"Nie masz zezwoleń by czytać to forum." Czy ktoś może wyjaśnić jakimi zezwoleniami muszę dysPOnować aby móc POczytać POnętne tematy?
no to jest nas więcej
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
17 maja 2009, 19:32
Re: Uwagi do forum
oktan
"Nie masz zezwoleń by czytać to forum." Czy ktoś może wyjaśnić jakimi zezwoleniami muszę dysPOnować aby móc POczytać POnętne tematy?
POcieszę Cię, że moderatorzy też tak mają P.S. Gratuluję "adekwatnego" avatarka
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 maja 2009, 19:42
Zezwolenia są cały czas modyfikowane. Wszystkie fora, poza tymi dla członków RSK, powinny już być dostępne dla zarejestrowanych i zalogowanych użytkowników. Jeszcze raz proszę o cierpliwość i wsparcie. Jak coś nie działa - opisujcie to dokładnie. Bo informacja w stylu "niektóre fora nie działają" to żadna dla nas informacja. Gdyby informacja brzmiała: te fora są be - to co innego. Nad przenosinami pracuje od kilku tygodni 5 osób. To naprawdę nie jest takie proste...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
17 maja 2009, 20:06
oktan
Masz zbyt mało oktanów. Łyk V-Power powinien pomóc.
Forum działa jak złotko. Czy trafi pod poprzedni adres?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
17 maja 2009, 20:28
supersaper
Masz zbyt mało oktanów. Forum działa jak złotko. Czy trafi pod poprzedni adres?
A ja? Rozumiem, że mój awatar może powodować zagrożenie pożarowe? Co radzisz?
Używam Mozilli i jak wpiszę tylko "skarbowcy.pl" to mnie kieruje od razu tutaj więc jest ok.
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
17 maja 2009, 20:41
ja też nie mam zezwolenia ....
17 maja 2009, 20:59
Też nie mam zezwolenia, a tak chciałabym poczytać o tych oszczędnościach w I kwartale
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
17 maja 2009, 21:06
Pinero
Też nie mam zezwolenia, a tak chciałabym poczytać o tych oszczędnościach w I kwartale
...pozostaje przeciek kontrolowany...
____________________________________ always look on the bright side of life
18 maja 2009, 06:06
oktan
tributarius
Mam trudności pomimo zarejestrowania z dostępem do całego forum? Może popełniłem w trakcie logowania jakiś błąd?
Poproszę o konkrety, o jakie tematy/działy forum chodzi.
18 maja 2009, 06:34
Oktanowi zapewne chodzi o ostatni moduł zarezerwowany dla RSK, ale tam wymogi są wskazane wprost na stronie głównej:
W celu uzyskania praw dostępu należy do administratorów wysłać następujące dane: imię i nazwisko, login na forum, nazwę organizacji i numer telefonu kontaktowego.
18 maja 2009, 06:39
W "Oszczędności w resorcie finansów w I kw. 2009 roku"-pojawia się komunikat "nie masz zezwoleń"
Ps. Fajnie, że już jesteście
Dodano: 18 Maj 2009 05:44 am
Ten sam komunikat pojawia się też tu:Godziny nadliczbowe w sc i vacaty w poszczególnych służbach
18 maja 2009, 06:40
Sylwiak
W "Oszczędności w resorcie finansów w I kw. 2009 roku"-pojawia się komunikat "nie masz zezwoleń"
Ps. Fajnie, że już jesteście
Dodano: 18 Maj 2009 05:44 am
Ten sam komunikat pojawia się też tu:Godziny nadliczbowe w sc i vacaty w poszczególnych służbach
Bo to stricte związkowe sacrum jest...
Ostatnio edytowano 18 maja 2009, 06:57 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
18 maja 2009, 06:45
Oprócz tego, że trzeba być związkowcem jakich rytuałów należy dokonać aby poczytać te tematy?
18 maja 2009, 06:50
Czy wystarczy bycie związkowcem nie wiem, może trzeba być we władzach organizacji zakładowej - nie wiem, pytaj adminów, ale na pewno rytuał obejmuje:
W celu uzyskania praw dostępu należy do administratorów wysłać następujące dane: imię i nazwisko, login na forum, nazwę organizacji i numer telefonu kontaktowego.