Teraz jest 08 wrz 2025, 22:54

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:08

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

Zoltar i Millan dajcie już sobie spokój, na początku to jeszcze było śmieszne, teraz stało się nudne.  :(

Asia ustaw na swoim komputerze przycisk Power ON/OFF w pozycję OFF i będziesz miała spokój...
I lepiej jednak zostań w domu. :P

Ps. gratuluję koleżance specyficznego poczucia humoru.

albert                    

Cieszy mnie, że człowiek, którego zawsze podziwiałem - Bogdan Borusewicz - ma już dość dawania swojej twarzy PIS-owi.

No nie zupełnie, po pierwsze Borusewicz (z tego co wiem) nie jest członkiem PiS i nigdy nie był, po drugie startował do Senatu posiadając własny komitet wyborczy (nie PiS), związał się z PiS, fakt, ale pozostał niezależny i jak stwierdził to ostatnio (w Polskim Radio) nie podoba mu się "agresja w polityce" uprawiana przez J. Kaczyńskiego... No i za to Kaczyński nie chce już z Borusewiczem gadać - bo WIELKIEGO BRATA nie wolno krytykować. :excl:

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:09 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 21:33
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450
Czemu jeśli ktoś jest sympatykiem PIS-u uznawany jest przez zoltara, alberta, rafa, Mohikanina,... za osoby gorsze, głupsze, naiwne, ciemne, za propagandzistów PIS, mohery,...? Czy to jest tolerancja wg zwolenników obecnej opozycji? Wam jest bliżej do Rydzyka niż do Europy.
PIS jest najbardziej popularną partią nawet na naszej sondzie, pomimo waszego niezadowolenia i tych licznych postów :).

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:10 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 21:44

REJESTRACJA15 lut 2007, 21:21

POSTY        51

Czemu jeśli ktoś jest sympatykiem PIS-u uznawany jest przez zoltara, alberta, rafa, Mohikanina,... za osoby gorsze, głupsze, naiwne, ciemne, za propagandzistów PIS, mohery,...? Czy to jest tolerancja wg zwolenników obecnej opozycji? Wam jest bliżej do Rydzyka niż do Europy.
PIS jest najbardziej popularną partią nawet na naszej sondzie, pomimo waszego niezadowolenia i tych licznych postów

Millan,Ty ciągle nic nie rozumiesz. Nie lej krokodylich łez tylko otwórz oczy i popatrz dookoła. Bo jak Ciebie czytam to widzę Jacka Kurskiego i jego słynne, cyniczne "ciemny naród wszystko kupi" i wiem, że ma rację. Niestety, patrząc na Ciebie... ma rację. :angry2:

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:10 przez koniu, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:22
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 18:27

POSTY        19

PIS jest najbardziej popularną partią nawet na naszej sondzie, pomimo waszego niezadowolenia i tych licznych postów.

Moje niezadowolnie z PIS jest niezależne od jakichkolwiek sondaży millan. To moja prywatna ocena i żadne sondaże jej nie zmienią. Przyzwyczaiłem się polegać na własnym rozumie.

To prawda, że bywałeś przez interlokutorów (mnie też się podoba to słowo) określany jako naiwny, co nie jest obraźlliwe, ale wskaż mi posty, w których byłeś nazywany tu cytuję - "głupszy", "ciemny", "propagandzista","moher".
Owszem, takie określenia padały w tym wątku, ale chyba ani razu bezpośrednio w stosunku do Ciebie. Jeżeli się z nimi utożsamiasz to masz problem. Czy chcesz o tym porozmawiać? :)

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:23 przez albert, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:25
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 lis 2006, 18:55

POSTY        13

PIS jest najbardziej popularną partią nawet na naszej sondzie, pomimo waszego niezadowolenia i tych licznych postów.

Bo przecież jeśli ktoś nie przeciwnikiem PIS-u to musi być taki... :D
Zauważ, że Zoltar poza negowaniem każdego działania PIS-u nie przedstawił żadnego argumentu za głosowaniem na inne ugrupowania.
Sam "zamierza" głosować na PSL, choć przypuszczam, że będzie to głos oddany "przeciw" PIS-owi a nie na program PSL.
Ale to wszystko w imię "obrony zagrożonej demokracji", oczywiście w jednym szeregu z Lepperem i Giertychem. :lol:

Ps. "Przecież przez dwa lata krytykowano rząd PiS przede wszystkim ze względu na koalicję z Samoobroną i LPR. Teraz, kiedy te ugrupowania opuściły rząd, wybaczyć im już można wszystko - pod warunkiem, że będą uderzać w Kaczyńskiego." :D

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:27 przez Modliszka, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:29

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

Czemu jeśli ktoś jest sympatykiem PIS-u uznawany jest przez zoltara, alberta, rafa, Mohikanina,... za osoby gorsze, głupsze, naiwne, ciemne, za propagandzistów PIS, mohery,...?

Ciekawe gdzie to wyczytałeś, bo nie na tym forum (z wyjątkiem tego, że jesteś naiwny, co akurat jest w mojej ocenie prawdą). Strasznie mataczysz.

Millan bardzo Cię proszę nie wkładaj w usta swoich oponentów poglądów, których My nie głosimy, a sposób myślenia, który starasz się Nam przypisać, jest "wykształciuchom" zupełnie obcy (wbrew temu co twierdzą prominenci z otoczenia Wielkiego Brata).  

Poza tym twoje wypowiedzi to w 80% słoma, nie ma w nich treści, tylko forma.

Ps. Millan czy ty coś przypalasz, bo jeśli tak to człowieku rzuć to g...! Naprawdę szkodzi ci to na zmysły i zamula percepcję rzeczywistości.

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:32 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:42
Specjalista

POSTY        450

Millan,Ty ciągle nic nie rozumiesz. Nie lej krokodylich łez tylko otwórz oczy i popatrz dookoła. Bo jak Ciebie czytam to widzę Jacka Kurskiego i jego słynne, cyniczne "ciemny naród wszystko kupi" i wiem, że ma rację. Niestety, patrząc na Ciebie... ma rację.

Koniu jesteś Koniu! Nic nie rozumiem poza tym, że masz obsesję na punkcie J. Kurskiego (lepiej nie otwieraj lodówki). T. Lis nie miał racji mówiąc, że "ciemny naród wszystko kupi". Ja wierzę w Polaków, przecież nie jesteśmy gorsi od nikogo. Głowa do góry. :)

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:36 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:45

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

Bo przecież jeśli ktoś nie przeciwnikiem PIS-u to musi być taki...  :D

I w tym jest sęk. :(
Przynajmniej Modliszka nie owija w bawełnę.

Tak fanatyczni zwolennicy PiS postrzegają rzeczywistość, i tak chce by tą rzeczywistość postrzegali zwolennicy PiS sam Wielki Brat.

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:35 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:45
Specjalista

POSTY        450

Ciekawe gdzie to wyczytałeś, bo nie na tym forum (z wyjątkiem tego, że jesteś naiwny, co akurat jest w mojej ocenie prawdą). Strasznie mataczysz.

Millan bardzo Cię proszę nie wkładaj w usta swoich oponentów poglądów, których My nie głosimy, a sposób myślenia, który starasz się Nam przypisać, jest "wykształciuchom" zupełnie obcy (wbrew temu co twierdzą prominenci z otoczenia Wielkiego Brata).

Poza tym twoje wypowiedzi to w 80% słoma, nie ma w nich treści, tylko forma.

Ps. Millan czy ty coś przypalasz, bo jeśli tak to człowieku rzuć to g...! Naprawdę szkodzi ci to na zmysły i zamula percepcję rzeczywistości.

+ narkomani (sympatycy PIS czekają na dalsze merytoryczne argumenty).

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:35 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:47

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

Ja wierzę w Polaków, przeciez nie jesteśmy gorsi od nikogo.

Ale lepsi też nie jesteśmy i warto o tym pamiętać.

Millan nie odpowiedziałeś mi na pytanie, jaka to wyższa uczelnia miała zaszczyt mianować cię magistrem?

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:36 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 22:48
Specjalista

POSTY        450
To żaden zaszczyt, jestem przecież narkomanem, naiwniakiem, moherem, fanatykiem,....
"Dyskusja z uczestnikami antypisowskiej kampanii nienawiści musi niezależnie od woli uczciwego rozmówcy przekształcać się w obronę rządu" B. Wildstein.
:)

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:37 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 23:06

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd

To żaden zaszczyt, jestem przeciez narkomanem, naiwniakiem, moherem, fanatykiem,...

Ładnie nam się przedstawiłeś. :brawa:

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:49 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

05 wrz 2007, 23:10
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją

To żaden zaszczyt, jestem przeciez narkomanem, naiwniakiem, moherem, fanatykiem,...
"Dyskusja z uczestnikami antypisowskiej kampanii nienawiści musi niezależnie od woli uczciwego rozmówcy przekształcać się w obronę rządu". B. Wildstein
:)

Hm, jeśli dobrze zrozumiałem cytat z Bronka "Listy" Wildsteina, to uczciwy rozmówca musi bronić rządu niezależnie od swojej woli (chyba chodzi tu o przekonania lub światopogląd), a być może i wbrew swojej woli (może i uczciwy ale jeśli robi coś niezgodnego ze swoją wolą to albo jest nienormalny albo sterowany) z tego tylko względu żeby stawić odpór kampanii nienawiści. Mimo że nie przepadam za B"L"W trudno odmówić mu racji. Zdanie to jest jak najbardziej uniwersalne i dotyczy obrony każdego w stosunku do kogo rozpętywana jest jakakolwiek "kampania nienawiści".
B)))
Ale, ale, przecież największymi rozpętywaczami tego rodzaju kampani są: obywatel Rydzyk Tadeusz, obywatel Kaczyński Jarosław, obywatel Kurski Jacek i wielu wielu innych z RM TRWAM PIS itp. "organizacji". Język nienawiści TRWAle związany z mediami okołorydzykowymi został bez mrugnięcia okiem zaadaptowany przez polityków PIS i wprowadzony jako jedynie obowiązujący w życiu politycznym. Kto sieje wiatr... To do kogo prętąchy?
:za2:
A Millan80 zapomniałeś dodać, że nikt nie nazwał Cię także "sekciarzem", bo przecież nie oglądasz i nie słuchasz "Jedynych Wolnych Mediów" w Naszym Kochanym Kraju. Chyba, że słowo "moher" oznacza właśnie członka sekty Rydzyka to sorki.
:piwo:

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 08:53 przez rychu, łącznie edytowano 1 raz

06 wrz 2007, 07:40
Zobacz profil WWW

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123
2 roki temu o tej porze, w podobnej sondzie na tym portalu PiS miał ponad 50% poparcie Skarbowców... :)

Dziękuję Wam Skarbowcy!

Ostatnio edytowano 06 wrz 2007, 10:42 przez raf, łącznie edytowano 1 raz

06 wrz 2007, 10:42
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 94  Następna strona