Teraz jest 08 wrz 2025, 11:13

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 200  Następna strona
Kącik sportowy 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Chyba nie oczekiwałeś poematu na miare twórczości Nadira :)

Nie wierzysz w talent Antify?

17 cze 2008, 12:30
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Wierzę, wierzę i nie neguje bynajmniej :) ale na tym forum Poeta jest tylko jeden...

17 cze 2008, 12:33

POSTY        2176

(...) ale na tym forum Poeta jest tylko jeden...

Tutaj jesteśmy zgodni lecz żeby zachować sportowy charakter wątku, najlepiej było by napisać Poeta Nr 1.

17 cze 2008, 12:44
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 12:02

POSTY        18
<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Sędzia kalosz!!!<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Webb zasłużył w łeb!
Krótko i na temat. :D
Koniec dyskusji!   :piwo:
[/quote]
A może pochwalmy sędziego Weeba , bo dzięki jego pomyłce mamy w tym turnieju mały sukces- jednego gola. Gdyby nie ten błąd na naszym koncie nie mielibyśmy żadnej bramki. :blush:

17 cze 2008, 12:50

POSTY        2176
[quote name='Wjlbd' date='17. 06. 2008  g. 14:50' post='31216']
<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Sędzia kalosz!!!<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Webb zasłużył w łeb!
Krótko i na temat. :D
Koniec dyskusji!   :piwo:
[/quote]
A może pochwalmy sędziego Weeba , bo dzięki jego pomyłce mamy w tym turnieju mały sukces- jednego gola. Gdyby nie ten błąd na naszym koncie nie mielibyśmy żadnej bramki. :blush:
[/quote]

To znaczy "Niech żyje Webb" i jeszcze  :piwo: ?
Nadir nas rozerwie na kawałki.
A może nawet wykluczy z forum... ( w najlepszym razie zawiesi do końca mistrzestw ) ;)

Ostatnio edytowano 17 cze 2008, 13:25 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

17 cze 2008, 12:56
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 12:37

POSTY        255

Wierzę, wierzę i nie neguje bynajmniej :) ale na tym forum Poeta jest tylko jeden...

... Nadir !
Ja nawet nieśmiem śmieć zabierać się do poetowania :D

17 cze 2008, 13:11
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

[attachmentid=411]
Z czystym sumieniem i ..... z przyjemnością :)

17 cze 2008, 17:28

POSTY        2176

To ja teraz będę kibicować Portugalii.

[attachmentid=411]
Z czystym sumieniem i ..... z przyjemnością :)

Nie chcę Cię martwić, ale długo nie pokibicujesz.
Po następnym spotkaniu wracają do domu. ;)

17 cze 2008, 17:40
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

Nic nie rozumiem. Wygrywają i wracają?
Ja się chyba rzeczywiście tylko do skarbówki nadaję <_<

17 cze 2008, 17:56
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Jeden gol, i to ze spalonego. Dwie porażki i remis – to bilans naszej drużyny na Euro 2008. Ostatnie marzenia o ćwierćfinale mistrzostw Europy wybili nam wczoraj z głowy Chorwaci.

Rok 2002, mundial w Korei i Japonii – blamaż i zawiedzione nadzieje. Rok 2006, mundial w Niemczech - podobnie. Tym razem miało być inaczej. Leo Beenhakker kreowany na cudotwórcę wmówił nam, że mamy piłkarzy, którzy na Euro mogą coś zdziałać. Może nie od razu wygrać, ale z drugiej strony na Greków cztery lata temu też nikt nie stawiał. Tyle tylko że Grecy mieli wielu bardzo dobrych piłkarzy.
Polska na Euro 2008 miała jednego dobrego  Rogera i jednego bardzo dobrego – Boruca.

Beenhakker pewnie popełnił błędy już przy wyborze zawodników. Nie zabrał chyba najlepiej spisującego się wiosną polskiego piłkarza Radosława Majewskiego (- Ma 21 lat, jest jeszcze za młody - mówił Leo), postawił na 20-letniego Michała Pazdana. Beenhakker nie zabrał najlepszego strzelca ekstraklasy Pawła Brożka (23 gole) i Artura Wichniarka (10 goli w Bundeslidze). Leo wierzył w kontuzjowanego Macieja Żurawskiego.

