Być może jak zauważyłeś jest to piękne staropolskie słowo, o głębokim i szerokim znaczeniu. A może bardziej przyziemnie - cenzor łaskawszym okiem patrzy na moderatorów. Może też nie był jeszcze włączony, gdy powstała sonda.
Co ciekawe znalazła swoich zwolenników w głosowaniu.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 22 paź 2006, 20:10 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
22 paź 2006, 20:09
Witam wszystkich Skarbowców. Nowe pociąga powabem świeżości i pewnej tajemnicy. To dla wielu jest wyzwaniem samym w sobie. Ale forma jak forma, o sukcesie zadecyduje treść. A z tym na początku może być cienko. Na razie jedyny istotny pozytyw to szybkość pracy.
22 paź 2006, 20:12
To "kochający inaczej" pewnie
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
22 paź 2006, 20:24
Czyżby "wcięło" archiwum artykułów starej strony ? Link prowadzi do pięknego zera - wyszukanych artykułów ?
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
22 paź 2006, 21:31
Sprawdziłem - wszystko jest OK. Może to problem z bazą danych - nadal występuje komunikat 503 a sprawę bada home.pl
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
22 paź 2006, 21:43
Troszkę się nam dzisiaj pozmieniało.
Poruszanie się po artykułach nie mieszczących się na pierwszej stronie jest trochę skomplikowane. W każdym dziale szukać trzeba najnowszych artykułów, czy jest opcja pokazania ich wszystkich chronologicznie jak na starym ( szczególnie, że tylko 5 najnowszych na stronie głównej to trochę mało ) ?
No i forum to samo. Zniknęły ostatnie posty, czy tak zostanie ?
Jak dla mnie dzisiejsze zmiany - to krok do tyłu, niestety w śadzie oddałem już głos na tak.
Przy dodawaniu artykułów po kliknięciu "podglądu" zmianie ulega kategoria - wraca na Computerworld, co za każdym razem przed wysłaniem trzeba poprawić. Czy tylko u mnie ten problem ?
Ostatnio edytowano 23 paź 2006, 10:09 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
23 paź 2006, 07:41
Witam - początki zawsze są trudne, ale z czasem poruszanie po nowym portalu nie powinno stanowić problemu. Przeniesienie "starych" tematów - przynajmniej tych najczęściej poruszanych byłoby pożądane (inaczej grozi nam zjawisko "wyważania otwartych drzwi"), ale skoro są lekkie kłopoty technicznej natury - może nie warto komplikować...
____________________________________ always look on the bright side of life
23 paź 2006, 08:02
A ja chciałbym zapytać jak wydrukować dany artykuł. Wcześniej można było kliknąć w "wersja do druku", teraz tego nie ma. Jeśli jest inaczej, oświećcie mnie.
23 paź 2006, 11:32
Szkoda tylko, że nie przeniesiono starych kont... Radosna twórczość wielu forowiczów przepadła:(((
____________________________________ post coitum omnis animal triste.
23 paź 2006, 12:40
Będziemy próbować. Problemów jest i będzie więcej. Musimy wszystko wyczyścić i wgrać od nowa w innych folderach. Pewnie na kilka dni trzeba będzie zamkąć forum i stronę. Stare posty są w archiwum forum. Możesz tam wejść. Zmiana userów potrzebna była także ze względów "kosmetycznych" - wiele kont było nieczynnych.
23 paź 2006, 14:09
Inspektorze. Mam nadzieję, że o zamknięciu strony na kilka dni nas poinformujesz.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
23 paź 2006, 15:17
zamiennik
23 paź 2006, 19:44
Jak będę mógł. Dziś znów były problemy a home.pl rżnie głupa...