No to emocje sięgnęły zenitu w błahej sprawie choć to chyba ja je poniekąd wywołałem. Inspektor ponad miarę się podekscytował, nie wiem czy BIs zasłużył na tak ostre słowa...przecież to jest forum! Wjawor mimo, że nie był z mojej bajki za swoje poglądy (tak miał je, czego nie ukrywał, ale w końcu skarbowcy.pl to strona NSZZ) to wyrażał je w miarę stonowany sposób, odmiennie niż paru innych aktywnych forumowiczów. Ostatecznie sądzę, że Supersaper będzie jednak lepszym moderatorem.
Wjawor (nie był?!) też nie jest z mojej bajki za swoje poglądy, ale bardzo go szanuję za wiedzę i zawsze treściwe poparte źródłami komentarze. I stonowane. Szkoda by było gdyby go zabrakło A Supersaperowi życzę powodzenia na moderatorskim polu. :piwo: PS Helveta też mi brak! A zwłaszcza tych naszych merytorycznych dyskusji
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
30 kwi 2009, 17:43
Nie POzostaje nic innego jak wypić za błędy, wszak jutro Nasze święto.
30 kwi 2009, 17:49
bisti
No to emocje sięgnęły zenitu w błahej sprawie choć to chyba ja je poniekąd wywołałem. Inspektor ponad miarę się podekscytował, nie wiem czy BIs zasłużył na tak ostre słowa...przecież to jest forum! Wjawor mimo, że nie był z mojej bajki za swoje poglądy (tak miał je, czego nie ukrywał, ale w końcu skarbowcy.pl to strona NSZZ) to wyrażał je w miarę stonowany sposób, odmiennie niż paru innych aktywnych forumowiczów. Ostatecznie sądzę, że Supersaper będzie jednak lepszym moderatorem.
BIS zasłużył więc ma. To nie jest konkurs piękności na moda. Nie jest moim celem, ani zapewnie nikogo z adminów i modów, zdobywanie punktów w sondażach, lecz dbanie o forum. Resztę doczytaj w regulaminie i tysiacach informacji zebranych na tym forum, bezcennych dla skarbowców, w tym działaniach RSK. Póki przestrzegsz regulaminu pisz spokojnie :piwo:
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
Dzięki, o Panie, składamy dzięki... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> I pisz, i śpisz
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
30 kwi 2009, 21:37
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Z uwagi na planowane przeniesienie forum na nowy system, w czwartek o godz. 14:00 nastąpi czasowe zawieszenie jego funkcjonowania, polegające na braku możliwości zalogowania się oraz przeglądania i pisania postów.
W tym czasie dostępna będzie jedynie strona portalu z systemem komentarzy.
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 05 maja 2009, 11:55 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
05 maja 2009, 11:53
Jak najkrócej się da. Problem polega na tym, że chcemy przenieść jak najwięcej danych z tego forum na nowe forum. Tu mogą wystąpić problemy - stąd trudno powiedzieć.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
05 maja 2009, 11:58
aga764
Myślisz, że trzeba będzie zmienić smoczą skórę?
A co potrzebujesz na kanapę
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
05 maja 2009, 17:04
inspektor
Jak najkrócej się da. Problem polega na tym, że chcemy przenieść jak najwięcej danych z tego forum na nowe forum. Tu mogą wystąpić problemy - stąd trudno powiedzieć.
Razem z ostrzeżeniami i banami? Czy może (przy okazji) zrobić Wielką Amnestię? :rolleyes:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 05 maja 2009, 17:51 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
05 maja 2009, 17:51
Nadir
Razem z ostrzeżeniami i banami?
<!--fonto:Trebuchet Ms--><span style="font-family:Trebuchet Ms"><!--/fonto-->Od tego właśnie zaczniemy. Dopiero potem - jak się oczywiście uda - przeniesiemy też użytkowników. <!--fontc--></span><!--/fontc-->
05 maja 2009, 18:00
Prawdopodobnie część danych zostanie utracona. Być może (tego jeszcze nie wiemy...), trzeba będzie od nowa ściągać avatary i odzyskiwać hasła. Zobaczymy. Nie chcieliśmy jednak znów zaczynać od nowa, jak przy poprzedniej zmianie systemu.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
05 maja 2009, 18:31
czyli może się zdarzyć okazja do zmiany image co by tu tym razem...
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
05 maja 2009, 18:52
toga
<!--quoteo(post=47117:date=05. 05. 2009 g. 18:51:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 05. 05. 2009 g. 18:51) [snapback]47117[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Razem z ostrzeżeniami i banami?
<!--fonto:Trebuchet Ms--><span style="font-family:Trebuchet Ms"><!--/fonto-->Od tego właśnie zaczniemy. Dopiero potem - jak się oczywiście uda - przeniesiemy też użytkowników. <!--fontc--></span><!--/fontc--> <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Czyli może być tak że na forum zostaną użytkownicy, a ich awatary z banami powędrują na nowe forum? Na początku lat 90-tych to się nazywało "wydmuszka"
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
05 maja 2009, 20:16
toga
<!--quoteo(post=47117:date=05. 05. 2009 g. 18:51:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 05. 05. 2009 g. 18:51) [snapback]47117[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Razem z ostrzeżeniami i banami?
<!--fonto:Trebuchet Ms--><span style="font-family:Trebuchet Ms"><!--/fonto-->Od tego właśnie zaczniemy. Dopiero potem - jak się oczywiście uda - przeniesiemy też użytkowników. <!--fontc--></span><!--/fontc--> <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Byle tylko kogo przypadkiem nie zagubić w trakcie tego procesu...
____________________________________ always look on the bright side of life