowali mu: - Może chcesz darmowej wódeczki chlapnąć. Rolnik się zgodził. Wypił szklankę, drugą, siadł z powrotem na ciągnik i pojechał dalej, jakby nigdy nic. Za chwilę zatrzymał się, wyskoczył na pole, poturlał się po ziemi i wsiadł z powrotem. Japończycy postanowili sprawdzić co się stało: - Cóż to, niedobra wódka? Na co rolnik odparł: - Wódka w porządku, ale jak beknąłem, to mi się kufajka ogniem zajęła.
- Tato, możesz mi podpowiedzieć jakieś słowo, które ma cztery litery? - Pięć!
12 lis 2018, 07:30
Re: Pośmiejmy się
Kobieta w widocznej ciąży przychodzi do lekarza i pyta: - Panie doktorze, ja mam... To znaczy mój mąż chciałby wiedzieć... - Rozumiem, rozumiem - przerywa jej lekarz. - Aż do bardzo zaawansowanej ciąży można bezpiecznie uprawiać seks. - Nie, nie o to chodzi. On chciałby wiedzieć, czy wciąż mogę rąbać drewno.
- Tato, co to takiego "test na ojcostwo"? - Nie jestem twoim tatą.
13 lis 2018, 03:34
Słynna gwiazda filmowa oburzona udziela wywiadu: - Ci obrzydliwi dziennikarze cały czas przesadzają! Połowa kłamstw, które rozpowszechniają o mnie, nie jest prawdą!
W fizyce czarnej dziury jest coś takiego - horyzont zdarzeń. Przekraczając go, nigdy nie będzie wiadomo, co się za nim dzieje. U ludzi odpowiednikiem jest po litrze wódki na łeb.
- Stirlitz, dla jakiego wywiadu pracujecie? - zapytał Mueller. - Dla radzieckiego! - z dumą odpowiedział Stirlitz. - Żarty tu sobie robicie, a ja poważnie pytam; dla amerykańskiego czy brytyjskiego?!
Maniuś dostał SMS od mamy: Natychmiast przyślij mi selfie! Maniuś zdziebko się zdziwił, ale spełnił życzenie mamy. Odpowiedź przyszła natychmiast: GDZIE CZAPKA?!
17 lis 2018, 17:42
Przychodzi Rosjanin do baru we Lwowie
Załącznik:
Przychodzi Rosjanin do baru we Lwowie.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 lis 2018, 20:57
Dziewczyny, pamiętajcie: głęboki dekolt i minispódniczka wywołują u facetów zeza.
Jadłem lunch z koleżanką z pracy, kiedy do restauracji weszła moja żona: - To moja żona, muszę się ukryć! - Nie bądź głupi, dlaczego miałaby być podejrzliwa o osobę, z którą pracujesz? - Będzie. Myśli, że nie żyję od 1995 roku.
18 lis 2018, 04:37
Mąż w łóżku z żoną. Żona osiąga orgazm, potem jeszcze raz... Mąż przedłuża jak nawiedzony. Żona ma trzeci orgazm, potem czwarty, piąty... Rozanielona pyta męża: - Kochanie, co z tobą dzisiaj? - Co? Oj, wybacz... zamyśliłem się...
- Słuchaj, co się tak wszyscy na mnie gapią, majtki mi spod spódniczki widać czy jak? - Jakie majtki?
Dwóch kumpli siedzi przy piwku jeden do drugiego: - Sorry, ale muszę już lecieć, bo jak za późno wrócę, a jeszcze na bani, to żona mi straszną awanturę zrobi. - A bo ty źle to robisz. Mi żona nigdy awantur nie robi, jak wracam po pijaku. - No, ale jak to źle? Wracam po cichutku, buty już na klatce schodowej zdejmuję, drzwi nasmarowałem, żeby nie skrzypiały, kładę się po ciemku. A i tak zawsze się zbudzi i awantura gotowa. - No właśnie o tym mówię, źle to robisz. - No to jak ty to robisz? - Normalnie. Wracam do domu z okrzykiem na ustach: "KOCHANIE !!! WRÓCIŁEM!!!". Tłukę się ile wlezie. Rzucam buty w jeden kąt, ciuchy w drugi. Idę pod prysznic i śpiewam na całe gardło, po czym wkraczam triumfalnie do sypialni z okrzykiem: "A teraz będzie SEKS STULECIA!". I wiesz co? - No co? - Jeszcze nigdy się nie obudziła...
