Mi brakuje opcji zaznaczania wszystkich tematów jako przeczytane...
24 kwi 2009, 10:58
pablo8019
Mi brakuje opcji zaznaczania wszystkich tematów jako przeczytane...
<!--fonto:Trebuchet Ms--><span style="font-family:Trebuchet Ms"><!--/fonto-->Jest taka opcja. Na wyświetlonej liście tematów w danym dziale, w górnej części po prawej stronie, jest przycisk "Opcje forum". W menu wśród opcji jest ta poszukiwana przez Ciebie.<!--fontc--></span><!--/fontc-->
24 kwi 2009, 11:12
Rzeczywiście Na innych forach jest ona zazwyczaj na dole więc tam jej szukałem... A czasem warto spojrzeć w górę. Dziękuję za podpowiedź.
24 kwi 2009, 11:57
No to się doigrałem i to w same urodziny. Kochani forumowicze! Mam bardzo mały przydział ostrzeżeń, więc proszę o ich oszczędzanie. Mam nadzieję, że banicja Wjawora nie potrwa zbyt długo.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
24 kwi 2009, 12:17
supersaper
No to się doigrałem i to w same urodziny. Kochani forumowicze! Mam bardzo mały przydział ostrzeżeń, więc proszę o ich oszczędzanie. Mam nadzieję, że banicja Wjawora nie potrwa zbyt długo.
No to przy okazji - wszystkiego najlepszego w - oczywiście osiemnaste - urodziny
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
24 kwi 2009, 12:58
toga
W kwestii Wjawora informuję, że - decyzją Administratorów - został zawieszony na 30 dni za złamanie Regulaminu.
WJAWOR WRÓĆ !! :piwo:
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
24 kwi 2009, 17:56
aga764
No to przy okazji - wszystkiego najlepszego w - oczywiście osiemnaste - urodziny
Dzięki ! :wub: Skąd wiedziałaś, że 18-te?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
24 kwi 2009, 20:15
supersaper
Dzięki ! :wub: Skąd wiedziałaś, że 18-te?
Kobieca intuicja, of course...
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
24 kwi 2009, 20:40
Nadir
<!--quoteo(post=46702:date=24. 04. 2009 g. 06:46:name=bisti)--><div class='quotetop'>(bisti @ 24. 04. 2009 g. 06:46) [snapback]46702[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Wyjaśnijcie proszę te ostanie zmiany w skarbowcach.pl bo zupełnie się nie orientuję....Chodzi mi o zmiany moderatorów w tym na skarbowców, kim jest moderator i skarbowiec, po co te zmiany? Np. Wjawor odkąd nie jest <!--coloro:#006600--><span style="color:#006600"><!--/coloro-->moderatorem <!--colorc--></span><!--/colorc--> zupełnie spuścił z tonu i pisze niewiele....
Może przygotowuje się do roli.... <!--coloro:#CC0000--><span style="color:#CC0000"><!--/coloro-->ADMINISTRATORA<!--colorc--></span><!--/colorc--> ?! :rolleyes: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Wjawor startuje do europarlamentu, dlatego zaniechał bytności tutaj... :rotfl:
____________________________________ always look on the bright side of life
27 kwi 2009, 09:34
toga
<!--fonto:Trebuchet Ms--><span style="font-family:Trebuchet Ms"><!--/fonto--> W kwestii Wjawora informuję, że - decyzją Administratorów - został zawieszony na 30 dni za złamanie Regulaminu. Równocześnie była to przyczyna pozbawienia funkcji Moderatora, czyli osoby nadzorującej przestrzeganie Regulaminu. Nowym moderatorem został Supersaper. Dziękujemy za podjęcie się tej funkcji i życzymy jak najmniej pracy.<!--fontc--></span><!--/fontc-->
Wjawor złamał Regulamin??? Parę razy mnie przystopował (słusznie) i dzięki temu być może uniknąłem kłopotów, a tymczasem sam się nie uchronił Aż sprawdziłem datę posta czy nie 1 kwietnia przypadkiem!!! Mam nadzieję że Wjawora to nie zrazi i będzie nadal aktywny na forum jako SKARBOWIEC :piwo:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 27 kwi 2009, 18:44 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
27 kwi 2009, 18:43
wjawor
No kilka banów można było zostawić
I słowo stało się… to znaczy mówisz-masz
A szkoda, bo niezły herbatnik był. Miał kulturę, ale widocznie trafił jakąś sztukę, przy której i On nie potrafił kultury zachować. Istnieje też taka ewentualność, że mówiąc po wojskowemu jakiś postowicz Go wysadził… Wjawor, wracaj jak najszybciej. :piwo:
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
27 kwi 2009, 19:59
kominiarz
Wjawor złamał Regulamin???
