Świetne motto dotyczące kłamstwa, autorstwa Karela Capka. Wnoszę o jego pozostawienie.
12 maja 2009, 16:57
Re: Uwagi do forum
Czy z poziomu użytkownika działa wysyłanie avatara na serwer lub pobieranie avatara z galerii?
zamiennik obrazka (podpis: T.Ludwiński z najbliższymi współpracownikami)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
12 maja 2009, 17:31
inspektor
Nie chwaliłeś się, że masz brata bliźniaka...
12 maja 2009, 17:34
Jak widzisz - nawet dwóch. I chamskie zachowania...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
12 maja 2009, 17:47
inspektor
Czy z poziomu użytkownika działa wysyłanie avatara na serwer lub pobieranie avatara z galerii?
... q r w a.... Trzeci Bliźniak...
Inspektorze - ja zaciągnąłem na nowo avatar z mojego kompa bez żadnego problemu. A w/w tzw. wulgaryzm zapodałem w celu sprawdzenia czy przepuści bez gwiazdek, rezultat - jak widać (bez spacji w podglądzie wygwiazdkowało). A ten filmik powyżej... to teraz tak będziecie banować - z wizytą w domu usera ?
____________________________________ always look on the bright side of life
13 maja 2009, 07:04
Avatar z galerii zwykły user też można zaciągnąć Tyle, że coś ubogo w tej galerii (rozumiem że sukcesywnie zwiększycie ilość, coby te ponad 7.000 luda miało wybór).
13 maja 2009, 07:31
elsinore
inspektor
... q r w a.... Trzeci Bliźniak...
Inspektorze - ja zaciągnąłem na nowo avatar z mojego kompa bez żadnego problemu. A w/w tzw. wulgaryzm zapodałem w celu sprawdzenia czy przepuści bez gwiazdek, rezultat - jak widać (bez spacji w podglądzie wygwiazdkowało). A ten filmik powyżej... to teraz tak będziecie banować - z wizytą w domu usera ?
Myślę, że tak powinno wyglądać ostrzeżenie Co do galerii: w tej chwili jest około 6000 awatarów (w około 60 podkategoriach). Powinno wystarczyć...
13 maja 2009, 15:43
inspektor
elsinore
(...) A ten filmik powyżej... to teraz tak będziecie banować - z wizytą w domu usera ?
Myślę, że tak powinno wyglądać ostrzeżenie (...)
Zdecydowanie popieram. Potłucze się dwóch gości kilkaset kilometrów samochodem albo środkami komunikacji publicznej, to może zmieni zdanie ( co do tego ostrzeżenia ). A jak jeszcze delikwent poczęstuje zmęczonych podróżników zawartością domowej piwniczki ( ewentualnie lodówki )... Z drugiej jednak strony jak ten poczęstunek zasmakuje, to może będą częściej chcieli składać wizyty "z zamiarem udzielenia ostrzeżenia"? Tylko w takiej sytuacji proponuję zwiększyć liczbę ostrzeżeń do dziesięciu ( co najmniej ).
Ostatnio edytowano 14 maja 2009, 07:50 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
14 maja 2009, 07:26
Swoją drogą, gdyby Inspektor pojawił się ze swoimi braćmi (jak na zdjęciu powyżej) w gmachu MF i zasiadł do stołu rozmów z impetem (jak na filmie powyżej), to i przedstawiane przez ZZ argumenty miałyby inną siłę przebicia już na wstępie....
PS. a gdyby tak filmik wysłać instruktażowo do kancelarii premiera i prezydenta, to ciekawie mogłaby wyglądać walka o krzesło na kolejnym europejskim szczycie...
14 maja 2009, 07:33
Na komentarzach wciskam "ctrl"+"b"... i wyskakują mi aukcje. Rozumiem że forum będzie teraz bardziej.. komercyjne..
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
14 maja 2009, 21:01
elsinore
Swoją drogą, gdyby Inspektor pojawił się ze swoimi braćmi (jak na zdjęciu powyżej) w gmachu MF i zasiadł do stołu rozmów z impetem (jak na filmie powyżej), to i przedstawiane przez ZZ argumenty miałyby inną siłę przebicia już na wstępie....
PS. a gdyby tak filmik wysłać instruktażowo do kancelarii premiera i prezydenta, to ciekawie mogłaby wyglądać walka o krzesło na kolejnym europejskim szczycie...
Myślę, że tylko taki argumenty przemówiłyby do niektórych. Każdy user będzie musiał poprawić swój podpis, bo przeniosły się tagi HTML a w nowym systemie są BBCode. Zresztą błędów jest więcej i potrwa jeszcze trochę ich usuwanie. Łączenie postów tego samego użytkownika wysyłanych jeden pod drugim będzie zainstalowane wkrótce. Rozważam zmianę swojego avatara. Wiele osób sugeruje mi, że ten się nadaje świetnie, bo tak mnie oceniają. Mnie się podoba, ale mam jeszcze inne, ciekawe propozycje. .
Załącznik:
896c0aad000bfbf84a03e50d.jpeg
Założone zostało nowe forum, dla grupy "Członkowie Sekcji Krajowej". Zezwolenie do przeglądania wyłącznie dla związkowców z organizacji zrzeszonych w SK. W niedzielę powinno zostać wszystko uruchomione, poprawki będą wprowadzane na bieżąco. Na razie statystyki są okrojone, z uwagi na testy i badanie możliwości serwera. PS. Dla drugiego admina jest propozycja takiego awatara:
Załącznik:
4bd5a4b70018e40749fdf3ab.jpeg
15 maja 2009, 05:11
Jest jeszcze trzeci, zagadkowo milczący Admin...
15 maja 2009, 07:44
inspektor
Dla drugiego admina jest propozycja takiego awatara...
A gdzie mój smoczek?
15 maja 2009, 12:55
toga
inspektor
Dla drugiego admina jest propozycja takiego awatara...
A gdzie mój smoczek?
Co się unosi ? Trzeba było słuchać kolegi:
inspektor
Nick, jak nick. Ale zapisać swój avatar polecam.