20 lis 2018, 18:01
Magsli
Rozanielona pyta męża: - Kochanie, co z tobą dzisiaj? - Co? Oj, wybacz... zamyśliłem się...
Załącznik:
życie ssie, praca ssie.jpg
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 lis 2018, 19:15
Egzamin na katedrze filozofii. - Kowalski, zabieraj pomoce naukowe! - Ale Panie Profesorze, ja tylko... - Natychmiast schowaj tę flaszkę!
- Co to jest ''podatek od kota''? - Porcja żywności, którą wymusi na tobie sierściuch, podczas gdy przygotowujesz obiad dla siebie.
W sądzie: - Mam nadzieję, że świadek wie co na niego czeka za składanie fałszywych zeznań? - Tak, obiecali BMW …
Klient: Czy mogę zapłacić przy odbiorze? Ja: Zgodnie z ustaleniami poproszę o płatność z góry. Klient: Myślałem, że sobie ufamy...
Dziś w nocy śnił mi się koszmar. Myślę sobie: "Pora się obudzić, trzeba się obudzić...". Ale to nie zadziałało. Potem do mnie dotarło; wpisałem na konsoli sys.exit() i łup! - obudziłem się.
- Tatusiu, czy wszystkie bajki zaczynają się od: "Dawno, dawno temu ..."? - Nie, synku. Część z nich zaczyna się od: "Gdy zostanę wybrany na to stanowisko ..."
Pytam się ostatnio ojca: - Co ten twój samochód tak się trzęsie, jak przyśpieszam? - Bo się boi, jak przyspieszasz...
Porządny oficer otwarcie pije na służbie, żeby jego dowódca wiedział, iż ma do czynienia nie z trzeźwymi debilami, a z pijanymi profesjonalistami.
Kobiety naprawdę potrafią chować urazę o głupoty. Na przykład moja żona. Zamiast błyszczyka do ust podałem jej Super Glue i już tydzień się do mnie nie odzywa tylko coś tam sobie mamrocze.
Pod względem wskaźnika szczęśliwości ludności biedna Kolumbia zajmuje drugie miejsce na świecie. I to już wszystko, co musisz wiedzieć o kokainie.
24 lis 2018, 16:03
Ulubiona godzina mężczyzn
Załącznik:
ulubiona godzina mężczyzn.jpg
Problem z alkoholem
Załącznik:
problem z alkoholem.jpg
Jak nie ma co się lubi...
Załącznik:
Jak nie ma co się lubi....jpg
Skutki picia mleka zamiast wódki
Załącznik:
skutki picia mleka zamiast wódki.jpg
Trudne sprawy. I trudne wybory.
Załącznik:
Trudne sprawy. I trudne wybory..jpg
28 lis 2018, 18:39
Lekarz pytał mnie ostatnio, czy palę, piję, czy jestem seksualnie aktywny. O, tak, oczywiście, że aktywny. Jak najbardziej. Mógłbym wskazać wiele aktywnych wulkanów, które nie miały erupcji w ciągu ostatnich pięciu lat.
01 gru 2018, 02:23
Po wielu latach intensywnych badań na wybranej kobiecie naukowcom udało się odkryć o co tak naprawdę chodzi kobietom.
Niestety nie zdążyli opublikować wyników, gdyż ona zmieniła zdanie.
01 gru 2018, 13:06
- Jestem unijnym ekspertem w dziedzinie identyfikacji ptaków. - Chodź tutaj! Co powiesz o tych dwóch na tamtym drzewie? - Tak, to są ptaki.
