Teraz jest 10 wrz 2025, 17:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4411 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 316  Następna strona
Polityka i politycy 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Widzisz, tym się różnimy. Ja staram się nie przyjmować na wiarę tez rzucanych w mediach przez różnorodne osoby, których celem podstawowym z reguły jest chęć zaistnienia, inaczej musiałbym wierzyć, że były Premier JK jest gejem, a aktualny Prezydent RP... :piwo:

Rróżnorodne osoby?!
Jeszcze raz cytat:
Portal Onet.pl usłyszał jednak w Kancelarii Premiera, że Donald Tusk nie odrzucał zaproszeń. Wręcz przeciwnie, był juz ustalony termin udziału w programie, ale z przyczyn niezależnych nie doszło do pojawienia się premiera w programie "Młodzież kontra".
;)

02 mar 2009, 21:09

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
kominiarz                    

<!--quoteo(post=43385:date=02. 03. 2009 g. 20:53:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 02. 03. 2009 g. 20:53) [snapback]43385[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Widzisz, tym się różnimy. Ja staram się nie przyjmować na wiarę tez rzucanych w mediach przez różnorodne osoby, których celem podstawowym z reguły jest chęć zaistnienia, inaczej musiałbym wierzyć, że były Premier JK jest gejem, a aktualny Prezydent RP... :piwo:

Rróżnorodne osoby?!
Jeszcze raz cytat:
Portal Onet.pl usłyszał jednak w Kancelarii Premiera, że Donald Tusk nie odrzucał zaproszeń. Wręcz przeciwnie, był juz ustalony termin udziału w programie, ale z przyczyn niezależnych nie doszło do pojawienia się premiera w programie "Młodzież kontra".
;)
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
może akurat termin pokrył się z datą urodzin wnuka, mógł się zresztą pokryć z kilkoma innymi ważnymi sprawami - np. niespodziewanym zaproszeniem od JK lub LK...

Ale jak się czyta, co się chce przeczytać...
(oczywiście wcale nie twierdzę, że w Kancelarii nie mijali się z prawdą, z tym że i w tym przypadku nie mam żadnej na ten temat wiedzy, a i nie byłem przy tej rozmowie  :piwo: )

Ostatnio edytowano 02 mar 2009, 21:27 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

02 mar 2009, 21:26
Zawodowiec

POSTY        3465

może akurat termin pokrył się z datą urodzin wnuka, mógł się zresztą pokryć z kilkoma innymi ważnymi sprawami - np. niespodziewanym zaproszeniem od JK lub LK...

Ale jak się czyta, co się chce przeczytać...
(oczywiście wcale nie twierdzę, że w Kancelarii nie mijali się z prawdą, z tym że i w tym przypadku nie mam żadnej na ten temat wiedzy, a i nie byłem przy tej rozmowie  :piwo: )

Ty mnie Wjawor nie "prowokuj" bo jak tak dalej pójdzie (jak idzie) to zaraz dogonię (a może nawet i prześcignę!) autora pierwszego posta na tej stronie!  :piwo:

Ostatnio edytowano 02 mar 2009, 21:43 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

02 mar 2009, 21:42

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Ty mnie Wjawor nie "prowokuj" bo jak tak dalej pójdzie (jak idzie) to zaraz dogonię (a może nawet i prześcignę!) autora pierwszego posta na tej stronie!  :piwo:

Nie przesadzaj, Ciebie nie trzeba nakręcać, sam się nakręcasz. No i nie rozumiem po co Ci do tego jeszcze osoby trzecie ?  :piwo:

02 mar 2009, 21:56
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
Ministerstwo Rolnictwa proponuje, by przydzielanie dotacji z UE dla najmniejszych firm działających na obszarach wiejskich było niczym totolotek, podkpiwa "Gazeta Prawna".

<a href="http://biznes.interia.pl/news/kpina-z-przedsiebiorczosci-i-wolnego-rynku,1268316" target="_blank">http://biznes.interia.pl/news/kpina-z-prze...o-rynku,1268316</a>

A tutaj naszym politykom idzie znacznie gorzej niż skrócenie formularza działalności gospodarczej:
<a href="http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/rzeszow/news/pasazerowie-w-szoku-absurd-siegnal-zenitu,1268310" target="_blank">http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarp...-zenitu,1268310</a>
"zabawa" w Państwo trwa.

03 mar 2009, 07:55
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450
:angry2:  nienawidzę polityków  :angry2:  rozwalają moją kochaną trójeczkę

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Pod siedzibą radiowej Trójki artyści, dziennikarze oraz inni słuchacze protestowali przeciwko odwołaniu Krzysztofa Skowrońskiego ze stanowiska szefa stacji ...

