Ty Zielonka to tak z u****liwości prowokujesz czy tylko jak zapomnisz połknąć leków?
09 maja 2008, 06:11
Dozer5
Ty Zielonka to tak z u****liwości prowokujesz czy tylko jak zapomnisz połknąć leków?
Proponuję sondę na NFFS - "Najciekawszego Forumowicza Forum Skarbowców". Myślę, że Zielonka stoczyłby ciężki pojedynek z Kominiarzem o plamę pierwszeństwa
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 maja 2008, 06:28
Czytając niektóre ( zwłaszcza "zielonkowe" ) wypowiedzi w depresję popaść można <_< ... a przecież do Giżycka przyjadą setki skarbowców z różnych stron Polski - nie po to by narzekać i śmierdzieć nienawiścią do innych ale by się spotkać, pogadać ( ... bynajmniej nie o pracy ... ) i wypić piwo :piwo: Trochę więcej szacunku do siebie, Panowie i Panie, a mniej złośliwości. Ja w każdym razie w Giżycku bawić się będę - czego i Wam wszystkim życzę ! :rolleyes:
Ostatnio edytowano 09 maja 2008, 17:01 przez Amazonka, łącznie edytowano 1 raz
09 maja 2008, 16:58
Nadir
Proponuję sondę na NFFS - "Najciekawszego Forumowicza Forum Skarbowców". Myślę, że Zielonka stoczyłby ciężki pojedynek z Kominiarzem o plamę pierwszeństwa
Też tak myślę. Osobiście zagłosowałbym na Kominiarza
09 maja 2008, 18:16
Amazonka
Czytając niektóre ( zwłaszcza "zielonkowe" ) wypowiedzi w depresję popaść można …
Amazonka,
[attachmentid=391]
a potem zapraszam Cię na
[attachmentid=392]
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
11 maja 2008, 06:59
Przeczytałam wszystko, obraziłam się, bo nie zostałam poinformowana (zaproszona?!) i 29.05. nie ma mnie. Nie to nie. Nad 30.05. jeszcze się zastanowię;)
____________________________________ Jeżeli robisz coś dla siebie, nie rób tego kosztem innych. Jeżeli robisz coś dla innych, nie rób tego kosztem siebie. (mądrość taoistyczna)
11 maja 2008, 13:53
[attachmentid=391]
Zielonka, ok ! - już lepiej ! O ile przypominasz Shreka - proszę ... zęby przynajmniej umyj ! B)))
11 maja 2008, 14:10
mera
Przeczytałam wszystko, obraziłam się, bo nie zostałam poinformowana (zaproszona?!) i 29.05. nie ma mnie. Nie to nie. Nad 30.05. jeszcze się zastanowię;)
Na kogo się obraziłaś? I kto Cię nie poinformował ani nie zaprosił ? Jesli będziesz 30-go, to zwróć uwagę na gościa w cylindrze i z taką liną zakończoną metalową kulą na końcu. TO BĘDĘ JA
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
11 maja 2008, 15:03
Jest już ponad 1200 zgłoszeń. I nadal napływają........
11 maja 2008, 16:30
mera
Mera przecież jest jak zawsze w czwartek balujemy. Pozostałą wiedzę dostaniesz na priva
11 maja 2008, 16:38
Amazonka
[attachmentid=391]
Zielonka, ok ! - już lepiej ! O ile przypominasz Shreka - proszę ... zęby przynajmniej umyj ! B)))
To racej cienskie do srobienia, bo ja sembow ni mam, ja sem je sjat, ale umyjem inne cłonki, dobze?
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
12 maja 2008, 20:06
zielonka
<!--quoteo(post=29309:date=11. 05. 2008 g. 14:10:name=Amazonka)--><div class='quotetop'>(Amazonka @ 11. 05. 2008 g. 14:10) [snapback]29309[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> [attachmentid=391]
To racej cienskie do srobienia, bo ja sembow ni mam, ja sem je sjat, ale umyjem inne cłonki, dobze? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Dobze, niechta będzie z mojom stratom - jo tez nie som Lolobrygidom ...
Ostatnio edytowano 12 maja 2008, 22:06 przez Amazonka, łącznie edytowano 1 raz
12 maja 2008, 22:04
zielonka
To racej cienskie do srobienia, bo ja sembow ni mam, ja sem je sjat, ale umyjem inne cłonki, dobze?
To s fsystkich cłonków tylko semby mas stywne? To co nam po takim chopie?! :rotfl:
25 maja 2008, 08:27
Hop ! Hop ! Skarbowcy ! Jak tam powroty z Giżycka ?