____________________________________ always look on the bright side of life
06 maja 2009, 10:31
helvet
<!--quoteo(post=47118:date=05. 05. 2009 g. 19:57:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 05. 05. 2009 g. 19:57) [snapback]47118[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Witaj Helvecie na forum! :piwo:
Dzięki za powitanie. Ale wiedz, że nie wszyscy podchodzą do tego z podobnym entuzjazmem. [...] <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> No jak nie, jak tak. Helvet, sie tu wszyscy z Twojego kambeku niezmiernie cieszymy! A w Kąciku sportowym szczególnie ! Pozdrawiam :piwo: !
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
06 maja 2009, 10:33
Camila
No jak nie, jak tak. Helvet, sie tu wszyscy z Twojego kambeku niezmiernie cieszymy! A w Kąciku sportowym szczególnie ! Pozdrawiam :piwo: !
Dzięki za miłe słowa ale pozwolisz, że aż tak tego interpretował nie będę. Teraz czekamy na "Canarinhos"...
elsinore
A jakiż to Twój nowy ymydż Helvecie ?
Łatwo się domyśleć, spoglądając na posty odwieszonego... :czytaj:
Ostatnio edytowano 06 maja 2009, 14:55 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
06 maja 2009, 14:44
Juz wkrótce French Open, a nasza gwiazda gra coraz lepiej
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Isia ograła Ivanović! Polka w ćwierćfinale Agnieszka Radwańska pokonała Anę Ivanović 6:1, 3:6, 6:4 w trzeciej rundzie turnieju WTA w Rzymie i awansowała do ćwierćfinału! W kolejnej rundzie Polka zmierzy się z Venus Williams lub Anną Czakwetadze. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> <a href="http://www.eurosport.pl/tenis/wta-rome/2009/isia-ograa-ivanovic_sto1930598/story.shtml" target="_blank">http://www.eurosport.pl/tenis/wta-rome/200...598/story.shtml</a>
:piwo: :piwo:
06 maja 2009, 16:04
millan80
Juz wkrótce French Open, a nasza gwiazda gra coraz lepiej
<!--quoteo--><div class='quotetop'>QUOTE</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) W kolejnej rundzie Polka zmierzy się z Venus Williams lub Anną Czakwetadze.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ostatecznie wygrała Williams, ale to nie było ( poza pierwszym setem ) łatwe spotkanie. Pora teraz na rewanż za marcową porażkę w Miami.
Ale wydarzeniem wczorajszego wieczoru był awans Barcy do finału LM. W sobotę stłamsili Real, teraz w ostatniej chwili wyeliminowali Chelsea. :brawa: :brawa: :brawa:
07 maja 2009, 07:27
A tu jedna z <a href="http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/2008-2009/spisek-uefa_sto1931046/story.shtml" target="_blank">opinii</a> o wczorajszym półfinale.
07 maja 2009, 07:36
helvet
<!--quoteo(post=47145:date=06. 05. 2009 g. 12:31:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 06. 05. 2009 g. 12:31) [snapback]47145[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A jakiż to Twój nowy ymydż Helvecie ?
Łatwo się domyśleć, spoglądając na posty odwieszonego... :czytaj: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Mnie się na przykład w oczy rzuciło, że Helvet o sobie per ON mówi, znaczy się w trzeciej osobie, o sobie pisze. Zabawnie, nie powiem, tyle, że teraz każdy Jego post po dwakroć na wszelki wypadek czytam, co by dobrze zrozumieć, kogo ma na myśli.
Pozdrawiam odwieszonego :piwo: !
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
07 maja 2009, 10:38
Camila
<!--quoteo(post=47159:date=06. 05. 2009 g. 14:44:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 06. 05. 2009 g. 14:44) [snapback]47159[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=47145:date=06. 05. 2009 g. 12:31:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 06. 05. 2009 g. 12:31) [snapback]47145[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A jakiż to Twój nowy ymydż Helvecie ?
Łatwo się domyśleć, spoglądając na posty odwieszonego... :czytaj: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Mnie się na przykład w oczy rzuciło, że Helvet o sobie per ON mówi, znaczy się w trzeciej osobie, o sobie pisze. Zabawnie, nie powiem, tyle, że teraz każdy Jego post po dwakroć na wszelki wypadek czytam, co by dobrze zrozumieć, kogo ma na myśli. Pozdrawiam odwieszonego :piwo: ! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Niedobrze... alienacja osobowościowa, lekka schiza znaczy...
07 maja 2009, 10:40
A mnie się raczej zdaje,że Helvet jeszcze lekko wkurzony. Mam tylko nadzieje, że na nowym forum zupełnie mu przejdzie. Fajnie byłoby sobie w czasie LŚ razem pokibicować :piwo: !
07 maja 2009, 10:45
Camila
A mnie się raczej zdaje,że Helvet jeszcze lekko wkurzony. Mam tylko nadzieje, że na nowym forum zupełnie mu przejdzie. Fajnie byłoby sobie w czasie LŚ razem pokibicować :piwo: !
Byle tylko nie przeszła mu ochota na poszczenie, znaczy postowanie, tj. pisanie...
07 maja 2009, 10:54
elsinore
<!--quoteo(post=47192:date=07. 05. 2009 g. 12:38:name=Camila)--><div class='quotetop'>QUOTE(Camila @ 07. 05. 2009 g. 12:38) [snapback]47192[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Mnie się na przykład w oczy rzuciło, że Helvet o sobie per ON mówi, znaczy się w trzeciej osobie, o sobie pisze. Zabawnie, nie powiem, tyle, że teraz każdy Jego post po dwakroć na wszelki wypadek czytam, co by dobrze zrozumieć, kogo ma na myśli. Pozdrawiam odwieszonego :piwo: !
Jakby się dokładnie przypatrzeć, to pewne symptomy da się zauważyć...
Camila
A mnie się raczej zdaje,że Helvet jeszcze lekko wkurzony. (...)
Lekko wkurzony? ... a bliźniego swego, jak siebie samego...
elsinore
<!--quoteo(post=47195:date=07. 05. 2009 g. 12:45:name=Camila)--><div class='quotetop'>QUOTE(Camila @ 07. 05. 2009 g. 12:45) [snapback]47195[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Mam tylko nadzieje, że na nowym forum zupełnie mu przejdzie. Fajnie byłoby sobie w czasie LŚ razem pokibicować :piwo: !
Byle tylko nie przeszła mu ochota na poszczenie, znaczy postowanie, tj. pisanie... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> W kąciku sportowym a i owszem...
Za najnowszego frontu wiadomości o wzmocnieniach Skry... <a href="http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.35546" target="_blank">http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.35546</a>
Ostatnio edytowano 07 maja 2009, 11:37 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
07 maja 2009, 11:36
Re: Kącik sportowy
A w Hiszpanii miało być tak inaczej... a tymczasem Robert, a raczej jego "fachowcy" od przygotowania fury spisali się tradycyjnie
11 maja 2009, 08:55
Re: Kącik sportowy
Zmiany w ekipie Mistrzyń Polski:
Znany jest już skład mistrzyń Polski, siatkarek Muszynianki Fakro Muszyna na sezon 2009/2010. Nie ma w nim m.in. czeskiej środkowej Ivany Plchotovej oraz olimpijki z Pekinu przyjmującej Mileny Rosner. "Osobiście nie lubię opowiadać dlaczego ktoś odchodzi. Mam olbrzymi sentyment do swoich aktualnych i byłych zawodniczek" - powiedział prezes klubu z Muszyny Bogdan Serwiński. W nowy sezonie Muszynianka Fakro zagra w składzie: Agnieszka Bednarek, Izabela Bełcik, Aleksandra Jagieło, Joanna Mirek, Dorota Pykosz, Sylwia Pycia, Elżbieta Skowrońska, Agnieszka Śrutowska, Anna Woźniakowska, Mariola Zenik, Izabela Żebrowska. Z zespołu odeszły: Joanna Kaczor, Monika Targosz, Ivana Plchotova, Milena Rosner; nowe zawodniczki to: Bednarek (Farmutil Piła), Skowrońska (Gedania Żukowo), Woźniakowska (Calisia Kalisz), Żebrowska (Pronar Zeto Astwa AZS Białystok). Roczną przerwę w grze będzie miała Kamila Frątczak.