– Zawsze powinniśmy być po stronie wyrzucanych. Nie można ich usuwać ze względu na poglądy – podkreślał satyryk Jan Pietrzak. – Szkoda, że ciągle obowiązuje u nas peerelowska zasada, że każda kolejna ekipa rządząca mediami wyrzuca ludzi jak popadnie.

Przed siedzibą III Programu Polskiego Radia przy ul. Myśliwieckiej w Warszawie odbyła się pikieta w obronie Krzysztofa Skowrońskiego odwołanego z funkcji dyrektora stacji. Przyszło około 100 osób. Byli m.in. muzycy Jacek Kleyff i Stanisław Soyka, kompozytor Michał Lorenc, aktorka Ewa Dałkowska, która odśpiewała tekst Jana Pietrzaka "Nadzieja".

W proteście przeciw odwołaniu Skowrońskiego ze współpracy z Trójką zrezygnował w poniedziałek publicysta Jerzy Jachowicz ("Dziennik"). – Skowrońskiego zwolniono w azjatycki sposób, z powodów politycznych, a nie merytorycznych – wyjaśniał"Rz".

Tymczasem, jak ujawnili w poniedziałek członek zarządu Polskiego Radia Michał Dylewski oraz oddelegowany do zarządu wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej Bogusław Kiernicki,<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->nowa szefowa Trójki kilka tygodni temu wystąpiła o sześciomiesięczny pełnopłatny urlop na poratowanie zdrowia. <!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--sizec--></span><!--/sizec-->
Jej wniosek osobiście przedstawiał zarządowi radia p.o. prezesa Robert Wijas. Zdaniem Kiernickiego miał on twierdzić, że Jethon jest bardzo poważnie chora. – Oczywiście, nie podejrzewam, by była to zamiennik wyłudzenia płatnego urlopu. Dlatego nie chciałbym, aby swoją decyzją o tej nominacji zarząd narażał jej życie i zdrowie – komentował Dylewski.

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->– Urlop na poratowanie zdrowia to nie zwolnienie lekarskie – powiedziała "Presserwisowi" Jethon. – Nie muszę być chora, by się o niego ubiegać. <!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->To mi się należy<!--sizec--></span><!--/sizec--> i mogłam wykorzystać ten przywilej. Mam zaświadczenie od lekarza medycyny pracy o zdolności do pracy.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Wiecie co jej sie należy ? Bym Wam to napisał, ale ... dostałbym bana  :angry2:

Ostatnio edytowano 03 mar 2009, 11:39 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz

03 mar 2009, 11:38

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

:angry2:  nienawidzę polityków  :angry2:  rozwalają moją kochaną trójeczkę

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Pod siedzibą radiowej Trójki artyści, dziennikarze oraz inni słuchacze protestowali przeciwko odwołaniu Krzysztofa Skowrońskiego ze stanowiska szefa stacji ...

– Zawsze powinniśmy być po stronie wyrzucanych. Nie można ich usuwać ze względu na poglądy – podkreślał satyryk Jan Pietrzak. – Szkoda, że ciągle obowiązuje u nas peerelowska zasada, że każda kolejna ekipa rządząca mediami wyrzuca ludzi jak popadnie.

Przed siedzibą III Programu Polskiego Radia przy ul. Myśliwieckiej w Warszawie odbyła się pikieta w obronie Krzysztofa Skowrońskiego odwołanego z funkcji dyrektora stacji. Przyszło około 100 osób. Byli m.in. muzycy Jacek Kleyff i Stanisław Soyka, kompozytor Michał Lorenc, aktorka Ewa Dałkowska, która odśpiewała tekst Jana Pietrzaka "Nadzieja".

W proteście przeciw odwołaniu Skowrońskiego ze współpracy z Trójką zrezygnował w poniedziałek publicysta Jerzy Jachowicz ("Dziennik"). – Skowrońskiego zwolniono w azjatycki sposób, z powodów politycznych, a nie merytorycznych – wyjaśniał"Rz".

