Teraz jest 09 wrz 2025, 06:04

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450
Jak pisałem o wynagrodzeniu to miałem na myśli kwoty netto!

Jeśli referent w dziale ogólnym będzie zarabiał 3 500 zł brutto to ty jako mianowany będziesz miał 4 500 zł brutto.

08 wrz 2007, 12:44
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

Jak pisałem o wynagrodzeniu to miałem na myśli kwoty netto!

Jeśli referent w dziale ogólnym będzie zarabiał 3 500 zł brutto to ty jako mianowany będziesz miał 4 500 zł brutto.

Oj, bo ci zeskanuję tą moją "podwyżkę" przed i po wejściu KASy. Zobaczysz kto miał rację.
A będziesz mi przesyłał różnicę co miesiąc(!) między 3500 a 4500?

Umiem liczyć, czego i tobie życzę.

PS. Jestem dziewczynką!

08 wrz 2007, 12:56
Specjalista

POSTY        450
Przepraszam, faktycznie te piękne oczy mogą należeć tylko do dziewczynki :blush:

08 wrz 2007, 12:59
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 lis 2006, 16:29

POSTY        294
Pinero ! Gdzie Ty masz to drugie oko ?  :) Ja widzę tylko jedno . Ktoś tu też ma problemy ze wzrokiem.  A ten pan to chyba kandydat (PiS - u ?) na nowego MF !!!  :nonono:

08 wrz 2007, 13:07

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Właśnie trwa kolejna transmisja z konwencji wyborczej PIS ( nazwanej dla niepoznaki Konwencją Polskiej Wsi ).

Oczywiście w TVP-iS ( program 3 ) i oczywiście w ramach równego dostępu do mediów publicznych.
Na przemian: członek rządu ( z PiS ) i przedstawiciel Kancelarii Prezydenta ( z PiS ).
Przedstawicieli PSL-u jakoś tam nie zauważyłem, Samoobrony zresztą też.

PS. Oj przepraszam. Zdaje się że jest też renegat z PSL-u Z. Podkański.

Niech się okłamują dalej. Przełączam na F-1.

08 wrz 2007, 13:14

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:08

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

A ten pan to chyba kandydat (PiS - u ?) na nowego MF !!!  :nonono:

Taaa zostanie Min. Fin. (w rządzie PiS) bo ma "właściwy" stosunek do rzeczywistości... a od J. Kaczyńskiego dostatnie w prezencie nagana :D
Do czego mu nagan... do rozwiązywania konfliktów... także płacowych  :rotfl:

08 wrz 2007, 13:15
Specjalista

POSTY        450

Pinero ! Gdzie Ty masz to drugie oko ?  :) Ja widzę tylko jedno . Ktoś tu też ma problemy ze wzrokiem.  A ten pan to chyba kandydat (PiS - u ?) na nowego MF !!!  :nonono:

a widziałeś kiedyś tlen!
Dziewczynka PINERO napewno ma drugie oko
Kandydacie SLD na MF! PIS ma kandydata na nowego/starego MF, masz już amnezję dysocjacyjną

zoltar7                    

<!--quoteo(post=14993:date=08. 09. 2007 g. 13:07:name=praktyk1945)--><div class='quotetop'>(praktyk1945 @ 08. 09. 2007 g. 13:07) [snapback]14993[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
A ten pan to chyba kandydat (PiS - u ?) na nowego MF !!!  :nonono:

Taaa zostanie Min. Fin. (w rządzie PiS) bo ma "właściwy" stosunek do rzeczywistości... a od J. Kaczyńskiego dostatnie w prezencie nagana :D
Do czego mu nagan... do rozwiązywania konfliktów... także płacowych  :rotfl:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

weź jakieś zioło (Pawlakowi to pomaga zawsze jest szczęśliwy) i zakończ tą propagandę nienawiści
Za dużo słuchasz Komorowskiego i Niesiołowskiego.

08 wrz 2007, 13:45

POSTY        2176

Na kogo głosować! Tylko na LID, na Kwaśniewskiego!

Tekst tylko dla naiwnych moherów!!!

Czas na interwencję
Do skończenia z “powściągliwością wobec Polski” wzywa Niemców Aleksander Kwaśniewski. Niemcy mają zabrać się do Polaków, jeśli ci wybiorą ludzi niewłaściwych, czyli braci Kaczyńskich.

Były prezydent nie sprecyzował, jakich to środków użyć mają nasi zachodni sąsiedzi, ufając widocznie ich doświadczeniu i wyczuciu. My możemy mieć zaufanie do patriotyzmu Kwaśniewskiego kształconego w SZSP pod skrzydłami PZPR, potem rozwijanego już w partii, której ojczyzną był Związek Radziecki, ojczyzna światowego proletariatu. Tę ojczyznę prosili o interwencję towarzysze partyjni w razie niewłaściwych wyborów rodaków. Dziś w takim samym momencie Kwaśniewski prosi o interwencję RFN. Uczy się.

