Teraz jest 04 wrz 2025, 07:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
XXVI Rajd Skarbowców - Świętokrzyskie 2010 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Post XXVI Rajd Skarbowców - Świętokrzyskie 2010
Pytanie do organizatorów - czy przewidzana jest wizyta jakichś VIP-ów z Warszawy i czy osobnicy Ci płacą pełne koszty ???!!!

16 kwi 2010, 09:38
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 cze 2009, 08:17

POSTY        20
Nie stać mnie. Dla kogo ten rajd?

19 kwi 2010, 08:21
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 lip 2009, 18:09

POSTY        9
Ja też rezygnuję, z uwagi na cenę. Wiem, że nie tylko ja (tez i kilku znajomych z pracy)  :(

26 kwi 2010, 11:25
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 wrz 2009, 07:10

POSTY        10
Rozkoszna                    

Pytanie do organizatorów - czy przewidzana jest wizyta jakichś VIP-ów z Warszawy i czy osobnicy Ci płacą pełne koszty ???!!!

Cały budżet rajdu to kwoty pieniędzy wpłacone przez uczestników rajdu i w tej kwocie musi się zmieścić Komandor. Komandorowi nie wolno przekroczyć tego budżetu bo inaczej wyłoży z własnych prywatnych pieniędzy. Czasem udaje się znaleźć jeszcze jakiegoś sponsora na dofinansowanie np. jakichś drobnych gadżetów, np. smycze, torby, parasolki czy jakieś pamiątki  od władz regionalnych w ramach promocji danego regionu i tyle. Zresztą inny ?sponsoring? byłby co tu dużo mówić ? dość niebezpieczny, dla tego w grę wchodzi jedynie ?sponsoring? od regionalnych władz publicznych.
A co do VIP-ów ? to mam nadzieję że i tym razem NIKT nie przyjedzie ? tak jak to było ostatnio w Zakopanem.
I w tym roku atmosfera związana choćby z restrukturyzacją US, zamrożeniem płac, protestami jest na tyle gorąca, że VIP-y są na pewno świadomi, że tak jak SUPERSAPER  :piwo: i wielu innych przywiezie walizki pełne pomidorów i innych akcesoriów, żeby wyrazić swój stosunek wobec polityki  i wielu innych poczynań naszego ministerstwa.  :zly1:  :za2:  :dupa:
A tak przy okazji Rozkoszna ? czy będziesz na Rajdzie?

31 sie 2010, 11:47
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
zanosi się chyba straszna kicha organizacyjna, z 4-rech ośrodków zostały tylko dwa, ilość oficjalnych rajdowców ok 250-270, fakt, że kieleckie to nie góry ani morze ale jeszcze takiej cienizny nie było, miejmy nadzieję że pogoda będzie trochę lepsza bo padnie niektórym wątroba z przepicia  :D

31 sie 2010, 17:38
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 08:01

POSTY        396
gajowymaru                    

A co do VIP-ów ? to mam nadzieję że i tym razem NIKT nie przyjedzie ? tak jak to było ostatnio w Zakopanem.
I w tym roku atmosfera związana choćby z restrukturyzacją US, zamrożeniem płac, protestami jest na tyle gorąca, że VIP-y są na pewno świadomi, że tak jak SUPERSAPER  i wielu innych przywiezie walizki pełne pomidorów i innych akcesoriów, żeby wyrazić swój stosunek wobec polityki  i wielu innych poczynań naszego ministerstwa.

Nie ma to jak się ponapinać, pisząc o walizkach pomidorów (nie mówiąc już o kiepskim urodzaju).
A czy ktoś z tych internetowych napinaczy ze skarbówki, których tu jest sporo, pomógł choć raz ludziom ze Świętokrzyskiego, których stawiają przed komisjami dyscyplinarnymi pod wymyślonymi, bezsensownymi zarzutami, a w niektórych przypadkach zwalniają z pracy (oczywiście bezpodstawnie)?

31 sie 2010, 22:32
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 16:38

POSTY        12
Po co ta maskarada i dla kogo ? Wiadomo  :piwo:  pojedzą  :sex:  obrobia  :dupa:  i wydadzą ciężkie pieniądze. Lepiej było przekazać na powodzian.

01 wrz 2010, 10:52
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
co taka cisza zapadła? żadnych opinii, refleksji po rajdowych,
sam jestem ciekaw czy p. Parafianowicz zarobił w końcu pomidorem które miał przywieź jeden z forumowiczów czy znów się mu upiekło?  :P pytam bo mnie ominęło spotkanie z nim...

06 wrz 2010, 14:52
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 paź 2009, 15:14

POSTY        1
Była/em, widziała/em i było całkiem fajnie.  Pozdrawiam Świętokrzyskie.  :brawa:

06 wrz 2010, 18:04
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Też jestem ciekaw czy dojechał, bo wcześniej sporo balował nad Pilicą  :piwo:

06 wrz 2010, 18:15
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Polokokta                    

sam jestem ciekaw czy p. Parafianowicz zarobił w końcu pomidorem które miał przywieź jeden z forumowiczów czy znów się mu upiekło?  :P pytam bo mnie ominęło spotkanie z nim...

obyło się bez pomidorów :)
jak dla mnie rajd to fajowa impreza, mogła być tylko jako gwiazda wieczoru jakaś gwiazda śpiewająca typu. Ale fakt faktem cena rajdu wygórowana.

06 wrz 2010, 19:03
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
czereśnia                    

Polokokta                    

obyło się bez pomidorów :)
jak dla mnie rajd to fajowa impreza, mogła być tylko jako gwiazda wieczoru jakaś gwiazda śpiewająca typu. Ale fakt faktem cena rajdu wygórowana.

A gdzie za rok???

06 wrz 2010, 19:09
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Rzeszów robi więc okolice Rzeszowa. Bieszczady witają :)

06 wrz 2010, 19:44
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 lip 2009, 11:35

POSTY        15
Rzeszów - Bieszczady... ale to już było... i było super!  :piwo:  10 lat temu nad Soliną w Wojskowym Ośrodku Wypoczynkowym. To był świetnie zorganizowany rajd.  :brawa: Pozdrawiam Rzeszów jako przyszły Rajd i Świętokrzyskie jako miniony ale jeszcze "świeży".
No i oczywiście pozdrowienia dla Wszystkich Rajdowiczów  :piwo:

07 wrz 2010, 12:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 40 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona