Na posterunek policji wbiega facet. - Aresztujcie mnie, rzuciłem w żonę młotkiem! - I co, zabił ją pan? - Spudłowałem, ale ona zaraz tu będzie!
Młodzi rodzice usypiają rozkapryszone maleństwo. - A może powinnam mu coś zaśpiewać? - zastanawia się bardzo już zmęczona żona. - Poczekaj, kochanie, spróbujmy jeszcze po dobroci.
Policjant do kolegi: - Nie wiesz przypadkiem co to jest kurtyzana? - Nie, ale tam stoi facet wyglądający na profesora, spytaj się go. Policjant, podchodzi i pyta: - Przepraszam, czy nie wie pan co to jest kurtyzana? - To taka rokokowa kokota. Drugi policjant pyta go po powrocie: - I co ci powiedział? - Eee tam, to jakiś jąkała.
Mama pyta Jasia: - Dlaczego masz mokre włosy? - Bo całowałem rybki na dobranoc!
Arabscy terroryści uprowadzili mały samolot, w którym lecieli Amerykanin i Rosjanin. Przywódca terrorystów o imieniu Abdul pyta Amerykanina: - Jakie jest twoje ostatnie życzenie? - Chciałbym zjeść hot-doga i napić się Coca-coli. Amerykanin dostał to, czego chciał. - A jakie jest twoje życzenie? - Abdul pyta Rosjanina. - Kopnij mnie z całej siły w dupę... Abdul kopnął Rosjanina, ten błyskawicznie uwolnił ręce z więzów, wyciągnął z kieszeni pepeszę i jedną serią zabił wszystkich terrorystów. Zdziwiony Amerykanin pyta: - Dlaczego nie zrobiłeś tego wcześniej? - Ruskie nie agriesory!
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
15 lis 2010, 09:41
Pośmiejmy się
Siedzą dwie samotne blondynki w barze, ogólnie jest Ok, ale chłopa by się zdało. - Znasz jakiś facetów? - Pewnie - To dzwonimy do 32-óch - A po co nam tylu? - Po pierwsze: połowa nie przyjdzie - Ale, po co nam 16-tu? - Po drugie: połowa się napije. - Ośmiu to też dużo. - Po trzecie: połowa jak zwykle nie będzie mogła. - A czterech? - A co, nie chcesz dwa razy...??
Blondynka jedzie zdenerwowana zygzakiem po ulicy. Zatrzymuje ją drogówka. - Co pani do cholery wyprawia? - pyta policjant. - Proszę pana - mówi zdesperowana. Jadę sobie, a tu nagle drzewo mam przed sobą. To skręcam, ale znowu jakieś drzewo, skręcam i cały czas widzę jakieś drzewa. Facet zagląda do auta kobiety: - Proszę wyjąć choinkę zapachową, to wszystko będzie w normie.
Żona do męża: - Wiesz co, nasz Walduś dziś dostał pałę z geografii, bo nie wiedział gdzie leży Afryka. - To musi być gdzieś niedaleko, bo u nas w warsztacie pracuje Murzyn i dojeżdża do roboty rowerem.
Mąż do żony: - Podaj piwo kobieto . - A może użyłbyś magicznego słowa. - Czary mary podaj browary.
-Hipermarket budowlany i klient który wie czego chce. - Dzień dobry, interesują mnie drzwi Na to sprzedawca: - Zajebiste ma pan zainteresowania.
15 lis 2010, 20:53
Pośmiejmy się
Żona leży w łóżku. Przychodzi mąż z owcą pod pachą i mówi: - Widzisz, kochanie, z tą świnią kocham się, jak ciebie boli głowa. Żona: - Mam nadzieję, że wiesz, że to jest owca. Mąż: - Mam nadzieję, że wiesz, że nie mówię do ciebie.
- Panie doktorze, czy po operacji będę mógł grać na pianinie? - Tak, oczywiście. - To świetnie, bo nigdy tego nie potrafiłem.
