Kwiaty i owszem były, do tego wyrazy :wub: . Kawa nawet przy takiej okazji (innych też) jest kategorycznie, bezwzględnie i surowo zabroniona. :mur:
No to może warto niektórym przypomnieć kilka przepisów z kodeksu pracy, czy rozporządzeń BHP. Może czas zażądać też egzekwowania przerw z tytułu pracy przy monitorach. Szczególnie NUSi (startujący w "wyścigu") powinni być teraz na bieżąco. Może zaprosić zaprzyjażnionego inspektora PIP ? Nawet jak zawiadomi przed kontrolą, to i tak chociaż przez parę dni będziecie mieli wreszcie ustawowo gwarantowane warunki pracy :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
06 mar 2009, 21:18
wjawor
<!--quoteo(post=43648:date=06. 03. 2009 g. 20:41:name=supersaper)--><div class='quotetop'>(supersaper @ 06. 03. 2009 g. 20:41) [snapback]43648[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Kwiaty i owszem były, do tego wyrazy :wub: . Kawa nawet przy takiej okazji (innych też) jest kategorycznie, bezwzględnie i surowo zabroniona. :mur:
No to może warto niektórym przypomnieć kilka przepisów z kodeksu pracy, czy rozporządzeń BHP. Może czas zażądać też egzekwowania przerw z tytułu pracy przy monitorach. Szczególnie NUSi (startujący w "wyścigu") powinni być teraz na bieżąco. Może zaprosić zaprzyjażnionego inspektora PIP ? Nawet jak zawiadomi przed kontrolą, to i tak chociaż przez parę dni będziecie mieli wreszcie ustawowo gwarantowane warunki pracy :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A jeżeli insp. PIP jest "zbyt" znajomy?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
06 mar 2009, 21:25
supersaper
A jeżeli insp. PIP jest "zbyt" znajomy?
znajomy Twój, czy NUSa ?
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
06 mar 2009, 22:11
Wszystkim Paniom z okazji ich święta wszystkiego najlepszego, zdrowia zwłaszcza psychicznego, dużo kasy zwłaszcza z nagród 3% oraz samozadowolenia z tego co robią w pracy .
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
07 mar 2009, 23:30
Wraz z najlepszymi życzeniami wszystkim Paniom odwiedzającym forum "Skarbowcy"
z okazji Ich Święta muzyczny upominek:
instrumentalna melodia "Les femmes" (Kobiety) z płyty "Erotic songs"...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 08 mar 2009, 10:50 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
08 mar 2009, 10:47
Dziękujemy
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
08 mar 2009, 11:10
Najgorętsze życzenia dla wszystkich Pań z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet!
08 mar 2009, 12:05
[attachmentid=605]
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
08 mar 2009, 13:52
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich ludzi. (kobiet i mężczyzn) Wku.... mnie to całe cholerne święto, może wymazać je gumką? Nie jesteśmy egzemplarzami na wymarciu, jeszcze trochę panowie poczekacie.
08 mar 2009, 19:23
luśka
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich ludzi. (kobiet i mężczyzn) Wku.... mnie to całe cholerne święto, może wymazać je gumką? Nie jesteśmy egzemplarzami na wymarciu, jeszcze trochę panowie poczekacie.
Luśka nie przejmuj się w moim kalendarzu zaznaczono, że dzień 10 marca - jest dniem mężczyzn. Mój kolega skwitował to krótko, że on ma święto cały rok.
08 mar 2009, 20:58
Tu macie link do fajnego kalendarza. Można sobie wybrać, co się komu podoba. Ja tam będę obchodzić 18 marca, tylko jeszcze nie wiem jak
Kalendarz super ale nie aktualny bo nie ma dnia skarbowości w lipcu
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
09 mar 2009, 22:55
Dziadek
<!--quoteo(post=43811:date=08. 03. 2009 g. 21:56:name=aga764)--><div class='quotetop'>(aga764 @ 08. 03. 2009 g. 21:56) [snapback]43811[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tu macie link do fajnego kalendarza. Można sobie wybrać, co się komu podoba. Ja tam będę obchodzić 18 marca, tylko jeszcze nie wiem jak