Teraz jest 04 wrz 2025, 07:22

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2
XXV Rajd Skarbowców 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA01 lip 2009, 08:18

POSTY        33

LOKALIZACJAświętokrzyskie
Post XXV Rajd Skarbowców
onna                    

Polokokta                    

Zakopane pokazało że nie trzeba wozić wszystkich po okolicach autobusami, w odróżnieniu od Muszyny gdzie zorganizowano wycieczkę np do Krakowa tutaj wszystko odbywało się w okolicy bliskiej...z perspektywy dziesięciu rajdów tak sobie myślę, że albo trzeba zaprosić super gwiazdę (np Madonne :))) albo nie zapraszać nikogo tylko pozwolić grać dj nawet gdyby mieli robić mieszankę muzyki disco z disco polo publiczność lubi to i to i całkiem nieźle się bawi też przy nieśmiertelnej "żono moja"  :P  
oczywiście znów Kraków i przyjaciele z całej Polski był na tzw dzikiej karcie, ale także i tym razem można było kupić identyfikator "gościa" i oto właśnie chodziło.. nie musiałem przecież być na kaspowym ze wszystkimi bo bawiłem się wtedy na krupówkach z fajną ekipą (pozdro dla Białegostoku ekstra goście) a wieczorem i tak nie korzystam z jedzonka i napitku organizatorów bo mamy tego aż za dużo tzn napitku  :D

wielki szacun dla organizatorów zwłaszcza dla "szefa szefów" czyli Roberta..pozdrowienia dla wszyskich którzy odwiedzili w tym roku Harnasia  :D

Masz rację!! Ekipa z Harnasia udowodniła, że za połowę ceny rajdu można się świetnie bawić,chodzić po górach, a na imprezy wchodzić z uczciwie zapłaconą wejściówką. Organizatorom przyszłorocznego rajdu rzuciłam pomysł, by zrezygnowano ze "zbiorowego noclegu", niech każdy załatwia sam wg preferencji cenowych, towarzyskich itd. Uważam, że znacznie obniży to koszty, przynajmniej za noclegi Vipów nie trzeba będzie płacić. Może to "mały kroczek" do reformy rajdów,ale chyba warto spróbować.

:brawa: Pomysł godny rozważenia a napewno nie można rezygnować z wejściówek dla gości, bo przecież ktoś ze świętokrzyskiego nie będzie płacił kilku stów za nocleg pod domem. Pozdrowienia i podziękowania za świetną zabawę  :piwo: dla gości Harnasia i wszystkich rajdowiczów a w szczególności dla Stargardu Szczecińskiego  :D

01 paź 2009, 11:17
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 kwi 2008, 14:33

POSTY        35
Post XXV Rajd Skarbowców
supersaper                    

Wampir                    

SIUPERSIAPER :) nie przesadzaj, DETOX grał dobrze i nie fałszowali, jak Ci się nie podobało to chociaż po prostu napisz że wolisz Disco Polo :)
...

Cóż to kwestia gustu (i słuchu) - ale czy aby na pewno ta "muzyka" w tym miejscu była ma miejscu?
Jeśli chodzi o moje "wolenie" to raczej: Czyżykiewicz, Grotowski, Bożyk, Leszek Kopeć, Grzmiąca Półlitrówa, EKT - muza zdecydowanie bardziej "rajdowa" a i skarg od sąsiadów ośrodka można uniknąć.

Czyżykieiwcz że rajdowa muza?????
Grzmiąca Półlitrówa już nie istnieje chyba to i być na scenie nie mogła. Teraz to Tutejsi... chyba  :D   Pomysłem na następny rajd może być wspólne słuchanie własnych płyt  :piwo:

01 paź 2009, 16:46
Zaawansowany

REJESTRACJA01 lip 2009, 08:18

POSTY        33

LOKALIZACJAświętokrzyskie
Post XXV Rajd Skarbowców
takton                    

Czyżykieiwcz że rajdowa muza?????
Grzmiąca Półlitrówa już nie istnieje chyba to i być na scenie nie mogła. Teraz to Tutejsi... chyba  :D   Pomysłem na następny rajd może być wspólne słuchanie własnych płyt  :piwo:

:P Niezły pomysł, każdy przywiezie swoje płyty i będziemy je zapuszczać w ramach koncertu życzeń  :wysmiewacz: A swoją drogą może zaproszą któregoś z kieleckich tuzów muzyki - LiRoj, KASA, Kakadu ?

