____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 cze 2008, 19:08
helvet
To było jak... czytanie ustawy pdop.
Polecam MSR-y. PDOP przy nich to jak komiks o batmanie. W każdym razie Antoni się wypowiedział w temacie, a On ostatnio blisko ucha listka. Więc Lew na razie może spać spokojnie.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
17 cze 2008, 21:11
Farciarze Włosi ( z wyjątkiem Toniego ). Teraz mogę typować skład półfinałów. Stawiam na dwa mecze rewanżowe. Po raz kolejny zobaczymy spotkania Niemców z Chorwatami i Holendrów z Włochami.
17 cze 2008, 21:38
helvet
Farciarze Włosi ( z wyjątkiem Toniego ). Teraz mogę typować skład półfinałów. Stawiam na dwa mecze rewanżowe. Po raz kolejny zobaczymy spotkania Niemców z Chorwatami i Holendrów z Włochami.
Francja rzeczywiście nie stanowiła dziś wielkiej przeszkody, zwłaszcza że grali w 10 przez większą część spotkania. A Włosi... zobaczymy w 1/4 finału, bo znów (z uwagi na sporo kartek) szykuje im się chyba lekkie przemeblowanie składu...
____________________________________ always look on the bright side of life
17 cze 2008, 22:30
A, zamieszcze tutaj:
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
18 cze 2008, 07:30
Dla zawiedzionych kibiców naszej reprezentacji, mam pocieszającą wiadomość. Do rozpoczęcia EURO 2012 już tylko 1.452 dni.
18 cze 2008, 08:05
Futbol, futbol, futbol... a tymczasem Boston Celtics wygrali w finale NBA...
Ostatnio edytowano 18 cze 2008, 08:10 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
18 cze 2008, 08:10
Wracając do futbolu, tym razem na styku liga-reprezentacja. Po raz drugi mamy przypadek, że "warszawka" ustawiła sobie sprawy finansowe poprzez nadanie obywatelstwa piłkarzom spoza Unii-Olisadebe, Roger. Taki obrót sprawy jest dla mnie chory i słuzy wyłacznie parrtykularnym interesom.
18 cze 2008, 19:20
oktan
Wracając do futbolu, tym razem na styku liga-reprezentacja. Po raz drugi mamy przypadek, że "warszawka" ustawiła sobie sprawy finansowe poprzez nadanie obywatelstwa piłkarzom spoza Unii-Olisadebe, Roger. Taki obrót sprawy jest dla mnie chory i słuzy wyłacznie parrtykularnym interesom.
Też mi się wydawało, że to tu ktoś "ugrał" najwięcej. Choć "sportowo" trzeba oddać, iż poza Borucem był jednym z jaśniejszych punktów naszej reprezentacji.
wjawor
...Ponieważ jest to kącik sportowy ograniczę się glównie do Rogera. Nie jestem pewien czy jego poziom sportowy "wart" jest naszego obywatelstwa. Powiem więcej, zawsze mi się wydawało iż o jego nadaniu decyduje zupelnie co innego. Biznes oczywiście zrobil on sam i jego menedżer. Otworzył się im łatwy dostęp do unijnego rynku...
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
18 cze 2008, 19:49
Z niecierpliwością będę czekał na mecz Holandia-Rosja. Po tym co Ruski dzisiaj pokazali zapowiada się naprawdę ciekawie.
18 cze 2008, 21:35
Wakantanka
Z niecierpliwością będę czekał na mecz Holandia-Rosja. Po tym co Ruski dzisiaj pokazali zapowiada się naprawdę ciekawie.
Zapowiada się ciekawie nie tylko w tym spotkaniu. Przechodzimy do fazy każdych mistrzostw kiedy już tylko można liczyć na siebie, a nie np. na postawę rywali grupowych.
Ostatnio edytowano 18 cze 2008, 22:11 przez oktan, łącznie edytowano 1 raz
18 cze 2008, 22:11
Wakantanka
18 cze 2008, 23:36
elsinore
<!--quoteo(post=31297:date=18. 06. 2008 g. 23:35:name=Wakantanka)--><div class='quotetop'>(Wakantanka @ 18. 06. 2008 g. 23:35) [snapback]31297[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Z niecierpliwością będę czekał na mecz Holandia-Rosja. Po tym co Ruski dzisiaj pokazali zapowiada się naprawdę ciekawie.
... cholerka, chyba przespałem dobry mecz... :angry2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jeżeli tak, to żałuj. Mecz był naprawdę dobry a akcji po których padły bramki nie powstydziliby się Holendrzy czy Brazylijczycy. Jedyne co można zarzucić Rosjanom to brak skuteczności ( jakby wrzucili sześć to Szwedzi też nie mogliby mieć pretensji... ). Dlaczego nasi nie potrafią tak grać? Odnośnie meczu ćwierfinałowego, rekomendacji Holendrom nie cofam ale całego majątku na ich zwycięstwo bym nie postawił...
19 cze 2008, 07:09
No ćwierćfinały zapowiadają się ciekawie... choćby dzisiejszy... liczę na powrót Niemców do Heimatu