Teraz jest 04 wrz 2025, 10:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Cenzura na forum celników 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA04 lis 2018, 19:30

POSTY        429
Post Re: Cenzura na forum celników
Jak miło, że są takie fora...

Załącznik:
Jak miło, że są takie fora.jpg

Taki zrzut ekranowy

Przypomniał mi się dowcip.
Angielski dziennikarz rozmawia z radzieckim dziennikarzem na temat wolności słowa
i przechwala się że u nich jest pełna wolność słowa, w odróżnieniu od Związku Radzieckiego.
- U nas można pójść do Hyde Parku i głośno krytykować królową.
- U nas tak samo! Można pójść do Parku Gorkiego i głośno krytykować królową.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

02 paź 2019, 18:45
Specjalista
Własny awatar

POSTY        429
Czy ktoś zna język angielski?

Bo takie cuś mi wyskakuje jak chcę się zalogować u braci celników:

Załącznik:
Ju hew bin baned.jpg

Niejaki Francis poprosił mnie o skomentowanie zadymy jaką totalna opozycja zrobiła w czasie głosowania nad kandydatami do TK kiedy doszło do zgodnie z Regulaminem Sejmu do reasumpcji (powtórki) głosowania.

Załącznik:
292.jpg

Ja napisałem że reasumpcja to nic nadzwyczajnego i podałem przykład reasumpcji z 9 kwietnia 2015 roku za rządów PO kiedy marszałkiem Sejmu był Sikorski i spytałem go jak on to
Załącznik:
302.jpg

skomentuje?

I wiecie co?

Francis zamiast mi odpowiedzieć to nabrał wody w usta i nie odpowiedział?! A sam mnie jeszcze ponaglał.
Zamiast tego to próbował mnie obrazić. Cytatem. Czyim? Nie zgadniecie! Korwina- Mikke! :))) Ale  autorytet.  
Załącznik:
306.jpg

Chyba z tej złości że chciał mnie zaorać a sam się zaorał?
No inteligencją to on nie grzeszy :(

Tak jak im napisałem rzucili się na mnie jak sfora wygłodniałych psów na zająca.
Jak ci totalni na marszałek Witek. Francis292, Bolo1999, Cat, Michał81, Wpn7, Dale294.
Wczoraj odpowiedziałem najbardziej niecierpliwemu czyli Francisowi a dzisiaj chciałem odpowiedzieć pozostałym.
No i co za pech! Cosik sie zablokowało!  :(

Ostatnio edytowano 27 lis 2019, 23:27 przez kasowski, łącznie edytowano 2 razy

27 lis 2019, 23:23
Specjalista
Własny awatar

POSTY        429
Jestem zszokowany!
Jeszcze do niedawna temat "Koryto plus czy niechlujstwo w oświadczeniach majątkowych Szefa KAS?" grzał się codziennie do czerwoności na temat Banasia a tymczasem mija cały tydzień i cisza!
Załącznik:
Celnicy-tematy.jpg

Znudził im się?
Czy co?

Ostatnio edytowano 14 gru 2019, 12:45 przez kasowski, łącznie edytowano 1 raz

14 gru 2019, 12:45
Specjalista
Własny awatar

POSTY        429
No nie! Już miałem dać sobie spokój i nie zabierać głosu ale chyba  się nie da!
Zajrzałem dzisiaj na portal celników, poczytałem ich dyskusje i co tam widzę?
"U nas można wszystko napisać, a tam wycinają".

Ożesz k....! Co za bezczelność! Gratuluję dobrego samopoczucia.
Przypowieść "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a w swoim belki nie dostrzegasz, obłudniku" wiecznie żywa.
Jestem żywym przykładem. Nie naruszyłem żadnego regulaminu, a zostałem wycięty.
Jest wielu innych którzy tam pisali, a dzisiaj już nie ma ich kont. Na przykład Yogi.
I oni bezczelnie piszą, że "u nas można wszystko napisać, a tam wycinają".

Bezczelność jak Totalnej Opozycji!  <_<  :wsciekly:
Kłamstwa - nie my, to oni.
Manipulacje, fakenewsy? My nie, to oni.
Mowa nienawiści, hejt? To nie my, to oni.

28 lut 2020, 21:52
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA15 maja 2017, 13:37

POSTY        6
A ja jestem przykładem, że tu wycinają. Każdy mój post zawierający krytykę obecnej władzy nie znalazł aprobaty.

29 lut 2020, 13:51
Znawca

REJESTRACJA01 lut 2019, 17:00

POSTY        128
To wrzuć jakiegoś posta krytykującego PIS za sprowadzenie koronawirusa do Polski z Chin.
Zobaczymy czy wytną  :lol:

A może zrobili to specjalnie żeby przykryć palucha Lichockiej?!
Który zaczął już rozprzestrzeniać się na cały świat.
Załącznik:
12xFUCK.jpg

16 mar 2020, 20:27
Specjalista
Własny awatar

POSTY        429
Jak ci celnicy martwią się i troszczą o los skarbowców.
Pomyślałby kto, prawda? A jednak!
Miętowi namiętnie śledzą skarbowców i martwią się o nich.

Załącznik:
1989 — 2002.jpg

Załącznik:
2009 —2017.jpg

Załącznik:
2018 —2021.jpg

Mają nawet za złe skarbowcom że się śmieją

Załącznik:
2000 megoton.jpg

zamiast trzymać linię!

Załącznik:
2030-2 Król I - trzymajcie linię!.jpg

06 kwi 2020, 16:49
Amator

REJESTRACJA12 lut 2020, 09:21

POSTY        12
kasowski                    

Jak ci celnicy martwią się i troszczą o los skarbowców.
Pomyślałby kto, prawda? A jednak!
Miętowi namiętnie śledzą skarbowców i martwią się o nich.

..., gdyż muszą mieć wzór do naśladowania a tym samym i tematy do dyskusji. Jestem przekonany o ich świadomości co do istoty zbieżności naszych interesów. Dyskredytowanie skarbowców już nie wystarczy.

07 kwi 2020, 21:07
Moderator

REJESTRACJA24 lut 2020, 07:46

POSTY        87
unclesam                    

..., gdyż muszą mieć wzór do naśladowania a tym samym i tematy do dyskusji. Jestem przekonany o ich świadomości co do istoty zbieżności naszych interesów. Dyskredytowanie skarbowców już nie wystarczy.

Celnicy zawsze pogardzali skarbowcami.
Z drugiej strony oni mają swoje preferencje, my mamy swoje.

A "martwią" się rzeczywiście cały czas:

Załącznik:
Celnicy. Podwyżki - post bigi9.png

Załącznik:
Celnicy. Podwyżki - posty megoton.png

08 kwi 2020, 18:22
Znawca

POSTY        128
Do "Słoneczko z forum celników"!

Wczoraj ok. 23-ciej chciałem wysłać do Ciebie PW na portalu celników ale okazało się że zostałem zbanowany!

Na pewno zaglądasz na skarbowców więc odezwij się do mnie tutaj na PW!  :piwo:

(pisałem to w czasie przerwy śniadanowej)

16 kwi 2020, 11:11
Znawca

POSTY        128
Znalezione w sieci

Tygodnik NIE, GazetaWyborcza i TVN - trzy autorytety celników.

Załącznik:
Tygodnik NIE autorytetem celników.jpg

Nie skomentuje tego.  :zygi:

Może ktoś inny ma ochotę?

18 kwi 2020, 17:58
Znawca

POSTY        128
Załącznik:
70.jpg

Możecie sie zesmarkać a dostaniecie i podwyżki i emki tak samo jak świnia zobaczy gwiazdy.  :wysmiewacz:

No chyba że Wszechpolacy z Konfederacji Mikkego dojdą do władzy a Bosak zostanie prezydentem  :rotfl:  

A opozycja może się skichać a i tak nie powstrzyma władzy przed wyborami korespondencyjnymi  17 maja :dokuczacz:

18 kwi 2020, 22:21
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2019, 09:41

POSTY        48
jurnystefan                    

Znalezione w sieci
Tygodnik NIE, GazetaWyborcza i TVN - trzy autorytety celników.
Załącznik:
Tygodnik NIE autorytetem celników.jpg

Nie skomentuje tego.  :zygi:
Może ktoś inny ma ochotę?

Tak ja.
Zastanawiam się czy podpis pod zdjęciami jest prawidłowy...

jurnystefan                    

Załącznik:
70.jpg

Możecie sie zesmarkać a dostaniecie i podwyżki i emki tak samo jak świnia zobaczy gwiazdy.  :wysmiewacz:
No chyba że Wszechpolacy z Konfederacji Mikkego dojdą do władzy a Bosak zostanie prezydentem  :rotfl:  
A opozycja może się skichać a i tak nie powstrzyma władzy przed wyborami korespondencyjnymi  17 maja :dokuczacz:

Ale czekaj... emki mają? Mają! Podwyżki będą mieli lada chwila...

