Pewna dziewczyna miała piersi różnej wielkości. Wzięła udział w konkursie mokrego podkoszulka... zajęła pierwsze i trzecie miejsce!
Przychodzi kobieta do apteki: - Macie jakiś naprawdę skuteczny środek na odchudzanie? - Tak. Plastry. - A gdzie się je przykleja? - Na usta.
Pięcioletnia dziewczynka mówi do mamy: - Mamusiu, mówiłaś mi kiedyś, że aniołki mają skrzydełka i latają. To prawda? - Tak, córeczko. A czemu pytasz? - Bo słyszałam, jak wczoraj tatuś do niani mówił: "Mój ty aniołku". Kiedy ona poleci? - Jutro, córeczko.
Ogłoszono Światowy Konkurs Gadających Odbytów. Zgłosiło się trzech śmiałków. Ogromna scena w blasku reflektorów, tłumy publiczności... Wychodzi reprezentant Francji. Na sali zaległa cisza. Opuścił spodnie, odwrócił się, wypiął tyłek do mikrofonu, a z głośników słychać: - Dobrrrry wieczórrrrr. Na widowni szał, brawa i okrzyki. Wychodzi reprezentant Wielkiej Brytanii znów zapadła cisza. Ten również opuścił spodnie i wypiął się do mikrofonu. Z głośników popłynęło: - Dobrrry wieczórrr, szanowne panie i drrrodzy panowie. Widownia zgotowała zawodnikowi owację na stojąco. Na scenę wychodzi reprezentant Rosji. Znów cisza na sali. Zawodnik rozpiął spodnie, odwrócił się, ustawił... Z głośników rozległo się pochrząkiwanie. Uczestnik wyprostował się, opuścił niżej spodnie, znów się wypiął, a z głośników rozległo się tylko: - Hmmmm... Hmmm... Na sali konsternacja, słychać pojedyncze gwizdy... Zawodnik wyprostował się, poprawił mikrofon, zrobił trzy przysiady, wypiął się znów do mikrofonu, a z głośników rozległo się: - Hmmm... Hmmmm... Serafin Tulikow - Pieśń o ojczyźnie...
Pacjent przychodzi do psychoterapeuty: - Mam ostatnimi czasy, panie doktorze, problemy z postrzeganiem świata. Doktor wyciąga z szuflady reprodukcję obrazu "Trzej bohaterowie" i pyta: - Co Pan tu widzi? - Widzę trzech pedałów. - Dlaczego? - No jak to dlaczego? Stoi trzech mężczyzn, żadnej kobiety, nie może być inaczej - to pedały. Z drugiej szuflady doktor wyciąga obraz lecącego klucza żurawi. - A co teraz Pan widzi? - pyta. - Klucz lecących pedałów. - Dlaczego? - No jak to dlaczego? Lecą a każdy każdemu w d*pę zagląda... Doktor zafrasowany chowa obrazki i pyta: - A jak mnie Pan postrzega? - Według mnie, Pan też pedał! - Dlaczego? - No jak to dlaczego? Siedzi sobie Pan tutaj, obrazki pedałów ogląda...
16 lut 2009, 04:39
Prezydent: czy premier Tusk jest nieśmiałym chłopcem? <a href="http://wiadomosci.onet.pl/1917798,11,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1917798,11,item.html</a>
A poza tym mamy kryzys gospodarczy, o ile kogoś to jeszcze interesuje. Ale pewnie nie.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
16 lut 2009, 21:13
Drago
A poza tym mamy kryzys gospodarczy, o ile kogoś to jeszcze interesuje. Ale pewnie nie.
W związku z tym uważasz, że powinniśmy rzucić się zbiorowo z najwyższego budynku jaki znajduje się w posiadaniu służb skarbowych? Bo tak mi to zabrzmiało. Historia zna wiele kryzysów. Gdyby wszyscy tak reagowali, to ludzkość dawno by wyginęła.
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
16 lut 2009, 21:36
aga764
W związku z tym uważasz, że powinniśmy rzucić się zbiorowo z najwyższego budynku jaki znajduje się w posiadaniu służb skarbowych?
Nie kuś JVR... :nonono:
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
16 lut 2009, 22:19
Pomyśl, tak jak ja o tym myślę: wiesz, jaki bałagan się zrobi, jak taki smok się rozpryśnie?? Dlatego ja tam na siebie uważam...
