Re: Rząd PO - zobowiązania i ich realizacja
Już od 7 lat nie pracuje w Skarbowości, (teraz korpo gdzie pensja nieporównywalnie większa) ale czasami z sentymentu przeglądam forum, widziałem ile było hejtu na PIS to teraz macie, podejrzewam że jak wam Tusk da te 4% to i tak dobrze, bo jak nas UE wrzuci do worka z nadmiernym deficytem to w następnych latach g...no zobaczycie a nie podwyżki. Tusk i jego banda już pokazali rządzenie, pamiętam jak mrozili wynagrodzenia. Cześć ludzi ma amnezje, i nabrała się na kłamstwa tego łgarza. A w styczniu 20% dali bo wybory były, i zrobili igrzyska z Komisjami Sejmowymi z których nic nie wyniknie.
Przykład: przed Wyborami Obajtka na przesłuchanie w piątek policja miała doprowadzać, cały aparat państwa postawiony na nogi żeby go znaleźć, a po wyborach w Poniedziałek, Szczerba wychodzi i mówi że w sumie to już go nie będą wzywać bo nie ma takiej potrzeby
P.S. Chociaż z drugiej strony dzięki poprzednim rządom Tuska, tak mi obrzydził karierę w Skarbowości że uciekłem z stamtąd więc może płowieniem mu być wdzięczny.