POKAŻ UWAGI ADMINISTRATORA

19 kwi 2020, 14:47
Amator

REJESTRACJA12 lut 2020, 09:21

POSTY        12
Szanowni Państwo,
jakiś czas temu, na naszym forum miała miejsce dyskusja w temacie Podwyżki 2020, która odnosiła się do publikowania nie do końca sprawdzonych informacji. W odpowiedzi uczestnicy dyskusji zostali przeze mnie poproszeni o spokojne podejście do komentowanego tematu, co poniżej.

BeataRoszkowska                    

Następnym razem będę ostrożniejsza przy akceptowaniu (lub nie) postów Pani CiotkiKlotki...

CiotkaKlotka                    

Pani Beato
Informację taką otrzymałam od osoby, której wierzę i która jako cywil pracuje z funkcjonariuszami. Jeśli Pani zechce, na priv prześlę informację o tym, z którego urzędu taka informacja do mnie dotarła. Wierzę, że jest Pani w stanie to zweryfikować,
Moja data rejestracji nic Wam nie powie. Od wielu lat czytam  Skarbowców, ale nie zgadzałam się z Waszym postępowaniem i z reguły  z tym co tu piszecie. Szczególnie z romansowaniem z władzą, które jak poucza nas historia, zawsze kończy się kopniakiem w tyłek. Tak jak teraz.
Teraz się zarejestrowałam, gdyż uważam, że mamy wspólny cel i wszyscy powinniśmy się zjednoczyć i działać ramie w ramię. W jedności siła. Uznałam, że jest to miejsce wolne i każdy z nas ma prawo się wypowiedzieć. Co nie zmienia faktu, że musimy działać wspólnie i zdecydowanie, wszyscy skarbowcy. Inaczej nic nie osiągniemy

Agataf                    

Czyli CiotkoKlotko, skoro tyle lat już pracujesz, to znaczy że nic się nie nauczyłaś w tej pracy i chyba już się nie nauczysz. Nie jest możliwe wypłacenie premii funkcjonariuszom bez wypłacenia premii cywilom. Od tego są odpowiednie paragrafy budżetowe. Jak już dostałaś taką bzdurną plotę dotyczącą jakiegoś IAS, to nie pisz ogólnie sugerując, że dotyczy to wszystkich funkcjonariuszy sc-s. Idąc Twoim tokiem rozumowania, powinnam napisać, że za przeproszeniem na Skarbowcach wypowiadają się same idiotki, bo jeden znajomy funkcjonariusz zna taka idiotkę ze skarbówki, która pisze na tym forum. Takie wrzucanie insynuacji jest ohydne i sądzę, że było celowe. Nikt o dobrych intencjach po kilku latach czytania forum, nie rejestruje się i nie wrzuca kłamstw mających poróżnić skarbowców i funkcjonariuszy sc-s. Na dodatek brak odwagi napisania gdzie tak było. Pewnie dlatego, aby nie doczekać natychmiastowej riposty o rzeczywistości. Tak działają plotkary !

unclesam                    

Mimo istotnego i żywo komentowanego tematu proszę o spokojne podejście.

Link do tematu: viewtopic.php?f=77&p=176089#p176089

Powyższa moja wypowiedź została zauważona przez "Obserwatora" z innego forum związkowego i tak skomentowana:

uKISzony
Dzisiaj o 10:03
#2 642
Na "zaprzyjaźnionym" forum znów Was obrzucają gnojem, a nawet do psów porównują tymczasem moderator prosi o spokój osobę, która wzywa do niepisania głupot mających mających na celu poróżnić oba środowiska. HAHA.

Oczywiście próżno szukać takich opinii o kolegach celnikach. Należy zatem zadać pytanie: kto działa w sposób destrukcyjny, wpływający negatywnie na nasze relacje ? Czy podburzanie jednych przeciw drugim to dobry sposób na osiągnięcie wspólnych celów ? Czy proszenie uczestników dyskusji o spokojne podejście do tematu to coś nagannego ? Niewłaściwego ?

Proszę by Państwo sami wyciągnęli wnioski.

01 maja 2020, 17:11
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 79 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona