Dziekan jednego z amerykańskich uniwersytetów wzywa do siebie studenta i mówi: - Wczoraj znajdowałeś się na terenie żeńskiej bursy. Według regulaminu naszego uniwersytetu musisz zapłacić 10 dolarów kary. Jeśli znów ci się to przytrafi, następnym razem zapłacisz 15 dolarów, a za trzecim razem - dwadzieścia. - Panie profesorze, cenię sobie pański czas. Porozmawiajmy rzeczowo: ile kosztuje abonament na cały semestr?
24 mar 2011, 05:20
Re: Pośmiejmy się
Spowiada się "homo" u spowiednika, który zwykł grzesznikowi wystawiać "ocenę" : NIEBO bądź PIEKŁO i zadawać coś na pokutę: " Zgrzeszyłem bo miałem stosunki analne" Spowiednik: PIEKŁO !!!! A spowiadający się: "Oj do tej pory jeszcze piecze!!!!"
27 mar 2011, 19:31
Przychodzi pijany facet do burdelu i mówi że chce poruchać ale ma tylko 20 złoty. Szefowa do niego że za tyle to może mu co najwyżen nasikać na rękę. Facet się zgadza a po zabiegu wyciąga przyrodzenie i mówi - pij fredzie rosół kurczaka nie będzie.
27 mar 2011, 20:01
Pewien facet miał problemy ze wzwodem. Lekarz po przeprowadzeniu wszystkich badań, zaordynował mu długotrwałą kurację. - Proszę pana - rzekł - tu jest 20 tabletek. Ma pan brać jedną co tydzień. Po dwudziestu tygodniach, na pewno pana organ wróci do normy. Wszystko byłoby dobrze, gdyby pacjent był cierpliwy. Niestety. Pierwszego dnia doszedł do wniosku, że nie będzie tak długo czekał i zeżarł wszystkie pigułki popijając wódką. Rano już nie żył. Rodzina popłakała, pożałowała i pochowała delikwenta na miejskim cmentarzu. Po tygodniu zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Marmurowy pomnik, który ufundowała ciotka, rozleciał się a spod gruzów zaczął wyrastać penis. Był każdego dnia dłuższy i dłuższy. Odcinany odrastał i rósł jeszcze szybciej. Zebrała się rada miejska ale nikt nie mógł znaleźć sensownego rozwiązania. Aż pojawił się miejscowy grabarz, który za 10 butelek wina podjął się rozwiązać problem. Szybciutko walnął trzy buteleczki i na oczach zdumionych radnych rozkopał grób i przekręcił faceta twarzą do dołu. Nie, nie to jeszcze nie koniec! Minął rok. Na 42 ulicy w Nowym Jorku pękł asfalt. Ze szczeliny zaczął wyrastać penis, który rósł bardzo szybko i żadne środki chemiczne ani działania polegające na obcinaniu tegoż nic nie dawały. Rada miejska z Burmistrzem na czele była bezsilna. Wyznaczono wysoką nagrodę dla tego, który zaradzi zaistniałej sytuacji. Po paru dniach do Burmistrza zgłosił się stary Turek i powiedział. - Dam sobie z tym radę, ale chcę dostać w dzierżawę na 99 lat teren w promieniu 20 metrów od "epicentrum". - Jeśli sobie poradzisz - krzykną Burmistrz - to dostaniesz to miejsce nawet na 300 lat. Podpisali stosowne umowy i od tego czasu na 42-giej Ulicy w Nowym Jorku sprzedają najlepszy turecki kebab na świecie.
Pociąg nagle zahamował i młoda dziewczyna wpadła na stojącego obok księdza. - Przepraszam, tak szybko stanął - powiedziała. - Ależ skąd, moje dziecko, to tylko klucz od plebanii.
Nauczycielka na języku polskim kazała dzieciom napisać zdanie z wyrazem "prawdopodobnie". Pierwsza zgłasza się Agatka i czyta: - Prawdopodobnie polecę samolotem do Egiptu z mamą. Potem zgłasza się Jurek: -Za dwa miesiące będzie zima i prawdopodobnie będzie padał śnieg. Nauczycielka widzi, że Jasiu bawi się małymi samochodzikami, więc kazała przeczytać mu jego zdanie. Jasiu czyta: - Mój tata idzie z gazetą do kibla. Prawdopodobnie będzie srał, bo czytać nie umie.
- Kochanie, znalazłem pod łóżkiem naszego syna takie pisemko sado-maso, wiesz: związani ludzie, maski, pejcze... - mówi żona do męża. - No i co zrobimy? - Nie wiem, ale bić go raczej nie powinniśmy...
28 mar 2011, 18:17
Załącznik:
Biedronka.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
28 mar 2011, 19:49
W ubiegłym roku miałem zamiar kochać się z Tobą 365 razy. Udało mi się 36, czyli przeciętnie co 10 dni.
Oto lista, dlaczego nie udało mi się częściej:
- 54 razy prześcieradła były czyste - 17 razy było już zbyt późno - 49 razy byłaś zbyt zmęczona - 20 razy było za gorąco - 15 razy udawałaś, że śpisz - 22 razy bolała cię głowa - 17 razy bałaś się, że obudzisz dziecko - 16 razy byłaś zbyt obolała - 12 razy był niewłaściwy okres w miesiącu - 19 razy musiałaś wcześnie wstać - 9 razy nie miałaś nastroju - 7 razy byłaś zbyt poparzona od słońca - 6 razy oglądałaś do późna telewizje - 5 razy miałaś nową fryzurę i nie chciałaś jej potargać - 3 razy mówiłaś, że sąsiedzi nas usłyszą - 9 razy mówiłaś, że twoja matka nas usłyszy
Te 36 razy, które się udały, nie były satysfakcjonujące ponieważ:
- 6 razy byłaś bierna i po prostu leżałaś - 8 razy przypomniałaś mi o dziurze w suficie - 4 razy poganiałaś mnie - 7 razy musiałem cię obudzić i powiedzieć, że już skończyłem
Kolega opowiada koledze: - Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie. - Zażyłeś ten środek? - Zażyłem. - I co, kaszlesz? - Nie mam odwagi...
30 mar 2011, 04:29
Przychodzi pijany facet do domu. W drzwiach zastaje żonę, która na niego czeka. Widać, że nie jest zadowolona. Na to mąż: - To ja cię szukam po wszystkich barach, a ty w domu?!
31 mar 2011, 20:24
Magsli
Załącznik:
Biedronka.jpg
Bądźmy wyrozumiali robiąc pierwsze zakupy w wieku 62 lat przepłacił 20 zl ale normalnie to takie zakupy robią 6 latki
31 mar 2011, 20:31
zamiennik przed publikacją...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
31 mar 2011, 21:39
Przychodzi mucha do baru i zamawia gówno z cebulką! I mówi do barmana: - Tylko mało cebulki poproszę, bo będzie z gęby waliło...
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
01 kwi 2011, 07:01
Noc poślubna: - Kochanie dużo było ich przede mną? Mija godzina, ona milczy - Kochanie gniewasz się na mnie? - Cicho liczę...
- Niektóre kobiety nie szczytują - w czym tkwi problem? - Otóż to, problem tkwi co prawda tam gdzie powinien, ale trzeba go jeszcze zdecydowanie poruszyć!
No i co ci powiedział lekarz? - Że powinnam mieć dwadzieścia stosunków miesięcznie. - Dobra. Dwa razy możesz liczyć na mnie.
- Maniuś, wstawaj, pora do roboty... Wstawaj...No, Maniuś... Nie... Maniuś... CAŁY wstawaj!
Rzecz się dzieje w sypialni państwa Rosenbaum: - Mosze ty jesteś jak lis! - Względem chytrości? - Nie! Względem miękka kita!
Małżonkowie udają się wieczorem do łóżka, on od razu zabiera się do dzieła - Nie dzisiaj kochanie, głowa mnie boli - Na szczęście dziś twoja głowa nie jest mi do niczego potrzebna
- Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że spałaś z moim mężem? - Nie - Nie spałaś? - Nie chcę powiedzieć...
- Koleżanka pije ? - Nie - Dlaczego? - Mam problemy z nogami - Uginają się? - Nie, rozkładają ...
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
01 kwi 2011, 07:35
Humor z zeszytów:
1. Wiewiórka żywi się orzechami bardzo twardymi, bo gdyby nie jadła twardego pożywienia, to by jej zarosła paszcza. 2. Porażonego prądem należy przede wszystkim wyciągnąć z kontaktu. 3. Poznać, że koń jest chory, po tym, że traci swą naturalną wesołość, jest zamyślony. 4. Las ten był tak brzydki, ze wcale nie miał drzew. 5. Najczęściej spotykanym ssakiem górskim jest góral. 6. Znanym drapieżnikiem leśnym jest drapichrust. 7. Szkielet utrzymuje nas na nogach. Gdyby nie było szkieletu, to mięso ciągle spadałoby na ziemie. 8. Ptaków nie należy potępiać. 9. Ludzie nie maja ogonów, bo do odpędzania much wynaleźli packi. 10. źródłami mineralnymi nazywamy źródła, w których rozpuszczona jest sól, cukier, mleko i inne lekarstwa. 11. W zimie należy dokarmiać leśne zwierzęta, aby były smaczne na wiosnę. 12. Człowiek rozmnaża się nie przez pączkowanie, tylko przyjemniej. 13. U mrówki wyróżniamy nóżki, brzuszki, różki itd. 14. Jaskółka jest zwierzęciem, tylko że w powietrzu. 15. Gdyby nie szkielet, to człowiek byłby workiem z mięsem i ze smalcem. 16. Aby się nie zarazić, to trzeba myć wszystkie owoce i nie jeść na tej samej misce co pies. 17. Kogut różni się od kury tym, ze ma ostrogi, jest bardziej spadzisty, pieje i nie znosi jaj. 18. Po skończonym wdechu odkładamy nasze usta na bok. 19. Zając ma cztery nogi. Tylne ma dłuższe, a przednie krótsze i gdy leci to skacze. 20. Krowa jak urwie koniczynę, to żuje i połyka, a owca odwrotnie i taka jest miedzy nimi różnica. 21. Porodem nazywamy wydalenie organizmu na powierzchnie ziemi. 22. Ludzie pierwotni żywili się łonem natury. 23. Grzyby są jadalne i trujące, mają przez to dużo do powiedzenia w gospodarce. 24. Opiszę psa. Ma nogi i głowę przyczepioną do tułowia. 25. Ptaki bardzo różnią się od gadów - lataniem i budową gęby. 26. Wilki zaliczamy do zwierząt zębatych. 27. Błony komórkowe spełniają bardzo ważną funkcje w życiu komórki: wiedza kogo wpuścić, a kogo wypuścić, czyli spełniają funkcje celnika. 28. Białe motyle, których dzieci jedzą kapustę, nazywają się kapuśniaki. 29. Do chorób zawodowych zaliczamy: pylice, gruźlicę i rzeżączkę. 30. Układ oddechowy służy do wydalania płuc z organizmu. 31. Dziedziczność pozwala wyjaśnić dlaczego - skoro dziadek i ojciec nie mieli dzieci - także i my będziemy bezdzietni. 32. Ja nie wierzyłem w bociany, ale one są naprawdę, co widziałem w locie. 33. W puszczy żyje dużo drapieżników, które mogą człowieka pożreć, zadusić i zostawić. 34. Najmniejsza częścią organizmu jest palec. 35. W lesie rosną różne drzewa, a mianowicie wysokie, średnie i małe. 36. Temat lekcji: oglądanie ryb wodnych. 37. Higiena polega na pomnażaniu dzieci w internatach i szkołach. 38. Pingwiny nie mogą latać, bo nie maja śmigieł. 39. Ślimak ma jednocześnie płeć żeńską i męską, ale z tego nie korzysta. 40. Dorsz jest to ryba wędzona. 41. Królik składa się z głowy, nóg, brzuszka i kożuszka. 42. Człowiek zjadłszy mięso z wągrem, przekształca się w tasiemca. 43. Niedźwiedź staje na tylnych łapach i rzuca nimi we wrogów.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.