.. a także wsparcia jak najszerszej rzeszy skarbowców. Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego!
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
15 maja 2009, 10:17
Re: Urodziny Inspektora
Takiej laudacji w koreańskim stylu jak na pierwszej stronie starego portalu nie będzie ( na pohybel wszystkim Kim Dzong Ilom ), ale przyjmij Inspektorze szczere życzenia dociągnięcia tego wózka do celu mimo, że droga kręta, wyboista i wiedzie pod wysoką górę.
Pojemnych serwerów, szybkich łączy i bezawaryjnego portalu, dostępnego dla wszystkich poczuwających się do swoistej więzi z tymi, dla których słowo "Skarbowiec" nie jest synonimem wszelkiego zła.
Ale także większego dystansu do siebie i zrozumienia dla innych, którzy nie podzielając Twoich poglądów, nie szukają wroga po tej stronie barykady.
A na najbliższe piętnaście lat - omijania dróg prowadzących do gabinetów lekarskich. Zwłaszcza tych do kardiologa...
15 maja 2009, 11:19
Życzenia 100 lat zdrowia i 100 razy bez zmęczenia składa. SUPERSAPER
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
15 maja 2009, 11:25
Dziękuję serdecznie Myślę, że niektórym w MF się lepiej zrobiło, jak się dowiedzieli żem taki zgred. Nadzieja zakwitła niektórym, że niedługo już pociągnie. To prawda. Łysy, ślepy, Król I (aktualne zdjęcie poniżej). Ale niech porzucą nadzieję. Przyjdą inni, młodsi i sprawniejsi w działaniu ode mnie. Czego sobie i Wam życzę
Załącznik:
16_manwithsmerk.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
15 maja 2009, 14:50
inspektor
Dziękuję serdecznie Myślę, że niektórym w MF się lepiej zrobiło, jak się dowiedzieli żem taki zgred. Nadzieja zakwitła niektórym, że niedługo już pociągnie. To prawda. Łysy, ślepy, Król I (aktualne zdjęcie poniżej). Ale niech porzucą nadzieję. Przyjdą inni, młodsi i sprawniejsi w działaniu ode mnie. Czego sobie i Wam życzę
50 lat minęło jak jeden dzień....
WIELKI DZIEŃ SKARBOWOŚCI 50 lat temu, 15 maja 1959 roku, przyszedł na świat Wielki Wódz Skarbowców Tomasz Ludwiński. Jestem za propozycją ustanowienia 15 maja Międzynarodowym Dniem Skarbowości. Niech żyje!
A z okazji tego wiekopomnego wydarzenia Drogiemu Jubilatowi życzę dużo sił, wytrwałości, cierpliwości i sukcesów w pracy zawodowej, a w życiu osobistym zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń Aha! A na forum więcej wyrozumiałości dla forumowiczów
P.S. A może by tak przy tej okazji jakaś malutka amnestyjka?... Szczególnie dla tych najbardziej zasłużonych...
Co do nowego wizerunku, to brakuje mi tu jakiegos akcesorium. Jakiejś piły łańcuchowej albo cuś w tym stylu A wzorce należy czerpać od najlepszych! Najsłynniejszy Związkowiec Świata we wrześniu ukończy 66 wiosen, a właśnie przeżywa swoją drugą młodość! Czego sobie i wszystkim życzę.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 maja 2009, 15:44
Inspektorze!!! Zdrowia, szczęścia, radości, siły, spokoju, zadowolenia, spełnienia marzeeń i posady Ministra Finansów, albo chociaż posady Generalnego )) ŻYJ STO LAT
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
15 maja 2009, 20:45
STO LAT !
. .
Jak ten czas leci... 15 maja 1959 roku przyszedł na świat Przewodniczący Skarbowców Tomasz Ludwiński.
Z tej okazji Jubilatowi życzenia sukcesów w pracy zawodowej,
cierpliwości, wytrwałości i sił w pracy związkowej ,
w życiu osobistym zdrowia, szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń
A na forum wyrozumiałości dla forumowiczów
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 maja 2011, 16:47
Nadir
. . Jak ten czas leci... 15 maja 1959 roku przyszedł na świat Przewodniczący Skarbowców Tomasz Ludwiński.
Podziwiam ! Mamy stronę, mamy forum, tacy ludzie są niezbędni.
Zdrowia, wytrwałości, zdrowia, wytrwałości, zdrowia, wytrwałości, sukcesów i nieustającej nadziei na normalnego partnera do rozmów po drugiej stronie stołu.
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
15 maja 2011, 17:25
avacs
Zdrowia, wytrwałości, zdrowia, wytrwałości, zdrowia, wytrwałości, sukcesów i nieustającej nadziei na normalnego partnera do rozmów po drugiej stronie stołu.
No i wciąż wzrastającego poparcia ze strony braci skarbowej! Ale jednak zdrowia najwięcej
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
15 maja 2011, 17:50
inspektor
Dziękuję serdecznie :piwo: Myślę, że niektórym w MF się lepiej zrobiło, jak się dowiedzieli żem taki zgred. Nadzieja zakwitła niektórym, że niedługo już pociągnie. To prawda. Łysy, ślepy, Król I (aktualne zdjęcie poniżej). Ale niech porzucą nadzieję. Przyjdą inni, młodsi i sprawniejsi w działaniu ode mnie. Czego sobie i Wam życzę
Załącznik:
16_manwithsmerk.jpg
Kolejnych latek w zdrowiu i młodości - nic się chłopie nie zmieniasz
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
15 maja 2011, 18:18
Wszystkiego naj... wytrwałości... obyś jak najdłużej był... Dla nas i dla ... Kochamy Cię Inspektorze
15 maja 2011, 19:42
Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam Tomek L. I nadal przewodniczy. Wszystkiego najlepszego !!
15 maja 2011, 20:21
Wszystkiego najlepszego dużo wytrwałości i dużo zdrówka