Tymczasem, jak ujawnili w poniedziałek członek zarządu Polskiego Radia Michał Dylewski oraz oddelegowany do zarządu wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej Bogusław Kiernicki,<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->nowa szefowa Trójki kilka tygodni temu wystąpiła o sześciomiesięczny pełnopłatny urlop na poratowanie zdrowia. <!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--sizec--></span><!--/sizec-->
Jej wniosek osobiście przedstawiał zarządowi radia p.o. prezesa Robert Wijas. Zdaniem Kiernickiego miał on twierdzić, że Jethon jest bardzo poważnie chora. – Oczywiście, nie podejrzewam, by była to zamiennik wyłudzenia płatnego urlopu. Dlatego nie chciałbym, aby swoją decyzją o tej nominacji zarząd narażał jej życie i zdrowie – komentował Dylewski.

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->– Urlop na poratowanie zdrowia to nie zwolnienie lekarskie – powiedziała "Presserwisowi" Jethon. – Nie muszę być chora, by się o niego ubiegać. <!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->To mi się należy<!--sizec--></span><!--/sizec--> i mogłam wykorzystać ten przywilej. Mam zaświadczenie od lekarza medycyny pracy o zdolności do pracy.<!--colorc--></span><!--/colorc-->

Wiecie co jej sie należy ? Bym Wam to napisał, ale ... dostałbym bana  :angry2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Jeżeli posiadasz wiedzę na temat całokształtu spraw zdrowotnych pani Jethon i musisz się z kimś tą wiadomością podzielić, to napisz.
Nie ograniczaj się.

A co do wczorajszego wydarzenia...

Trochę dziwi mnie w czyim kierunku kierowano słowa hańba?
W kierunku PO? Może GW? Jethon? Bo z wypowiedzi panów Jachowicza, Sakiewicza, Jankego, Pospieszalskiego czy Ziemkiewicza wynika taka właśnie konkluzja.  
Ale tych słów wymienieni wyżej panowie, nie byli w stanie z siebie wydusić w czasie słynnych już czystek "ze złogów gierkowsko-gomułkowskich" w "Jedynce". Solidarni ( w pełni rozumienia tego słowa, bowiem na wczorajszym wiecu powiewały flagi związku administrującego niniejsze forum ) jesteśmy, jak wyrzucają członków naszej koterii. Jak wyrzucają członków innej ( albo jak sami tych innych wyrzucamy ), to już zupełnie inna sytuacja. Wtedy protesty nie są wskazane.

Tak samo jak nie krzyczeli o zamachu na media podczas "nocnej zmiany KRRiT". Wtedy im dopuszczenie do medialnych "lodów" Borysiuka i Haydukiewicza nie przeszkadzało?  Może dlatego, że sami byli beneficjentami zmian?
To niech teraz się nie skarżą, że Farfał z Wijasem ich wycinają.
A propos. Słychać jakieś protesty po pożegnaniu przez Rzeczpospolitą, J. Lichockiej? Fakt - wyrzucenie to nie było, kobitki pozbyto się w białych rękawiczkach, ale wszak to przecież "swój". Nie żebym jakoś specjalnie z tego powodu płakał, ale jakieś zorganizowanej akcji popierającej koleżankę ( jak chociażby tutaj <a href="http://www.tvn24.pl/0,1519950,0,1,wiadomosc.html" target="_blank">http://www.tvn24.pl/0,1519950,0,1,wiadomosc.html</a> ) nie zauważyłem.
Janke protestował? Ziemkiewicz też? Może Semka? A może za słabo nagłośniono?

Odnośnie Skowrońskiego można ( a może nawet należy ) stwierdzić, że się sprawdził.  
Po tragicznym wręcz "dyrektorowaniu" Laskowskiego który sprowadził "Trójkę" do poziomu bezkształtnej masy stacyjek pobrzękujących muzyczną papką, której tak na dobrą sprawę ( z nielicznymi wyjątkami ) nie dawało się słuchać, potrafił odbudować radio inteligentne. Ale napisać, że Trójka to Skowroński ( co pośrednio sugeruje Millan w pierwszym zdaniu posta ), też nie jest prawdą.

Trochę z Trójką lat przeżyłem ( jestem jej równolatkiem - a słuchać tej stacji zacząłem jeszcze w podstawówce ) więc mogę z perspektywy czasu dokonać jej oceny.  Moim zdaniem wielkość tej stacji tworzyli i tworzą ludzie którzy przez dziesięciolecia wypracowali rozpoznawalną i cenioną w Polsce markę czyli: ( tak tylko z grubsza bo można by wymieniac i wymieniać ) Mann, Wassowki, Chojnacki, Niedźwiecki, Kaczkowski, Kordowicz, Beksiński, Pacuda, Strzyczkowski, Michniewicz, Dobroń, Pęcińska, Olejnik, Semkowicz, Podmiotko, Kydryński, Sianecki, Miecugow, Adamczyk, Jaźwiński, Borkowski, Arwaniti, Lipko, Kasprzyk czy ...  Weber.  