02 paź 2009, 09:14

REJESTRACJA15 kwi 2008, 12:57

POSTY        90
Post XXV Rajd Skarbowców
Polecam relację z rajdu w czwartkowym FUCKcie łącznie z fotkami. Na jednym ze zdjęć jakbym widział panią wicedyrektor z MF silnie podtrzymywaną... :piwo:

02 paź 2009, 18:38
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
Post XXV Rajd Skarbowców
ee tam za coś takiego w Łazach fotograf dostał po ryju i rozbito mu aparat, szkoda że teraz się tak nie stało, ochrona powinna jednak wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość..tekst jak tekst w sumie neutralny bo kończył się stwierdzeniem że uczestnicy sami za to płacili, więc żadna sensacja  :D

02 paź 2009, 18:48
Zaawansowany

REJESTRACJA26 cze 2009, 06:14

POSTY        32
Post XXV Rajd Skarbowców
a macie jakiś link do tego artykułu?;)

03 paź 2009, 11:54
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 wrz 2009, 07:10

POSTY        10
Post XXV Rajd Skarbowców
supersaper                    

Mamma                    

...
(może w przyszłości można pomyśleć o zapraszaniu tańszych zespołów żeby obniżyć koszty?, kogoś kto nie jest znany a gra do "ucha" i "tańca"? - świętokrzyskie może o tym pomyślicie?)
Pozdrowienia dla przyszłych organizatorów tj. XXVI Rajdu.

Zdecydowanie jestem za.
Mniej "luksusu" więcej zabawy i będzie zarazem tanio i ciekawie.
Zakopane było niejako "wymuszone" na organizatorach (którzy spisali się na medal).
Kielce jednak może zmienią formułę, zgodnie z tym co zapoczątkowano w Zakopcu - Mniej wożenia więcej chodzenia. Zakwaterowanie też powinno być tańsze. Jest gdzie chodzić, jest co zwiedzać, jest gdzie się bawić. Ciekawe jaki ośrodek wybiorą?

To nie były żadne drogie zespoły - niestety największy koszt to niestety po prostu zakopane - zresztą ktoś to już zauważył na samym początku że to najdroższy w Polsce rejon wypoczynkowy - więc nocleg i wyżywienie stanowiły lwią część kosztów a ponieważ zostało już nie wiele - to dla tego był "TYLKO"  DETOX i  KRYWAŃ - poza tym to był jedyny ośrodek w którym "teoretycznie mogliśmy się bawić do białego rana - teoretycznie bo w praktyce - to się okazało co się okazało- eh - tych upierdliwych sąsiadów to bym sam najchętniej odstrzelił
pozdrawiam serdecznie wszystkich rajdowiczów.

Ostatnio edytowano 04 paź 2009, 12:26 przez supersaper, łącznie edytowano 1 raz

cytaty i literówki

03 paź 2009, 23:41
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 lip 2009, 18:09

POSTY        9
Post XXV Rajd Skarbowców
supersaper                    

[b] Nikt z MF nie odważył się na powiedzenie choćby kilku słów - dając wprost do zrozumienia wszystkim obecnym i nieobecnym Skarbowcom, o miejscu w którym nas mają, a nie jest to bynajmniej serce lecz  :dupa:  

Rozumiem, że zastosowałeś skrót myślowy i chodziło Tobie o Kierownictwo MF. Jeśli szerzej, tj. ktokolwiek z MF, nie ma sprawy - jak będę na kolejnych Rajdach to mogę wdrapać się na scenę i pozdrowić wszystkich przy mikrofonie  :lol:
Na Zakopiańskim rajdzie niestety nie byłem, bo Kierownictwo zamroziło wypłatę części wynagrodzenia  :blink:

Pozdrawiam Wszystkich Rajdowców !

02 gru 2009, 11:32
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2009, 06:50

POSTY        37
Post XXV Rajd Skarbowców
Proponuję Organizatorom ze świętokrzyskiego tak ułożyć trasę by znalazły się Kurozwęki i Ujazd. Obiecuję wybrać się na ten rajd i namówić innych. Pozdrawiam.

02 gru 2009, 13:44
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post XXV Rajd Skarbowców
Beemwu                    

supersaper                    

[b] Nikt z MF nie odważył się na powiedzenie choćby kilku słów - dając wprost do zrozumienia wszystkim obecnym i nieobecnym Skarbowcom, o miejscu w którym nas mają, a nie jest to bynajmniej serce lecz  :dupa:  

Rozumiem, że zastosowałeś skrót myślowy i chodziło Tobie o Kierownictwo MF. Jeśli szerzej, tj. ktokolwiek z MF, nie ma sprawy - jak będę na kolejnych Rajdach to mogę wdrapać się na scenę i pozdrowić wszystkich przy mikrofonie  :lol:
Na Zakopiańskim rajdzie niestety nie byłem, bo Kierownictwo zamroziło wypłatę części wynagrodzenia  :blink:

Pozdrawiam Wszystkich Rajdowców !

OK. Sorry.
Wiem, że w MF pracuje sporo ciekawych, sympatycznych i miłych osób - szkoda, że nie w kierownictwie.  :(

02 gru 2009, 14:34
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 24 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2