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
16 lut 2009, 22:25
aga764
W związku z tym uważasz, że powinniśmy rzucić się zbiorowo z najwyższego budynku jaki znajduje się w posiadaniu służb skarbowych? Bo tak mi to zabrzmiało. Historia zna wiele kryzysów. Gdyby wszyscy tak reagowali, to ludzkość dawno by wyginęła.
A przed wojną ... <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Zanim jeszcze powstał ochrzczono go mianem "drapacza chmur". Mimo że miał tylko 14 pięter, stał się najwyższym budynkiem w ówczesnej Polsce i był gigantem w skali całej Europy. W jego luksusowych mieszkaniach mieszkali pracownicy Urzędu Skarbowego.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nie ma wątku "popłaczmy sobie", to chyba pasuje do pośmiejmy się (szczególnie w temacie kryzysu)? Najwyżej Admini przeniosą do kącika K-P. /Dla zainteresowanych całość tu: <a href="http://www.wiezowce.katowice.pl/historia.html" target="_blank">http://www.wiezowce.katowice.pl/historia.html</a> /
____________________________________ Kwinto:Zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes, lepiej juz kraść par excellence jako złodziej. Tak jest chyba uczciwiej.
16 lut 2009, 23:15
Kierowca tira jako jeden z niewielu zlitował się nad uroczą zakonnicę usilnie łapiącą okazję. Wsiadła, grzecznie podziękowała i siedzi. Po kilku kilometrach westchnęła i mówi: - Wy kierowcy tirów to macie dobrze. Kierowca nic, jedzie dalej. Po kilku następnych kilometrach zakonnica znów zagaja: - Wy kierowcy tirów to macie dobrze, zabieracie ładne dziewczyny i robicie z nimi co chcecie. Kierowca popatrzył na zakonnicę i nic jedzie dalej. Po kilku kilometrach jadą przez las a zakonnica znów: - Wy kierowcy tirów to macie dobrze. Kierowca staje na pierwszym parkingu, wyłącza silnik i mówi do zakonnicy: - Jeśli siostra chce to idziemy do lasu. Poszli w ustronne miejsce w wiadomym celu i zakonnica mówi: - Wie Pan ale my to tylko od tyłu bo siostra przełożona nas kontroluje i nie chciałabym podpaść. No i jak uzgodnili tak zrobili. Weszli do auta i jadą dalej. Po kilu kilometrach zakonnica znów się odzywa: - Wy kierowcy tirów to macie dobrze, a my pedały to musimy kombinować...
Proszę o wykasowanie tego fragmentu w wykonaniu mojej żony :nonono:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
17 lut 2009, 16:22
Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku. Wilk ćmi papieroska. Kapturek ma moralnego kaca. - Sama zaczęłaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz takie wielkie to..., dlaczego masz takie wielkie tamto..."
17 lut 2009, 20:07
wjawor
<!--quoteo(post=42623:date=17. 02. 2009 g. 16:06:name=Kilmister)--><div class='quotetop'>(Kilmister @ 17. 02. 2009 g. 16:06) [snapback]42623[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <a href="http://www.mototube.pl/film/1811/kobieta-za-kierownica---najlepsze-filmiki/" target="_blank">http://www.mototube.pl/film/1811/kobieta-z...lepsze-filmiki/</a>
Proszę o wykasowanie tego fragmentu w wykonaniu mojej żony :nonono: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Zerwany szlaban czy czterominutowe ( w dodatku nieskuteczne ) parkowanie?
17 lut 2009, 20:10
Męski mózg reaguje na seksowną kobietę w bikini jak na przedmiot - wynika z badań prof. Susan Friske z Princeton, ogłoszonych w Chicago podczas kongresu American Asociation for the Advancement of Science.
Zespół naukowców z Princeton badał mózgi 21 mężczyzn oglądających zdjęcia skąpo odzianych pań. Okazało się, że włączał się u nich ośrodek, odpowiedzialny także za używanie narzędzi. U niektórych z nich wyłączała się za to cześć mózgu odpowiedzialna za rozumienie intencji innych osób. Inaczej mówiąc traktowali kobiety jak przedmioty seksualne i mało ich obchodziło, co one myślą.
Wcześniej podobny wzór aktywności mózgu był obserwowany u osób, którym pokazywano zdjęcia bezdomnych i narkomanów - także postrzegano ich jak przedmioty.