Zadaniem dobrego szefa jest - w takiej sytuacji - nie dopuścić do popsucia dorobku wypracowanego latami przez zespół, pobudzając jednoczesnie do sięgania po nowe treści i środki przekazu.
Laskowski to komletnie zniszczył. Skowroński odbudował. I chwała mu za to.

Nie ulega wątpliwości, że odwołanie Skowrońskiego to działanie polityczne. Tak samo jak politycznym działalniem, było powierzenie mu funkcji Dyrektora.  Teraz dyrektoruje Jethon i to ona będzie rozliczana za dalsze losy Radia. Oby utrzymała poziom poprzedniej dyrekcji. Ale mówić w tej chwili, że była wieloletnia dziennikarka tej stacji, ją "rozwali"...
Pożycz mi tę szklaną kulę na najbliższe losowanie "LOTTO".

A zniknięcia z "Trójki" Jachowicza, nawet nie zauważę. To i tak było ciało obce.

Ostatnio edytowano 03 mar 2009, 15:38 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

03 mar 2009, 15:36
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450

Jeżeli posiadasz wiedzę na temat całokształtu spraw zdrowotnych pani Jethon i musisz się z kimś tą wiadomością podzielić, to napisz.
Nie ograniczaj się.

:unsure:  jak ktoś jest długotrwale chory (fizycznie lub niefizycznie) to nie powinien podejmować się funkcji takiej jak Dyrektor Programu III PR prawda? Ciekawe w jakim celu została powołana taka Pani Dyrektor?

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Ale napisać, że Trójka to Skowroński ( co pośrednio sugeruje Millan w pierwszym zdaniu posta ), też nie jest prawdą.

ale bujna wyobraźnia  :nonono:  kolega Helwet chyba już za bardzo się zrelaksował  :piwo:

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Tak samo jak politycznym działalniem, było powierzenie mu funkcji Dyrektora.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

bardzo bym chciał by wszyscy dyrektorzy SSP byli w podobny/polityczny sposób powoływani.

Czytałeś list poparcia dla Skowrońskiego? Zobacz kto sie tam podpisał ... np. i ja ... i mnóstwo polityków z jednej opcji politycznej  :blush:
<a href="http://blog.rp.pl/listotwarty/2009/02/19/list-w-obronie-krzysztofa-skowronskiego/" target="_blank">http://blog.rp.pl/listotwarty/2009/02/19/l...-skowronskiego/</a>

03 mar 2009, 17:48

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

:unsure:  jak ktoś jest długotrwale chory (fizycznie lub niefizycznie) to nie powinien podejmować się funkcji takiej jak Dyrektor Programu III PR prawda? Ciekawe w jakim celu została powołana taka Pani Dyrektor? (...)

Zapytaj p. Wijasa...

millan80                    

(...) ale bujna wyobraźnia  :nonono:  kolega Helwet chyba już za bardzo się zrelaksował  :piwo:  

Jeżeli odwołanie jednego człowieka jest równoznaczne z "rozwalaniem trójeczki" to wnioski nasuwają się same.  Trójka to Skowroński.
A co do relaksu - preferuję wino...

millan80                    

(...) bardzo bym chciał by wszyscy dyrektorzy SSP byli w podobny/polityczny sposób powoływani.  

Właśnie w taki sposób została powołana Jethon. Nie podoba się?

Ostatnio edytowano 04 mar 2009, 09:14 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2009, 09:12
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Spokojnie koledzy, nie takie rzeczy i nie takie zmiany Trójka przetrwała...  :piwo:

04 mar 2009, 10:52
Zawodowiec

POSTY        3465

<!--quoteo(post=43427:date=03. 03. 2009 g. 17:48:name=millan80)--><div class='quotetop'>(millan80 @ 03. 03. 2009 g. 17:48) [snapback]43427[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> :unsure:  jak ktoś jest długotrwale chory (fizycznie lub niefizycznie) to nie powinien podejmować się funkcji takiej jak Dyrektor Programu III PR prawda? Ciekawe w jakim celu została powołana taka Pani Dyrektor? (...)

Zapytaj p. Wijasa...

millan80                    

(...) bardzo bym chciał by wszyscy dyrektorzy SSP byli w podobny/polityczny sposób powoływani.  

Właśnie w taki sposób została powołana Jethon. Nie podoba się?

