[attachmentid=75]Właśnie próbuję dodać plik. I jak widać udało się...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 30 gru 2006, 15:35 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
30 gru 2006, 15:34
Ja przed chwilą w temacie "Tanie państwo" też dodałem .jpg bez problemów. Pozdr.
30 gru 2006, 15:40
Nie raz i nie dwa dodawałem tutaj "obrazki". Ale dzisiaj nie wiem co jest, że już po otwarciu okna do tworzenia posta mam taką informację pod napisem: ZAŁĄCZNIKI: Całkowita dozwolona przestrzeń: 0bajtów
A po wybraniu pliku (20-40 kb) i dodaniu do posta pokazuje się komunikat błędu: Łączna wielkość dodanych załączników jest większa niż limit nałożony na objętość załączników przypadających na 1 post. Zredukuj objętość załącznika(ów). Czy od jakiegoś czasu nie wszyscy mają dostępną opcję dodawania załączników?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 30 gru 2006, 17:18 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
30 gru 2006, 17:17
[attachmentid=76]Wchodzi!
____________________________________ "verba volant scripta manent"
30 gru 2006, 17:39
jorge
[attachmentid=76]Wchodzi!
Ludzieeeeeeee. Nia załamujcie mnieeeeeeeeee! Wchodzi... Ale Ty masz "Całkowita dozwolona przestrzeń: <!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->50<!--sizec--></span><!--/sizec-->bajtów " A ja mam: "Całkowita dozwolona przestrzeń: <!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->0<!--sizec--></span><!--/sizec-->bajtów" I nie wchodziiiiiiiiiiii :mur: Ale dlaczego mam "0" ? ? ?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 30 gru 2006, 18:33 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
30 gru 2006, 18:15
Jaki jest rozmiar obrazka, który chcesz dodać?
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
30 gru 2006, 18:22
Tak jak napisałem wyżej: od 20 do 40 kb. Ale sęk w tym, że jeszcze przed dodaniem jakiegokolwiek pliku mam informację pod napisem: ZAŁĄCZNIKI: Całkowita dozwolona przestrzeń: 0bajtów
30 gru 2006, 18:33
Do uploadu plików nie mają uprawnień niezalogowani użytkownicy. To też może być powód. Zmieniłem pewne ustawienia dot. dodawania załączników. Może już będzie OK?
Ostatnio edytowano 02 sty 2007, 14:20 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
30 gru 2006, 19:07
Ufffff. Usunąłem wczoraj ciasteczka "cookies" z systemu i domyślam się, że dzięki temu "zresetowalem" swoje ustawienia użytkownika. Wykasowałem też wszystkie swoje prywatne wiadomości. Okazuje się, że limit obejmuje i forum ogólne i prywatne wiadomości. To przy okazji lekcja dla innych, którym przytrafi się taka sytuacja.
A efekt można oglądać tutaj: <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=252&view=findpost&p=3957" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...findpost&p=3957</a>
Ostatnio edytowano 02 sty 2007, 14:20 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
31 gru 2006, 09:21
Podałeś link do pierwszego postu w temacie. Poprawiłem na link do konkretnego posta. Link taki uzyskuje się w prosty sposób. Wystarczy kliknąć na "Post #..." (w prawym górnym rogu każdego posta) i skopiować link do schowka.
Ostatnio edytowano 31 gru 2006, 10:06 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
31 gru 2006, 10:05
Od trzech dni mam problemy typu URL, albo wogóle nie mogę wejść na stronę, albo nie mogę napisać normalnego posta. A jak już miałam szansę na odpowiedź z cytatem, to nie mogłam jej wysłać, bo znów pokazał się komunikat błąd URL
____________________________________ myślę więc jestem
08 sty 2007, 21:30
Aby wysłać posta to trzeba kilku prób. A szybka edycja posta trwa 15 minut!
08 sty 2007, 22:07
Jak poinformował mnie dostawca hostingu, "były problemy z serwerem". Niestety, te problemy występują za często i pewnie znów będziemy musieli zminić hosting. Gdy macie problemy ze stroną spóbujcie wejść w "start" -> "uruchom" i wpiszcie komendę "ping -t www.skarbowcy.pl" W ten sposób odczytacie pingi strony, co pomoże nam w diagnozie. Szybkośc pingów podajcie w tym temacie.
Ostatnio edytowano 08 sty 2007, 22:57 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
08 sty 2007, 22:55
Kodowanie też padło?
____________________________________ "verba volant scripta manent"
Ostatnio edytowano 10 sty 2007, 16:56 przez jorge, łącznie edytowano 1 raz