- Mamo, tato, nie wiedziałam jak wam to powiedzieć, ale od dawna źle się czuję w swoim ciele. Wiem, że zawsze pragnęliście mieć syna, a ja wiem, że powinnam urodzić się mężczyzną. Dlatego pragnę wam oświadczyć, że jestem w trakcie terapii hormonalnej i niedługo poddam się operacji zmiany płci. - Jaja sobie robisz!?
Żona do męża: - Kochanie, pamiętaj, żebyś po mojej śmierci zaraz się znów ożenił! Małżonek ją uspokaja: - Skarbie, Ty się nic nie martw. Ty zrób swoje, a ja już sam się o resztę zatroszczę...
19 maja 2011, 20:33
Re: Pośmiejmy się
- Wiesz, Stefan? Podobno warto dla zdrowia chodzić na bosaka. - To szczera prawda! Za każdym razem gdy budzę się rano w butach, strasznie mnie boli głowa.
20 maja 2011, 04:27
Kontrolna wizyta pielęgniarki środowiskowej przed porodem. - ojciec będzie przy porodzie? - wątpię - ale dlaczego?! - mój mąż nie przepada za nim...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 maja 2011, 17:39
Załącznik:
1304677063_by_LeeShenron_500.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
20 maja 2011, 22:22
- Co mówi tirówka, wychodząc z TIRa? - "Baza wirusów została zaktualizowana".
21 maja 2011, 15:12
Magsli, posikałem się ze śmiechu Przestań bo zejdę na zawał
Ostatnio edytowano 22 maja 2011, 08:51 przez nomad222, łącznie edytowano 1 raz
22 maja 2011, 08:51
Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem? - Dwulatka można zostawić samego z nianią. ------------------------------------------ - Co to jest miłość? - Miłość to jest światło życia. - A co to jest małżeństwo? - Rachunek za to światło.
22 maja 2011, 20:41
Rok 2042. Amerykanie wracają z wyprawy kosmicznej z Marsa, ale kapsuła ulega uszkodzeniu i awaryjnie ląduje w Polsce. Otwierają luk, wychodzą, rozglądają się i widzą patrzą: zarośnięty, brudny chłop, w łachmanach orze dwoma wołami pole. Wkoło dziurawe drogi, błoto, w dali rozpadające się chałupy... Podchodzą do chłopa i z mówią wahaniem: - Do you speak english? Chłop wqrwiony odpowiada: - Yes, I do. I hooy mi qrva z tego!!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 maja 2011, 22:25
Pośmiejmy się
Czy wiecie, co jest najważniesze w seksie grupowym? Nie zostać pominiętym...
23 maja 2011, 07:46
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
23 maja 2011, 17:03
Operacje na neurochirurgii zostały wstrzymane. Oddział okupują obrońcy krzyża.
24 maja 2011, 12:11
Załącznik:
1301129490_by_daruso_500.jpg
24 maja 2011, 12:21
koziołek też się obraził za matołka
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
24 maja 2011, 20:59
Załącznik:
1305567560_by_tylninho_500.jpg