- Halo, taxi? - Tak. - Czy zawieziecie mnie do stolicy Niemiec? - Oszalał pan? Wie pan, jak daleko leży Berlin? - Berlin... Sześć liter... pasuje!
15 lut 2012, 05:26
Re: Pośmiejmy się
Jak zapłodnić muchę lodem?
Jan Tomaszewski ostro zażartował wczoraj na posiedzeniu komisji sportu. Podsumowując działania minister sportu rzucił: - Wiesz jak zapłodnić krowę lodem? Wystarczy ją postawić na lód, sama się wypieprzy - informuje TVN 24.pl.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
16 lut 2012, 21:44
Zagaił sąsiad Kowalski swojego sąsiada Nowaka: - Czy mógłbym się panu wysrać na wycieraczkę? - Ale no co pan! Jak pan śmie i w ogóle co to za pytanie?! Historia powtarza się codziennie tak długo jak wypada ciągnąc temat. W końcu Nowak z rana znajduje na owej wycieraczce regularny ludzki stolec. Pędzi do Kowalskiego, no bo któż by inny odwalił mu taki numer. - Panie Kowalski, co robi ta kupa na mojej wycieraczce!? - Panie Nowak! Konsultacje społeczne były? Były!
17 lut 2012, 05:15
Wraca zmęczony mąż z pracy. Żona pyta: - Zrobić ci kotlety? - Zrób. - Ale mięsa nie mam... - To nie rób. - Cooo?! Nie smakuje ci moja kuchnia?
19 lut 2012, 05:51
Mistrz Polski w skokach spadochronowych wspomina swój "pierwszy raz": - Wyskoczyłem z samolotu i poczułem się jak ptak... - Taki wolny? - przerywa jeden ze słuchaczy. - Nie, po prostu leciałem i s*ałem...
20 lut 2012, 08:21
Odebrałem PIT 11 za 2011. Minus 8000,00 (osiemtysięcy) w porównaniu do 2010. czyli jest jak z globalnym ociepleniem "jest zimniej bo jest cieplej" a nasze płace są niższe bo są zamrożone
20 lut 2012, 12:01
Trzeba przyznać że Gesslerowa zachowuje się adekwatnie do swojego wieku, z tym że z braku własnej synowej przypierdziela się do kuchni zupełnie przypadkowych osób.
Przychodzi facet do lekarza: - Doktorze, do jakiego specjalisty mam sie zwrócić, jeżeli stale mi się chce dupcyć? - Jeżeli pan chce wiele kobiet, to do endokrynologa, a jak z jedną - to do psychiatry.
Zlot feministek: - Siostry! Pełen sukces - parlament przegłosował nasze postulaty - teraz wasz facet będzie wam już całkiem poddany prawnie i finansowo. - Bez sensu..., przecież my nie mamy facetów.
Ekspert z dziedziny badania opinii publicznej to facet, który jest w stanie wmówić swojej żonie, że seks analny to tak naprawdę seks klasyczny tylko że w granicach błędu statystycznego.
- Tato, czy jest możliwość poznać czy kobieta jest humorzasta i czy będzie bez przerwy strzelać fochy? - Widzisz synu - nie jest to łatwe. Najpierw musisz kobietę lepiej poznać, najlepiej zaciągnąć do łóżka. - Aha... - ...jak już się uda, to przypatrz się jej dokładnie jak będzie nago. Otóż jeśli będzie miała c...kę, znaczy będzie humorzasta.
- Mówią że milion małp przez milion lat jest w stanie napisać wszystkie dzieła Szekspira. - A 460 małp przez 4 lata?
Zestresowany pacjent siedzi na fotelu i szykuje się na rwanie zęba: - Niech się pan nie stresuje, lekko pójdzie. Mówi dentysta. Po wszystkim pacjent mówi: - Faktycznie lekko. Nawet nie poczułem, jak się zesr..em...
Do baru wchodzi niepozorny mężczyzna - Przepraszam... czyj był ten rottweiler przed barem... - Mój! - podnosi się potężny brodacz - Ale jak to "był"? - Bo mój jamnik go zabił... - Co ty gadasz!? Jamnik mojego rottweilera? Jak!!? - No... W gardle mu stanął.
Robotników coraz więcej, a rąk do pracy coraz mniej - dziwi się właściciel warsztatu tartaku...
- Jakie są trzy zalety pracy? - Piątek, pensja i urlop.
- Ma 20 cm i gdy kobieta go dotyka, facetowi miękną nogi. Co to jest? - Drążek zmiany biegów.
____________________________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
20 lut 2012, 21:44
Reporter na ulicy pyta przechodnia: - Pali pan? - Palę. - Wie pan, że to niezdrowe? - Wiem - Ile pan ma lat? - Sześćdziesiąt.- Od jak dawna pan pali? - Zacząłem już w wieku dwunastu lat. - Proszę pana. Czy zdaje pan sobie sprawę, że gdyby pan te pieniądze, które przez ten czas, który pan pali i wydał na papierosy, zaoszczędził. To teraz przykładowo kupiłby pan za nie np. tego Mercedesa SLK, który tam stoi? - A pan pali? - Nie. - A ma pan taki samochód? - No... nie mam. - No widzi pan. A ja palę i to jest mój Mercedes.
22 lut 2012, 04:57
POezja i dowCipy. Dziedzina: przyroda. Fraszka pt. "Tajemnica pani Muchy".
Tajemnicza coś ta pani Mucha czy ją pewien fryzjer d...mucha?...
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 22 lut 2012, 19:43 przez Badman, łącznie edytowano 2 razy
22 lut 2012, 19:42
- Dzień dobry. Poproszę Butapren. - Co? Narkoman? - Nie. But mi się rozerwał. - I co? Myślisz, że jak się kleju nawąchasz, to się zrośnie?
22 lut 2012, 22:06
Pani minister sportu Mucha, wizytując zajęcia sportowe w jednej z warszawskich szkół zauważyła chłopca, który nie biegał po boisku razem z innymi, tylko stał samotnie. Podeszła do niego i pyta: - Dobrze się czujesz? - Dobrze - odpowiedział chłopiec. - Chłopcy cię biją? - Nie. - To dlaczego nie biegasz razem z nimi? - Bo ja jestem bramkarzem.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 lut 2012, 22:27
Załącznik:
1329947476_by_Mazoor_500.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
24 lut 2012, 05:30
Takie coś wygrzebałem...
W obliczu wszechobecnych oznak ekspansji kultury obrazkowej, degradacji języka pisanego oraz postępującej dewaluacji znaczenia drogowych znaków informacyjnych wydaje się, iż w niedługim czasie nieodzownym stanie się wprowadzenie nowych tablic określających nazwę miejscowości. A oto kilka propozycji:
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
24 lut 2012, 12:47
i następne propozycje:
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.