Ostatnio edytowano 17 lis 2010, 08:15 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
złączyłem 2 posty
17 lis 2010, 05:24
Pośmiejmy się
Przychodzi Jasiu do taty i pyta: - Tato jaka jest różnica między kobietą, a mężczyzną? Tata odpowiada: - Synku! Mama ma numer buta 37, a ja 40! I sam widzisz Jasiu! Różnica tkwi pomiędzy nogami!
Jedzie porucznik Rżewski pociągiem z dwiema damami. Leży na górnej kuszetce i słyszy ich rozmowę. Starsza uczy młodszą: - Widzisz moja droga, nigdy nie kładź jajka na srebrnej tacy - srebro od tego matowieje. "Człowiek uczy się przez całe życie" - pomyślał Rżewski, przekładając srebrną papierośnicę z kieszeni spodni do płaszcza.
Czym różni się sex oralny od analnego? Stroną atakowania przewodu pokarmowego.
- Obywatelu plutonowy! Chciałbym zameldować, że mamy chyba na kompanii geja! - Po czym to wnosicie?! - Bo ktoś mi podpie*dolił pomadkę i tusz do rzęs!
17 lis 2010, 19:10
Pośmiejmy się
- Czy ma pan jakichś krewnych w okolicy? - Tak. Mój pies i pies mojego sąsiada są z tego samego miotu.
25 lis 2010, 21:02
Pośmiejmy się
W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy. - Dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz. - Piersią - odpowiedziała kobieta. - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać jej piersi. Przez chwile je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnął sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział: - Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka! - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcią, ale cieszę się, że przyszłam.
26 lis 2010, 15:10
Pośmiejmy się
Kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego żalu?
Kiedy płaczesz, nikt nie dostrzega twoich łez?
Kiedy jesteś szczęśliwy, nikt nie zauważa twojego uśmiechu?
Ale... tylko puść bąka....
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 lis 2010, 16:56
Pośmiejmy się
Załącznik:
1290620043_by_lightman19_500.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
26 lis 2010, 23:21
Pośmiejmy się
kto będzie winien bankructwa Polski po 4 latach rządów Platformy?:
a) spekulanci b) PiS i Lech Kaczyński c) kułacy z KRUS d) dopalacze
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
27 lis 2010, 22:22
Pośmiejmy się
Odpowiedź będzie różna, w zależności od tego, kto powie:
1/ Wg PO - nie tyle PiS, ile Lech Kaczyński (poniekąd to szczęście, że nie dożyje TYCH CZASÓW) 2/ Wg PiS - PO i spekulanci na dopalaczach 3/ Wg SKARBOWCÓW z tego portalu - kułacy z KRUS
27 lis 2010, 22:34
Pośmiejmy się
Dwóch kolegów wspomina dawne czasy: - Kiedyś to się piło... - No.. - A pamiętasz tego Radka Kowalskiego? - No. - On mi kiedyś opowiadał, że jak był na studiach, to kiedyś po 9 dniach picia nie dał już dalej rady, bo autentycznie poczuł, że go wątroba boli. - No co Ty?! To on tylko 9 dni studiował?
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
29 lis 2010, 09:19
Pośmiejmy się
Dzwoni blondynka na policję: - Dokonano kradzieży w moim aucie. Skradziono deskę rozdzielczą, kierownicę, pedał gazu, hamulec, radio itp. Rozłączyła się. Za chwilę dzwoni: - Przepraszam, zgłoszenie nieaktualne, usiadłam na tylne siedzenie.
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
29 lis 2010, 09:48
Pośmiejmy się
- Halo? Agencja fotomodelek? - Tak. - Podobno szukacie pracownic? - Tak. - A dobrze płacicie? - Dobrze , ale przyjmujemy tylko z parametrami 90-60-90. - Super, wszystko pasuje: wzrost ,wiek i waga.