Re: Fotografia - prezentacje prac, spotkania, plenery, itp.
supersaper
Wolałem jako żabę
Nie dziwię Ci się, skoro Ty pocałowałeś ją jeszcze po mnie Przedtem wyglądała inaczej...
Załącznik:
miss world.jpg
.....................................
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
11 sie 2011, 07:13
Re: Fotografia - prezentacje prac
Załącznik:
czerwony.jpg
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
11 sie 2011, 20:29
Supersaper, teraz pocałuj tę strojnisię powyżej - zobaczymy w co się zamieni
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
11 sie 2011, 21:02
Nadir
Supersaper, teraz pocałuj tę strojnisię powyżej - zobaczymy w co się zamieni :lol:
Boję się pomyśleć w co ja się zmienię
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
11 sie 2011, 21:05
supersaper
Nadir
Supersaper,
Załącznik:
czerwony.JPG
teraz pocałuj tę strojnisię powyżej - zobaczymy w co się zamieni :lol:
Boję się pomyśleć w co ja się zmienię boje--==
Załącznik:
donald-tusk1.jpg
Dobre!!!!!!
Po moim pocałunku wyszło to:
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
13 sie 2011, 10:31
Chłopaki! Nie to żeby od razu była zazdrosna, ale nie za bardzo się rozcałowaliście?
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
15 sie 2011, 16:26
Może zatem coś innego do całowania? Oto gównojad pospolity zwany żukiem wiosennym (Geotrupes vernalis)
Załącznik:
gównojad.jpg
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
15 sie 2011, 17:18
inspektor
Może zatem coś innego do całowania? Oto gównojad pospolity zwany żukiem wiosennym (Geotrupes vernalis)
Dziewczyny - zapraszamy do całowania
15 sie 2011, 17:22
Nadir
inspektor
Dziewczyny - zapraszamy do całowania :lol:
Chyba podejrzewam w kogo się zmieni. Jeden już wystarczy...
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
15 sie 2011, 20:31
Inny robal...
Załącznik:
robal.jpg
16 sie 2011, 21:33
Fantastyczne forum. Aż żałuję, że nie jestem fotografem (nawet amatorem). Robię zdjęcia komórką tego co mnie zaciekawi a potem robię sobie z tego tapetę na kompie i w komórce i mam z tego wiele radości. Ale tu widzę przepiękne zdjęcia. Szczególnie zachwyciły mnie zwierzątka Inspektora.
17 sie 2011, 10:28
Dziękuję za pochwałę w takim razie następny robaczek
Załącznik:
gąsienica2-kopia.jpg
17 sie 2011, 12:29
ladyfox
Fantastyczne forum. Aż żałuję, że nie jestem fotografem (nawet amatorem). Robię zdjęcia komórką tego co mnie zaciekawi a potem robię sobie z tego tapetę na kompie i w komórce i mam z tego wiele radości. Ale tu widzę przepiękne zdjęcia. Szczególnie zachwyciły mnie zwierzątka Inspektora.
Też zrobiłbym sobie tapetę z którymś z tych zwierzątek - powyżej albo poniżej. Tylko nie wiem czy to samczyk czy samiczka?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
17 sie 2011, 13:01
Re: Fotografia - prezentacje prac, spotkania, plenery, itp.
witam. jakim programem graficznym można dokonywać obróbek zdjęć, polecanym przez Was ? Najlepiej darmowym ?