Ja mam taką podwyżkę co miesiąc Może MinFin weźmie przykład z administracji lokali mieszkalnych??
____________________________________ "Miej wyjebane, a będzie Ci dane"
17 lut 2011, 09:42
Podwyżka w US?
Podwyżka w US, to marzenie niejednego Skarbowca. Najbardziej na to liczą osoby, które po 20 latach swojej pracy nie zarabiają nawet średniej krajowej. Jak długo można łudzić się? W tym roku na pewno w US-ach podwyżek nie będzie. Co najwyżej można się w najbliższej przyszłości spodziewać racjonalizacji zatrudnienia i cięć w wynagrodzeniach, bo już takie słuchy u nas krążyły, że obniżą zarobki o połowę. Pytanie: czy obniżka wynagrodzeń dotyczyć będzie wszystkich czy tylko części załogi? Bo jak wszystkim zamierzają obcinać, to i również NUS-owi powinni, a jest z czego... w końcu niech raz NUS da pracownikom dobry przykład.
17 lut 2011, 11:25
Podwyżka w US?
Słychać w waszych urzędach coś o różnicowaniu płac pomiędzy pracownikami działów PP a OB?
17 lut 2011, 15:05
Podwyżka w US?
A co to jest podwyżka?
17 lut 2011, 16:03
Podwyżka w US?
Anti
A co to jest podwyżka?
Anti dobre pytanie. Przyznam, że ja też już nie pamiętam co to takiego jest ta podwyżka. Może mi pracodawca przypomni przy okazji podnosząc wynagrodzenie. Praktyczny przykład jest najlepszy, bo długo się go pamięta
17 lut 2011, 23:40
Podwyżka w US?
Słychać w waszych urzędach coś o różnicowaniu płac pomiędzy pracownikami działów PP a OB
Nie wiem kto miałby dostać więcej ale z pewnością zarówno pracownicy OB jak i PP chętnie zrzekną się ewentualnych podwyżek na rzecz Min.Fin