- Czemu wy, programiści, nigdy nie możecie dokładnie ocenić czasu niezbędnego do realizacji projektu?! - Szefie, to bardzo proste. Wyjaśnię na przykładzie. Szef lubi w wolnym czasie dłubać przy samochodach, tak? - Dawaj ten przykład. - Musi szef rozładować samochód. Ile to szefowi zajmie? - Do godziny. - To jest Kamaz. - Niech będą cztery godziny. - Załadowany piaskiem. - No to z osiem. - Szef nie ma żadnych narzędzi, tylko ręce i nogi. - Doba, dwie.. - Na dworze jest minus czterdzieści. - No to ze trzy. - A Kamaz jest pod wodą i przerębel zamarzł.
W każdym domu powinien być mężczyzna, bo inaczej zostaje nim baba. I w każdym domu powinna być baba, bo inaczej zostaje nią mężczyzna.
Icek od tygodnia modli się przy Ścianie Płaczu : - Boże! Ześlij mi bogactwo! Mija drugi tydzień, dalej się modli, trzeci... W końcu nie wytrzymał: - Boże! Można pomyśleć, że ja tu ze ścianą rozmawiam!
Rabinowicz stoi na nabrzeżu i wrzuca pieniądze do rzeki. - Co się stało? - pyta zaskoczony przechodzień. - Moja moneta wpadła do wody. - Ale dlaczego wrzucasz tam inne monety? - Żeby nie leźć do wody tylko po jedną.
140 milionów Rosjan trafiło do raju. Święty Piotr im powiedział: "Jest was tylu, że możecie tu także wybrać swojego prezydenta". Byli zachwyceni, krzyczeli: "Putin! Chcemy Putina!" Święty Piotr na to: "Putina nie wybierzecie. Jeszcze nie trafił do raju, ma bardzo dobry schron".
Wraca mąż do domu, na stole kartka od żony: "Zostawiam cię na zawsze. Jestem tobą zmęczona. Dość tego! Zupa w lodówce. Wynieś śmieci. Nakarm kota. Nie zapomnij jutro złożyć mamie życzeń urodzinowych.".
Kalendarium odkryć fizycznych: 1886, Heinrich Herz: odkrycie fal elektromagnetycznych 1916, Albert Einstein: sformułowanie hipotezy o istnieniu fal grawitacyjnych 2017, Rainer Weiss et al.: udowodnienie istnienia fal grawitacyjnych [Nagroda Nobla z fizyki] 2018, Dawid Podsiadło: nie ma fal.
01 gru 2018, 18:32
Dzisiaj w Telewizji na Śniadanie oglądałem zwierzenia gościa, który skarżył się na uzależnienie od seksu. Przypomniał mi się dowcip. Sprawdziłem topik "Pośmiejmy się" - nie ma takiego. A było tak: przychodzi baba do lekarza i mówi: - panie doktorze, brakuje mi seksu. - A ma pani męża/partnera? - Mam męża. - To niech pani poszuka sobie kochanka. - Panie doktorze, mam! - To niech pani poszuka sobie drugiego kochanka! - Panie doktorze, mam! - To pani jest chora... - No właśnie panie doktorze, niech pan mi to napisze, bo wszyscy wokół mówią, że k...a.
02 gru 2018, 11:29
Nadir
Przypomniał mi się dowcip. Sprawdziłem topik "Pośmiejmy się" - nie ma takiego. A było tak:
A ten dowcip przypomniał mi taki dowcip: przychodzi chłop do lekarza i mówi że czuje że ciągle mu mało seksu. A żona ma już "go" dosyć! I czy jest jakaś na to rada. Lekarz na to radzi mu aby położył "go" na parapecie i młotkiem, młotkiem "go" ! Za miesiąc ma się zgłosić i powiedzieć czy pomogło. Po miesiącu chłop przychodzi, lekarz pyta: i co pan czuje? Chłop na to: panie doktorze jak nie trafię to ulgę !