W Świętokrzyskim dotąd nie wiadomo co to za medale były, za jakie zasługi był wręczany i kto dostał - ścisła tajemnica skarbowa!
Zapewne wstyd się przyznać. Czyżbym odgadł w kryteria?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
02 paź 2009, 18:52
Medale dla skarbowców 2009
uks3
W Gdańsku wręczano medale 23 września 2009 z okazji 90 lecia Skarbowości. Podobno nawet był Minister Parafianowicz i Dyrektor DAP MF Świniarski oraz jakiś ważniak z MF dot. Kontroli skarbowej. Odbyło to się w Filharmonii....
Eeeeeeeee, to niemożliwe! Ja nic nie dostałem!!!
A do Filharmonii idę 24 października na... operę! Grają tam "Madame Butterfly". Bo opera jest w remoncie...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 paź 2009, 20:43
Medale 2009
supersaper
Jak już pisałem, często wg zasady Nieważne co w głowie masz, ważne kogo znasz.
JZ06
albo komu dasz
U mnie przy kwalifikacji zwyciężyły powyższe warunki. A nie dostali ludzie, którzy jeszcze w wydziałach finansowych w latach 80. pracowali i do dzisiaj pracują jako IKSy. Czyli coś wiedzą o podatkach i administracji skarbowej.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.