Teraz jest 04 wrz 2025, 09:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3
XXVI Rajd Skarbowców - Świętokrzyskie 2010 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA07 maja 2007, 12:51

POSTY        139
Post XXVI Rajd Skarbowców - Świętokrzyskie 2010
Rajd Skarbowców - moje marzenie od lat, ale jak można wydać blisko połowę pensji na pięc dni zabawy. No może i można ale nie stać mnie niestety. Apeluję do organizatorów o udostępnienie Rajdu pracownikom US-ów, poszukanie tanich noclegów i ograniczenie innych kosztów, a stanie się Rajd miejscem spotkań i zabawy dla całej rzeszy skarbowców :D

07 wrz 2010, 14:11
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
buster                    

Rajd Skarbowców - moje marzenie od lat, ale jak można wydać blisko połowę pensji na pięc dni zabawy. No może i można ale nie stać mnie niestety. Apeluję do organizatorów o udostępnienie Rajdu pracownikom US-ów, poszukanie tanich noclegów i ograniczenie innych kosztów, a stanie się Rajd miejscem spotkań i zabawy dla całej rzeszy skarbowców :D

Dołączam się do prośby.
Nie musi być ekskluzywnie - wystarczy ekstra zabawa.
A my skarbowcy lubimy i umiemy się bawić  :piwo:

07 wrz 2010, 19:46
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 lip 2009, 18:09

POSTY        9
Ciekaw jestem, czy zostaną wyciągnięte wnioski na przyszłość. Impreza cenowo idzie bowiem w kierunku bankietów dla wierchuszki. Pamiętam zdjęcia z pierwszych rajdów (wozy Drzymały, zwykłe ogniska i ludzie się bawili). Jeśli zrezygnuje się z pośredników w organizacji imprezy i pomyśli o przeciętnej zarobków szeregowca w naszym resorcie, może Rajd wróci na właściwe tory, imprezy skarbowej z dużą przecież tradycją. Tego sobie życzmy.

23 paź 2010, 17:46
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post Re: XXVII Rajd Skarbowców - Solina 2011
Mamma                    

Rzeszów - Bieszczady...ale to już było... i było super!  :piwo:  10 lat temu nad Soliną w Wojskowym Ośrodku Wypoczynkowym. To był świetnie zorganizowany rajd.  :brawa: Pozdrawiam Rzeszów jako przyszły Rajd i Świętokrzyskie jako miniony ale jeszcze "świeży".
No i oczywiście pozdrowienia dla Wszystkich Rajdowiczów  :piwo:

No i było SUPER  :brawa:
Za rok Wrocław. Może organizator założy nowy wątek  :piwo:

19 wrz 2011, 06:47
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 wrz 2009, 10:36

POSTY        19
supersaper                    

- piwo z kija było obrzydliwe, sztuk cztery
- jedzenie na stołówce przynosili letnie (oględnie mówiąc)
- kwaśnica na śniadanie w niedzielę dobiła mnie całkowicie
- sobotnie wydarzenia kulturalne były co najmniej o połowę za długie, po nich nastała cisza, która wymiotła znaczną część ludzi na kwatery - była to najmniej oblegana impreza na rajdzie,
- no i jeszcze "losowanie"  :wysmiewacz:
- ale najbardziej wnerwiało mnie kończenie imprez o 3-3.30, gdzie jeszcze z 50 osób było na sali, czy na ognisku

ale i tak było SUPER :brawa:, długo wymieniac by plusy począwszy od pogody, skończywszy na lokalizacji ośrodka.
Prośba do Wrocławia - dłuuuuższe imprezy pije-===[ kto nie będzie chciał, to długo nie zostanie.

19 wrz 2011, 20:53
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA17 cze 2009, 07:55

POSTY        8
Post Re: XXVI Rajd Skarbowców - Świętokrzyskie 2010
Kwaśnica na śniadanie była zajebista! Wszystko moim zdaniem było super! :piwo:

20 wrz 2011, 10:31
Zaawansowany

REJESTRACJA01 lip 2009, 08:18

POSTY        33

LOKALIZACJAświętokrzyskie
bladek                    

supersaper                    

- piwo z kija było obrzydliwe, sztuk cztery
- jedzenie na stołówce przynosili letnie (oględnie mówiąc)
- kwaśnica na śniadanie w niedzielę dobiła mnie całkowicie
- sobotnie wydarzenia kulturalne były co najmniej o połowę za długie, po nich nastała cisza, która wymiotła znaczną część ludzi na kwatery - była to najmniej oblegana impreza na rajdzie,
- no i jeszcze "losowanie"  :wysmiewacz:
- ale najbardziej wnerwiało mnie kończenie imprez o 3-3.30, gdzie jeszcze z 50 osób było na sali, czy na ognisku

ale i tak było SUPER :brawa:, długo wymieniac by plusy począwszy od pogody, skończywszy na lokalizacji ośrodka.
Prośba do Wrocławia - dłuuuuższe imprezy pije-===[ kto nie będzie chciał, to długo nie zostanie.

Popieram !!! Rajd Solina 2011 na "5 -". Minus za imprezy/dyskoteki do 3, skandal to ostatnia imprezka z gatunku jeśli chcesz uczestnikom spaprać zabawę zaproś kabaret Leopolis i oficjeli, wszyscy czekali na ostatnie tańce a tu ponad dwie godziny ble ble ble ... i koniec o 3, w Kielcach schodziłem z parkietu po 6 a jeszcze grali i grupa ludzi się bawiła. Osobiście odrobinkę rozczarowała mnie wycieczka do Lwowa - "15 godzin jazdy 2 godziny zwiedzania" ale to akurat nie wina organizatorów Rajdu a koszmarnych dróg i celników, niech ktoś mi wyjaśni co robili z tymi naszymi paszportami przez dwie godziny w drodze powrotnej ? PO za tym wszystko ok. no i to co zawsze na rajdach stałe i niezmienne - wspaniałe towarzystwo, wielki szacun  :brawa: Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i ...  :nonono: spotykamy się wszyscy za rok we Wrocławiu !!!

20 wrz 2011, 14:10
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:20

POSTY        296
Z tego co słychać w UKS Rzeszów panuje zamordyzm i terror. Żaden porządny człowiek nie powinien dać się zaprosić na imprezę, która przyniesie chwałę nikczemnej gliździe, której już ponoć tak odwaliło, że tytułuje się, per  cezar

20 wrz 2011, 15:24
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
prośba do Wrocławia na następny rok: jakaś taka bardziej dynamiczna muza by się przydała :)

20 wrz 2011, 18:14
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 wrz 2009, 10:36

POSTY        19
ty chyba nie słyszałeś "Plastikowej biedronki" :wysmiewacz:

22 wrz 2011, 19:10
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2006, 06:21

POSTY        201
cyanide3                    

Z tego co słychać w UKS Rzeszów panuje zamordyzm i terror. Żaden porządny człowiek nie powinien dać się zaprosić na imprezę, która przyniesie chwałę nikczemnej gliździe, której już ponoć tak odwaliło, że tytułuje się, per  cezar

Ostro jedziesz i po bandzie jak prawdziwy żużlowiec. Wywaliłeś z mańki prosto w oczy. To mi się podoba. A propos skąd to sexy określenie. Mam wrażenie, że pochodzi z filmów Rowana Atkinsona albo,ze Startrecka

24 wrz 2011, 14:03
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA16 sie 2011, 17:13

POSTY        1
cyanide3                    

Mój pies też ma na imię Cezar  :brawa:

26 wrz 2011, 15:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 40 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3