Ale gdyby wziął kogoś innego, Polacy graliby lepiej i strzelali gole? Smutna prawda jest taka, że do Austrii pojechali nasi najlepsi piłkarze i dwa czy trzy inne nazwiska nic by nie zmieniły. Z pustego i Beenhakker nie naleje.

Pod bramkami przeciwników nie stwarzaliśmy zupełnie żadnego zagrożenia. Gotowało się za to w naszym polu kar nym. W każdym z trzech meczów najlepszym piłkarzem polskiej drużyny był Artur Boruc – a bramkarz najlepszy jest w zespołach, które zamiast myśleć o zwycięstwie, myślą głównie o tym, jak gola nie stracić.

Mecz z Chorwacją to potwierdził. Biało-czerwoni szanse na awans mieli minimalne (musieliśmy liczyć na potknięcie Niemców z Austrią), ale kibice oczekiwali, że przynajmniej w tym meczu ich drużyna – dla której jechali setki kilometrów – da z siebie wszystko.

Ale piłkarzom zabrakło umiejętności. Po mistrzostwach w 2002 i 2006 roku Jerzy Engel i Paweł Janas pożegnali się z posadami. Leo zostaje, przynajmniej do przyszłego roku. To on będzie prowadził Polaków w eliminacjach mundialu 2010. Jakie wnioski powinien wyciągnąć z obecnej klęski?

(Maciej Baranowski i Grzegorz Rudynek)

Może Was zadziwię, ale nie jestem zawiedziony!
Bo nie liczyłem na wiele! Nawyżej na wyjście z grupy.
Co prawda z grupy wyszli. Szkoda tylko, że wyszli z grupy i wyjechali do kraju...
W meczu ostatniej szansy i ew. w walce o honor (poza Borucem, Rogerem, Saganowskim i Smolarkiem, może jescze Żewłakowem) nie było widać było chęci gry!!! A jeśli już i Krzynówek miał chęć, to nie było tego widać. Wyglądało to tak jakby Polacy mieli juz awans w kieszeni, a Chorwaci o niego dopiero walczyli!
Prawda?

Ostatnio edytowano 17 cze 2008, 18:04 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

17 cze 2008, 18:02

POSTY        2176

<!--quoteo(post=31229:date=17. 06. 2008 g. 17:40:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 17. 06. 2008 g. 17:40) [snapback]31229[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Nic nie rozumiem. Wygrywają i wracają?
Ja się chyba rzeczywiście tylko do skarbówki nadaję <_<
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Tak źle nie jest.  <_<
A Portugalczycy właśnie rozpoczęli serię porażek ( ostatni mecz ze Szwajcarią przegrali  0 : 2 ), którą będą kontynuować podczas najbliższego meczu. Z tym, że rewanżu już nie będzie...

Ostatnio edytowano 17 cze 2008, 18:04 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

17 cze 2008, 18:04
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
Ja też nie oczekiwałem wiele - to i tak ogromny krok dla naszej piłki.

<a href="http://www.sport.pl/sport/1,89351,5316632,Trening_Holendrow_skopiowany_z_notesu_Beenhakkera.html" target="_blank">prawie jak holendrzy</a>

17 cze 2008, 18:05

POSTY        2176

(...) Może Was zadziwię, ale nie jestem zawiedziony!
Bo nie liczyłem na wiele! Nawyżej na wyjście z grupy.
Co prawda z grupy wyszli. Szkoda tylko, że wyszli z grupy i wyjechali do kraju...
W meczu ostatniej szansy i ew. w walce o honor (poza Borucem, Rogerem, Saganowskim i Smolarkiem, może jescze Żewłakowem) nie było widać było chęci gry!!! A jeśli już i Krzynówek miał chęć, to nie było tego widać. Wyglądało to tak jakby Polacy mieli juz awans w kieszeni, a Chorwaci o niego dopiero walczyli!
Prawda?

Wstyd się przyznać ale trudno.
Piłkarze grali taki pasjonujący footbol, że patrząc na nich ... zasnąłem.
To było jak... czytanie ustawy pdop.

17 cze 2008, 18:28
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Grunt, ze trwa święto futbolu. Dzisiaj kolejne chyba wspaniałe spektakle.

17 cze 2008, 18:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 200  Następna strona