<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Skowroński odwołany bezprawnie?<!--sizec--></span><!--/sizec-->

[attachmentid=603]

Krajowy Rejestr Sądowy odmówił uznania Roberta Wijasa jako p.o. prezesa Polskiego Radia. Wszystkie jego decyzje na tym stanowisku mogą okazać się bezprawne.
Sąd po analizie ustawy i statutu spółki uznał, że rada nadzorcza nie ma uprawnienia do powierzania obowiązków prezesa członkowi zarządu na okres trzech miesięcy.

- Jeśli decyzja KRS się uprawomocni, wszystkie decyzje podjęte przez niego jako przez p.o. prezesa będą nieważne - powiedział wiceprzewodniczący rady nadzorczej PR Bogusław Kiernicki.
- Nieważne będzie zatem odwołanie szefa radiowej Trójki Krzysztofa Skowrońskiego i powołanie na jego miejsce Magdaleny Jethon - podkreślił Kiernicki.

Przewodniczący rady nadzorczej Polskiego Radia Adam Hromiak jest innego zdania. Powołuje się na opinie prawne, które wskazują, że rada miała prawo powołać Wijasa.
- Pamiętajmy przecież, że decyzję o odwołaniu dyrektora Trójki podjął sam Wijas mocą dwóch głosów, jakie dawała mu funkcja p.o. prezesa. Sprzeciwił się jej drugi członek zarządu Michał Dylewski - przypomniał.
Decyzja KRS jest nieprawomocna, można się od niej odwołać w terminie siedmiu dni. Hromiak zapowiedział, że rada skorzysta z tej możliwości.

<a href="http://www.rp.pl/artykul/2,271988_Skowronski_odwolany_bezprawnie_.html" target="_blank">http://www.rp.pl/artykul/2,271988_Skowrons...ezprawnie_.html</a>

Ano nie podoba się!

Ostatnio edytowano 05 mar 2009, 20:07 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

05 mar 2009, 20:05
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Posłanka PiS Nelli Rokita została laureatką 13. edycji plebiscytu Radiowej "Trójki" Srebrne Usta za rok 2008. Tuż za nią uplasowali się inni parlamentarzyści PiS - Tadeusz Cymański i Elżbieta Kruk. Nazwiska zwycięzców ogłoszono w czwartek w Warszawie.
Laureatów plebiscytu wybierają słuchacze III Programu Polskiego Radia. Nagradzane są najbardziej zaskakujące, bulwersujące, zabawne i trafne wypowiedzi polskich polityków.

Słuchacze wyróżnili N. Rokitę za wypowiedź podczas jednej z sejmowych debat: "Panie Premierze, mam wrażenie i to nie tylko ja mam to wrażenie w Polsce, że często Pan stoi w rozkroku".

Laureat drugiego miejsca w plebiscycie poseł PiS Tadeusz Cymański został nagrodzony za zadane z trybuny sejmowej pytanie: "Dlaczego naciski, naciski, a przecieki, dlaczego przecieków nie ma badanych?".

Trzecie miejsce przyznano posłance PiS Elżbiecie Kruk za wypowiedź: "Ja potrafię pracować dobrze, potrafię coś tam coś tam, proszę mnie zbadać alkomatem".

05 mar 2009, 21:18

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Czyżby wykształciuchy POkochali PIS?...

Sądzisz, że to już byli nowi słuchacze "Trójki", a nie Skowrońskiego ?
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Laureatów plebiscytu wybierają słuchacze III Programu Polskiego Radia. Nagradzane są najbardziej zaskakujące, bulwersujące, zabawne i trafne wypowiedzi polskich polityków.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A może akurat w tej materii nieważne są podziały polityczne, a po prostu faktycznie "waga lapsusu"  :piwo:

Ostatnio edytowano 05 mar 2009, 22:13 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

05 mar 2009, 22:12
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034

<!--quoteo(post=43581:date=05. 03. 2009 g. 21:18:name=oktan)--><div class='quotetop'>(oktan @ 05. 03. 2009 g. 21:18) [snapback]43581[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Czyżby wykształciuchy POkochali PIS?...

Sądzisz, że to już byli nowi słuchacze "Trójki", a nie Skowrońskiego ?
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Laureatów plebiscytu wybierają słuchacze III Programu Polskiego Radia. Nagradzane są najbardziej zaskakujące, bulwersujące, zabawne i trafne wypowiedzi polskich polityków.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A może akurat w tej materii nieważne są podziały polityczne, a po prostu faktycznie "waga lapsusu"  :piwo:
PO prostu jestem w rozkroku!!!!!!!!!

05 mar 2009, 22:19
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4411 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 316  Następna strona