Dla mnie Wjawor i Regulamin to było to samo. :rotfl:
Zresztą raz przypadkiem (przez google) trafiłem na stronę regulaminu ale poraziła mnie muzyka a la chopin noca. Przeczytałem paragraf 11 i uciekłem.
zielonka
jakiś postowicz Go wysadził…
Znaczy kret z MF?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
27 kwi 2009, 20:02
Drago
<!--quoteo(post=46835:date=27. 04. 2009 g. 18:43:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 27. 04. 2009 g. 18:43) [snapback]46835[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Wjawor złamał Regulamin???
Dla mnie Wjawor i Regulamin to było to samo. :rotfl:
Zresztą raz przypadkiem (przez google) trafiłem na stronę regulaminu ale poraziła mnie muzyka a la chopin noca. Przeczytałem paragraf 11 i uciekłem.
zielonka
jakiś postowicz Go wysadził…
Znaczy kret z MF? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Kret nie kret, może z MF a może i nie, ktoś wszak po Nim schedę przejął
A jak by tak poprosić, o przywrócenie w drodze wyjątku … Tak wielu, tak wiele dowiedziało się od Wjawora, a ilu by się jeszcze dowiedziało. Ten czas bez Wjawora, jest czasem bezpowrotnie straconym. Być może, jest to decyzja rozsądna, ale z tym rozsądkiem to różnie bywa…
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych." George Bernard Shaw
"Rozsądek jest jak dworak, który usłużnie dostosowuje się do humorów swego pana: dla każdej żądzy, dla każdego zamierzenia umie dostarczyć racji uzasadniających." Georg Wilhelm Friedrich Hegel
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
27 kwi 2009, 20:53
zielonka
Kret nie kret, może z MF a może i nie, ktoś wszak po Nim schedę przejął
A jak by tak poprosić, o przywrócenie w drodze wyjątku … Tak wielu, tak wiele dowiedziało się od Wjawora, a ilu by się jeszcze dowiedziało. Ten czas bez Wjawora, jest czasem bezpowrotnie straconym. Być może, jest to decyzja rozsądna, ale z tym rozsądkiem to różnie bywa…
"Człowiek rozsądny przystosowuje się do świata, nierozsądny stara się przystosować świat do siebie. Stąd wszelki postęp pochodzi od nierozsądnych." George Bernard Shaw
"Rozsądek jest jak dworak, który usłużnie dostosowuje się do humorów swego pana: dla każdej żądzy, dla każdego zamierzenia umie dostarczyć racji uzasadniających." Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Pkt 25 Regulaminu: Dyskusja NA FORUM z Administratorem i Moderatorami na temat Regulaminu, zasad funkcjonowania serwisu oraz dokonywanych na nim zmian jest zabroniona. Jeżeli masz jakieś uwagi na ten temat - wyślij je przez PW lub e-mail. Powyższe, podważanie autorytetu oraz krytyka poczynań Administratorów/Moderatorów w kwestiach regulaminowych karana będzie wykluczeniem z serwisu. Georg George Administrator
Oj Zielonka - ryzykant z Ciebie!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 28 kwi 2009, 06:21 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz