Mnie się ostatnio podobała Kolumbia, Japonia i Senegal ... A tak poważnie to Chorwaci zazwyczaj fajnie grają - im nikt niczego nie daje (patrz Brazylia, Portugalia, Francja).
11 kwi 2018, 10:06
Re: Kącik sportowy
Oglądaliscie wczorajszy mecz Romy z Barceloną? Gra Rzymian również zaszokowała Was tak samo jak mnie?
11 kwi 2018, 14:02
balboa17
Witam MŚ w piłce tuż tuż, czy oprócz reprezentacji Polski macie jakieś swoje typy bądź kibicujecie komuś? Ja bardzo cenię drużynę Urugwaju, zapadli mi w pamięć na MŚ 2010 w RPA i urzekli mnie swoją wolą walki.
Zawsze kibicowałem Polsce i Brazylii. Życzyłbym sobie, aby w finale Polska trafiła na Brazylię. I żeby nastąpiła powtórka z Monachium 6 czerwca 1974 roku. Brazylia 0, Polska 1. Mi zapadło w pamięć wiele meczów, ale ostatnio szczególnie mecz Brazylii z Niemcami na ostatnim mundialu. Aż żal było patrzeć na bezbronnych Brazylijczyków. A przecież trudno im zarzucić, że nie potrafią grać w piłkę.
pennane
Oglądaliscie wczorajszy mecz Romy z Barceloną? Gra Rzymian również zaszokowała Was tak samo jak mnie?
Mnie zaszokowała gra i Rzymian, i ''Barcelowian''. Tych pierwszych na plus, tych drugich na minus.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
11 kwi 2018, 18:02
14 czerwca 2018 roku rozpoczęły się w Rosji XXI Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
19 cze 2018, 09:05
Polska - 2 (Thiago Cionek, Grzegorz Krychowiak) : Senegal - 1 (M'Baye Niang)
19 cze 2018, 21:10
Gole samobójcze: Polska - 1, Senegal - 0.
20 cze 2018, 06:18
Gdybym nie oglądał meczu i czytał tylko skarbowcow, wygrałbym zakład o wynik meczu. Stawiałem 2:1 dla nas - tak jak Nadir napisał, chyba że inne mecze oglądaliśmy.