Teraz jest 11 wrz 2025, 19:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 200  Następna strona
Kącik sportowy 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Co prawda do Środy Popielcowej jeszcze trochę zostało, ale ja już posypuję głowę.
Reszta na priv.
:piwo:

29 sty 2009, 08:19
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:24

POSTY        91
Helvet z radości po zwycięstwie za dużo  :piwo:  i stąd pewnie te pojawiające i znikające literki. Mi natomiast po meczu znikła flaszka com ją miał schowaną na czarną godzinę. Ale nie wierzę, że sie bez mojej pomocy znów pojawi  :D

29 sty 2009, 09:20
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

Helvet z radości po zwycięstwie za dużo  :piwo:  i stąd pewnie te pojawiające i znikające literki. Mi natomiast po meczu znikła flaszka com ją miał schowaną na czarną godzinę. Ale nie wierzę, że sie bez mojej pomocy znów pojawi  :D

Miejmy nadzieję Danny, że na tych mistrzostwach nie będzie już dla nas czarnych godzin. A jakbyś chciał się kiedy napić, to zapraszam  :piwo:

29 sty 2009, 10:13

POSTY        2176

<!--quoteo(post=41411:date=29. 01. 2009 g. 09:20:name=danny)--><div class='quotetop'>(danny @ 29. 01. 2009 g. 09:20) [snapback]41411[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Miejmy nadzieję Danny, że na tych mistrzostwach nie będzie już dla nas czarnych godzin. A jakbyś chciał się kiedy napić, to zapraszam  :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Gdyby tak jeszcze ktoś mi pomógł uzupełnić moje  :piwo: ubytki. Z tego co pamiętam, to ostatnio poszedł Mumm... :zeby:

29 sty 2009, 15:41

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Sylwia Jaśkowiec zdobyła w Praz de Lys Sommand tytuł mistrzyni świata w biegach narciarskich do lat 23 na 10 kilometrów stylem dowolnym - informuje oficjalny serwis Polskiego Związku Narciarskiego.
- Sylwia prowadziła od startu do mety. Już po pierwszym kilometrze miała osiem sekund przewagi, a na półmetku aż 18. Na bieżąco ją informowałem o sytuacji, ale na radość przyszedł czas dopiero po minięciu "kreski". Na liście startowej były wszystkie liczące się w tej kategorii zawodniczki, poza Charlotte Kallą, która biega w PŚ w Rybinsku. Świetnie trafiliśmy ze smarowaniem, a od tego w dużej mierze zależało, czy uda się zdobyć złoto czy... zająć 10. miejsce, bo grono faworytek było dość liczne - powiedział trener Wiesław Cempa.

Jaśkowiec przymierzana jest do sztafety w seniorskich mistrzostwach świata w Libercu.
- Jej start jest pewny, zostały do ustalenia tylko pewne szczegóły. Rozmawiałem już na ten temat z Aleksandrem Wierietielnym. Najpierw jednak przed nami kolejne starty w Praz de Lys Sommand, potem chciałbym, żeby Sylwia została jeszcze przez kilka dni we Francji, bo tutaj są świetne warunki do treningów - zapowiada Wiesław Cempa.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:brawa:

29 sty 2009, 22:00
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
... jak tam nastroje przed wieczornym półfinałem ?  :D

30 sty 2009, 08:58
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:24

POSTY        91

Zapasy uzupełnione  :piwo: . Mam tylko nadzieję (niewielką), że sędziowie zapomną w jakim kraju są zawody...

30 sty 2009, 09:14
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=41470:date=30. 01. 2009 g. 08:58:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 30. 01. 2009 g. 08:58) [snapback]41470[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Zapasy uzupełnione  :piwo: . Mam tylko nadzieję (niewielką), że sędziowie zapomną w jakim kraju są zawody...
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Btw - wiesz kto sędziuje ?

30 sty 2009, 09:17

POSTY        2176

(...) Btw - wiesz kto sędziuje ?

Byle nie Padureanu... Chyba do końca życia będę pamiętał to nazwisko  <_<

Ostatnio edytowano 30 sty 2009, 09:41 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

30 sty 2009, 09:41
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

<!--quoteo(post=41472:date=30. 01. 2009 g. 09:17:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 30. 01. 2009 g. 09:17) [snapback]41472[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Btw - wiesz kto sędziuje ?

Byle nie Padureanu... Chyba do końca życia będę pamiętał to nazwisko  <_<
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Obsada sędziowska to:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->GER - Frank Lemme / Bernd Ullrich<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
tak, tak GER to Niemcy
pełne info: <a href="http://www.ihf.info/upload/Competitions/2009_Mens_World_Championship_Croatia/Nominations_30_01_09.pdf" target="_blank">sędziowie</a>

Ostatnio edytowano 30 sty 2009, 10:45 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz

30 sty 2009, 10:35
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
...żebyś Helvet nie musiał pamiętać dwóch kolejnych nazwisk...

30 sty 2009, 10:38

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Tym razem ( mimo paru kontrowersyjnych "gwizdków") to nie im zawdzięczamy porażkę. Możnaby jeszcze zwalić wszystko na wykładzinę, ale trzeba szczerze przyznać, że Chorwaci pokazali nam miejsce w szeregu.  :angry2:

30 sty 2009, 23:02
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

Może nie dwa ale jedno można - Ivan Cupic.
No i wiem dlaczego z użycia wyszło linoleum (potocznie nagileun).

31 sty 2009, 10:10
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Tym razem ( mimo paru kontrowersyjnych "gwizdków") to nie im zawdzięczamy porażkę.
Możnaby jeszcze zwalić wszystko na wykładzinę, ale trzeba szczerze przyznać, że Chorwaci pokazali nam miejsce w szeregu.  :angry2:

Moim zdaniem do porażki w  dużej mierze przyczynila się też piłka.
Chyba była zbyt mocno "napąpowana" bo odbijała się Polakom od rąk :(
A dlaczego Chorwatom nie? Bo oni ją sami pompowali!
A ręce pomazali sobie klejem  :angry:
I dlatego kleju zabrakło na linoleum :mur:

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 10:45 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 10:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 200  Następna strona