Ciekawe, jak zareagują jego nowi towarzysze dokooptowani do SLD, specjalnie dla nich przemianowanego w LiD, Władysław Frasyniuk czy Jan Lityński. Głosili chwałę byłego prezydenta, wierząc, że znowu wyniesie ich blisko władzy. Zamilkli, kiedy ogłosił, że w USA ofiarowano mu suto opłacany kontrakt, a więc do roli męża opatrznościowego będzie mógł powrócić po jego zakończeniu. Dylemat: czy ogłosić narodową zbiórkę (w skali narodu sto tysięcy dolarów to pestka), aby zrekompensować Kwaśniewskiemu utratę amerykańskichzysków i tym samym od razu przywrócić go polskiej polityce, czy przesunąć wybory do czasu zakończenia jego wykładów - jest poważny. Dziś można by zainicjować zbiórkę, aby Kwaśniewski nie musiał już nigdy powracać do Polski.

Zaskakuje, że Kwaśniewski, któremu zarzucić można wiele, ale nie nadmiar odwagi, zdobył się na taką szczerość. Widocznie pomyślał, że już można. Drogę utorowały mu autorytety moralne III RP, ze szczególną rolą Bronisława Geremka, na którego zamówienie Daniel Cohn-Bendit z trybuny Parlamentu Europejskiego ogłaszał nastanie faszystowsko-stalinowskiego reżimu w Polsce. Szlak wskazywał mu Adam Michnik skarżący się za granicą na pełzający zamach stanu w naszym kraju i przywożący w jego granice Vaclava Havla, aby ten wezwał do międzynarodowej kontroli wyborów w Polsce. Trzeba wreszcie przywołać do porządku niesfornych Polaków. Kwaśniewski zrozumiał.

PS Były prezydent ogłosił, że nie powiedział tego, co powiedział. To dobrze. Zorientował się, że jeszcze nie można.

Oj nieładnie, nieładnie.
Przekleiłeś w całości tekst Wildsteina i nie podałeś linku?
Nie wstyd samemu czegoś nie potrafić. Wstyd podać czyją twórczość jako swoją.
Zapatrzyłeś się na wczorajsze wystąpienie J. Kurskiego? Trzeba było zaczekać jeszcze na Giertycha.
Dla mnie jest to zwykła kradzież.
Tak postępują Prawi i Sprawiedliwi?
Brzydzę się donosami ale za coś takiego powinieneś dostać bana.

PS. Człowieku, nawet nie sil się na takie rzeczy. Na pierwszy rzut oka widać, że to nie Ty pisałeś.

Ostatnio edytowano 08 wrz 2007, 13:49 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

08 wrz 2007, 13:46
Specjalista

POSTY        450
Oczywiście, że to z Rzeczpospolitej!!!!!!!!!!!!
Dla Ciebie najważniejsze jest kto napisał, a nie co, prawda? Co myślisz o tym artykule?

Zwolennicy PO i SLD poniżej jest jeden z powodów do poparcia PIS
<a href="http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=9188952&rfbawp=1189256701.793&ticaid=146d7" target="_blank">http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...93&ticaid=146d7</a>
"Moskwa liczy, że PiS przegra wybory"

"Jeśli wybory wygra opozycja, dyskusja na temat tarczy będzie się toczyć z uwzględnieniem opinii Rosji, a sam problem zostanie poddany pod ogólnokrajowe referendum" - cytuje gazeta Tadeusza Iwińskiego, którego przedstawia jako członka sejmowej Komisji Spraw Zagranicznych.

Ostatnio edytowano 08 wrz 2007, 14:17 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

08 wrz 2007, 14:15

POSTY        2176

Oczywiście, że to z Rzeczpospolitej!!!!!!!!!!!!
Dla Ciebie najważniejsze jest kto napisał, a nie co, prawda? Co myślisz o tym artykule?

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Dyskusja z plagiatorem?
Przeproś i Spadaj.

08 wrz 2007, 14:37
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 paź 2006, 11:29

POSTY        104
No i tego się bałem. Nie potrafimy rzeczowo rozmawiać (pisać) na forum i już jest agresywnie - co będzie za 2-3 tygodnie? Dalej twierdzę, że z tych opcji jakie mamy do wyboru powinniśmy wybrać tę, która jeszcze się nie skompromitowała. Być może będzie tak, że stracę robotę - ale wcale nie mam gwarancji, że jak wejdzie KAS to dostanę propozycję pracy (nie jestem znajomym królika a robotę w skarbówce dostałem dzięki praktyce którą tam odbywałem naście lat temu).

08 wrz 2007, 14:46
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 lis 2006, 16:29

POSTY        294
Oj! Stało się nieszczęście! Komuś otworzył się muzg  <_<  ! I (...)

Oczywiście, że najważniejsze jest, kto to napisał. A potem dopiero co napisał . Przykład: Autor : A. H. Tytuł : Mein Kampf. I  dlatego ...

Ostatnio edytowano 08 wrz 2007, 14:58 przez praktyk1945, łącznie edytowano 1 raz

08 wrz 2007, 14:48

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:08

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd
Materiał edukacyjny (Millan80 czytaj ze zrozumieniem):

<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Fanatyzm<!--sizec--></span><!--/sizec--> (łac. fanum - sanktuarium, świątynia) – postawa oraz zjawisko społeczne polegające na ślepej i bezkrytycznej wierze w słuszność jakichś poglądów politycznych, religijnych lub społecznych.
Przejawem fanatyzmu jest skrajna nietolerancja wobec przedstawicieli odmiennych poglądów.

Ostatnio edytowano 08 wrz 2007, 14:55 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

08 wrz 2007, 14:54
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

(...)
Przeproś i Spadaj.

Helvet mogę Cię splagiatować w miejscu pracy?

08 wrz 2007, 14:57
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 94  Następna strona