Modyfikacja "choroby murarskiej" męskiej części autorów Kas-y : wapno w żyłach (czytaj - "skleroza"), piasek w nerkach (czytaj -" notoryczne olewanie propozycji przedstawicieli pracowników") i zwis w spodniach ( czytaj :sex: = :stop: ). Wniosek końcowcy = renta inwalidzka (czytaj - " od 16 lipca 2007r.!!!")
15 lip 2007, 11:41
Według "Wprost"- Syn Andrzeja Leppera - Tomasz <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->(? może to Inspektor)<!--colorc--></span><!--/colorc--> kandydatem na ministra rolnictwa ! Prawa dziedziczne wróciły ? To już chce się :zygi:. A jeśli to Inspektor to wtedy dla Niego to :brawa:. A dla nas to niestety to <_< . Jednak załatwił sobie stanowisko ! Ktoś tu miał rację !!!
17 lip 2007, 08:58
> Kiedys stoje sobie na przystanku, inni ludzie tez, i stoi taka panienka > nie za ładna. Podchodzi do niej koleś i mówi ,, Na jakim zamku straszysz > ??" a ona na to ,, Masz zamałego konia aby tam dojechać " - i wszyscy > zaczeli sie z kolesia śmieć a on uciekł
> Był sobie koleś któremu nie dało się dociąć, zawsze miał jakiś tekst w > zanadrzu, taki osiedlowy mistrz ciętej riposty. Szedł sobie kiedyś w swoim > mieście i zobaczył dziewczynę która jadła loda, wiec on musiał coś > powiedzieć: > - Daj polizać. > - Nie chce mi się majtek zdejmować - odrzekła mu na to. > Kolesiowi skończyły się riposty.
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->The grass is always greener on the other side of the fence<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 17 lip 2007, 11:37 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 11:37
EEE! Ten gość to gapa ! Taka propozycja! Zwłaszcza, że dziewczyny bywają przewrotne. Myślę Tak!, mówię Nie!. Ja bym sprawdził i może bym polizał ... inną częścią ciała.
17 lip 2007, 13:55
Z nieoficjalnych źródeł zbiżonych do CIA , radia M. i telewizji T. dowiedziłem się, że najpózniej w niedzielę MF podejmie decyzję o przyłączeniu filii radia M. do Kas. W związku z tym na czwartek przyszłego tygodnia do MF zostali zaproszeni dyrektorzy filii radia M.
Rezydent CIA w MF - P-45 ( tajny agent z licencją na zabijanie <_< !)
19 lip 2007, 17:35
Przepraszam wszystkich co czytali to wyżej. :czytaj: Pomyliłem dni tygodnia. I UKS z radiem M. Chyba początki choroby murarskiej. :mur:
19 lip 2007, 22:23
Taka nowa reklama - rozmowa wnuków :
- Mój dziadek kupił nową komórkę ! - pierwszy - Mój dziadek ma nowy samochód !! - drugi - A mój dziadek kupił obligacje !!! - trzeci.
- A mój dziadek nie kupił i nie kupi nic :mur: Bo pracuje w urzędzie skarbowym. - to ten ostatni , najbiedniejszy !
A premier wczoraj mówił, że płace w tym roku juz wzrosły o ponad 9 % i konsumpcja o prawie 20 też %.
Skarbowcy ! IV RP to nie dla nas !!!
20 lip 2007, 06:41
??
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
20 lip 2007, 07:18
I tak przy okazji ostatnich nieoficjalnej (jeszcze) wiadomości o UKS. Przyszła kryska na Matyska ! - to o pracownikach UKS - ów. Módł się i pracuj , a garb ci sam wyrośnie! - to o nas wszystkich. Jaki pan, taki kram! - to o nas wszystkich po 1.01.2008.
Przysłowia i powiedzenia są mądrością narodu - wg jednych. Wg drugich są ... głupotą narodu ! I może na koniec: Reforma Kas jest tą mądrością - to wg autorów reformy. Jest tą głupotą - to wg nas - nie wiem, czy wszystkich.
PS. Może jeszcze przyłączyć ZUS - pomysł PO. I jedno okienko ! - pomysł L. Dorna. I jeszcze agencje towarzyskie ! - to mój .- Ale jakie korzyści np. dla kontrolujących . -Kontrola tych "pracowniczek" sam na sam, jako świadczenia w naturze :sex: . A jaki relaks dla poborców. Egzekucja zaległych "danin "i to też w naturze :sex: z możliwością rozłożenia nawet na raty . Dalej - odroczenie terminu świadczenia :sex: ... Raj na Ziemi - ale to wszystko niestety dopiero w przyszłości. Może doczekamy. ( Mam urlop - to tak sobie marzyłem). :mur:
20 lip 2007, 07:55
Do zasłużonego rolnika przychodzi pani redaktor z TV: - Naczelny zaproponował mi, abym przeprowadziła z panem, jako chlubą naszego powiatu, wywiad w TV. - Och, nie wiem czy podołam... - zaskoczony rolnik nie wie co powiedzieć. - Nie ma problemu, jak tylko powie Pan coś nie tak, chrząknę porozumiewawczo i wtedy poprawi pan swoją wypowiedź. Ostatecznie rolnik zgadza się. Po paru dniach spotykają się w programie. - Oto przedstawiam Państwu najbardziej zasłużonego gospodarza - Józefa Krympala. Rozpoczyna się wywiad: - Panie Józefie, jak tam żniwa w tym miesiącu ? - O, w tym miesiącu zebrałem około 2 tony żyta i pszenicy... - Hrmmm... - wtrąca znacząco pani redaktor. Rolnik orientuje się w sytuacji: - ...oczywiście dziennie! Sumarycznie wyszło to w okolicach 60 ton. - To doskonale! A jak tam rodzina? Tak doskonale pracujący człowiek ma z pewnością liczna rodzinę? - Mam jedno dziecko... - Hrmmm... - ... oczywiście to brata, sam wychowuje piętnaście cudnych maleństw. - Jakże wspaniała rodzina! A jakie ma pan hobby? - Słucham? - No, zainteresowania, konik... - Czternaście centymetrów... - Hhrrrrmmmmm!!! - ...oczywiście w zwisie, bo jak stanie to pół metra...
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->The grass is always greener on the other side of the fence<!--sizec--></span><!--/sizec-->
20 lip 2007, 12:33
Nie chodzi o to że gość nie ma mózgu i jakie ma IQ. Ważny jest jego zawód Kliknijcie poniżej:
- Ma żonę, czworo dzieci i pracuje jako urzędnik państwowy - napisali lekarze w piśmie do specjalistycznego pisma medycznego "Lancet". Jak się to rozniesie, jak nic system francuski będzie rychło i u nas.
Ostatnio edytowano 23 lip 2007, 17:48 przez melon, łącznie edytowano 1 raz
23 lip 2007, 17:46
melon
- Ma żonę, czworo dzieci i pracuje jako urzędnik państwowy - napisali lekarze w piśmie do specjalistycznego pisma medycznego "Lancet". Jak się to rozniesie, jak nic system francuski będzie rychło i u nas.
Chyba już jest. Paru NUSów pasuje jak ulał, no może niektórzy ilością dzieci nie dorównują
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 23 lip 2007, 21:14 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
23 lip 2007, 21:08
Ja mam tylko dwoje dzieci... ale <_<
____________________________________ mucho trabajo poco dinero