Nie o avatar się mnie rozchodzi, o sam smoczuś jeno.
15 maja 2009, 13:45
Re: Uwagi do forum
aaa... to już jest wyższe stadium świadomości i mnie zwykłemu juzerowi nie wypada rad szanownemu Adminowi udzielać, aczkolwiek takowe zdziecinnienie na starość brzmi groźnie, no chyba że mamy tu do czynienia z niezwykle ciekawym przypadkiem jak w the curious case of benjamin button...
____________________________________ always look on the bright side of life
15 maja 2009, 13:50
toga
Nie o avatar się mnie rozchodzi, o sam smoczuś jeno.
Inspektor już opchnął na allegro.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
15 maja 2009, 19:49
co do rysowania smoczusiów, mam wprawę... mogę pomóc...
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
15 maja 2009, 19:52
Witamy na nowej stronie skarbowców! Prace trwały długo, a wiele elementów nowego systemu wymaga poprawek i uzupełnień. Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość. administratorzy i moderatorzy
i jeszcze raz
I podziękowania
Załącznik:
buziak.gif
I zaczynamy NFO (New Forum Order)
No to do roboty!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 maja 2009, 06:52
Panowie administratorzy Czy w związku z nowym obliczem forum nie moglibyście przejść "operacji plastycznej"? Nie musicie być od razu jak Brat Pitt, ale może jednak coś da się z waszymi facjatami zrobić? Szczególnie, że Togę ta "choroba" dotknęła niedawno.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
16 maja 2009, 21:16
Panowie administratorzy Czy w związku z nowym obliczem forum nie moglibyście przejść "operacji plastycznej"? Nie musicie być od razu jak Brat Pitt, ale może jednak coś da się z waszymi facjatami zrobić? Szczególnie, że Togę ta "choroba" dotknęła niedawno.
Daj spokój, właśnie wyglądają interesująco! Czy piękny samiec umiał upolować mamuta czy raczej zajęty był własną urodą?
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
16 maja 2009, 21:20
Widzę że zniknęła ta zabójcza melodyjka z regulaminu, służąca chyba raczej do wojny psychologicznej..
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
16 maja 2009, 21:26
aga764
Daj spokój, właśnie wyglądają interesująco! Czy piękny samiec umiał upolować mamuta czy raczej zajęty był własną urodą?
Jak takich "interesujących" codziennie rano, jak lecę do pracy, przed spożywczym widzę.
Ps. Toga. Z tym długim nosem, że niby... to nieprawda
16 maja 2009, 21:35
Pinero
Prawda, prawda! Wiem po sobie...
-- 16 Maj 2009 08:43 pm --
zamiennik czy połączy automatycznie 2 posty 1 po drugim
A więc łączy!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
16 maja 2009, 21:42
Macie na myśli to słynne przysłowie: co na wystawie to i w sklepie?
16 maja 2009, 21:45
Nadir
Pinero
Prawda, prawda! Wiem po sobie...
Eeee...każdy tam mówi, a potem
16 maja 2009, 22:16
"Nie masz zezwoleń by czytać to forum." Czy ktoś może wyjaśnić jakimi zezwoleniami muszę dysPOnować aby móc POczytać POnętne tematy?
17 maja 2009, 19:25
Mam trudności pomimo zarejestrowania z dostępem do całego forum? Może popełniłem w trakcie logowania jakiś błąd?
____________________________________ TEMPUS REGIT ACTUM