Są rzeczy na tym świecie, które potrafią wyjaśnić tylko kobiety. Dla facetów, to absolutna czarna magia. Poniżej kilka takich, które właśnie zaliczane są do tej grupy... - Wyraz twarzy kota. - Co tak ważnego jest w czekoladkach. - Potrzebę posiadania jednakowych butów w różnych kolorach. - Wyszczuplające ubrania. - Wybieranie się na wycieczkę samochodową bez próby osiągania rekordu szybkości. - Różnicę między ecrie, beżowym i kremowo-białym. - Podcinanie włosów żeby urosły. - Podkręcanie rzęs. - Niedokładność każdej wagi osobowej kiedykolwiek powstałej. - Inną kobietę... - Jak to możliwe, że moczenie skóry powoduje jej wysuszenie - Potrzebę posiadania na koncie permanentnego debetu. - Mówienie przez 3 godziny bez powiedzenia o czym mówią. - Potrafią wyjaśnić "dlaczego nie jeść pomadki choć jest o smaku owocowym". - Potrafią wyjaśnić "O co chodzi w M jak Miłość ". - Dlaczego na łazienkę trzeba wydać 10 tys. PLN jak wystarczy 3800zl (o kuchni nie wspominając). - Dlaczego Twoje rachunki (chodzi o faceta) za telefon komórkowy wynoszą aż 150 zł/miesiąc, a moje (kobieta) tylko 300. - Różnicę pomiędzy piekielnymi ustrojstwami - "wkładka higieniczna - podpaska ". - Różnicę pomiędzy jej wypadem z koleżankami, a twoim z kolegami. - Tylko kobieta zna różnicę między podkładem i fluidem i wie po co pod to wszystko kłaść jeszcze bazę rozświetlającą... - Wyjaśnią dlaczego naprawdę nie chcesz iść z kumplami na piwo. - Tylko kobieta potrafi Ci wyjaśnić, że jedziesz za szybko, nawet jeśli nie odpaliłeś jeszcze auta. - Dlaczego śmieci trzeba wyrzucać codziennie, a nie raz w tygodniu jak już się zapełni nimi wszystkie miejsca koło kosza... - Dlaczego nakarmienie zwierzyńca i posprzątanie w domu jest ważniejsze od sprawdzenia maili jakie przyszły do nas w nocy. - Dlaczego zmywa się zaraz po posiłku a nie tuż przed. - Dlaczego deska sedesowa MUSI być opuszczona. - Dlaczego "zaraz" jest pierwszym krokiem do awantury. - Dlaczego sztućce muszą kolorystycznie pasować do zasłon? - Dlaczego Karmi jest smaczne? - Dlaczego do toalety w knajpie trzeba chodzić z koleżanką? - Dlaczego masz nie pić tego trzeciego piwa? - Czym różnią się dwie identyczne bluzki?
Rozmawiają dwaj przyjaciele: - Dom zbudowałem i syna począłem... - A jak z drzewem? - No z drzewem to się właśnie rozwodzę...
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie wku*wia!
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
24 lis 2008, 13:25
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach: <a href="http://www.machina.pl/" target="_blank">http://www.machina.pl/</a>
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
25 lis 2008, 18:43
Wnuczek: Babciu widziałaś moje tabletki? Były oznaczone LSD. Babcia: ****olić tabletki, widziałeś ****a smoka w kuchni?...
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
26 lis 2008, 18:34
kot alik w wolnym czasie <a href="http://video.interia.pl/obejrzyj,filtr,0,film,96316,sortuj,sm,st,103195,pozycja,2,Kot_pianista" target="_blank">http://video.interia.pl/obejrzyj,filtr,0,f...,2,Kot_pianista</a>
26 lis 2008, 22:18
- Pamięta pan mecenasie ile milionów dolarów dostał koleś, który wytoczył sprawę Marlboro za to, że zachorował na raka? - Nooo... sporo... kilkadziesiąt. - A ile dostał gościu, który oskarżył McDonaldsa, że po hamburgerach roztył się jak świnia? - Noooo... kilkanaście. - Ja też chciałem wytoczyć sprawę... - Komu? - Polmosowi Lublin. Za te wszystkie brzydkie baby, które miałem po Żołądkowej Gorzkiej...
27 lis 2008, 13:21
W klasztorze znaleziono prezerwatywę. Przełożona zebrała mniszki, aby przeprowadzić dochodzenie. - "Znaleziono prezerwatywę" - zaczła przełożona Wszystkie głosy "ooo", jeden "hi, hi, hi" - Prezerwatywa była używana Wszystkie głosy "ooo", jeden "hi, hi, hi" - I jeszcze jedno, była dziurawa Wszystkie głosy "hi, hi, hi", jeden "ooo"
Ostatnio edytowano 28 lis 2008, 11:33 przez midas, łącznie edytowano 1 raz
28 lis 2008, 11:32
Lecący balonem mężczyzna uświadomił sobie nagle, że się zgubił. Zmniejszył wysokość lotu i zobaczył w dole kobietę. Opuścił się jeszcze niżej i krzyknął do niej: - Przepraszam, czy może mi Pani pomóc? Obiecałem przyjacielowi, że dolecę do niego w ciągu godziny, ale sam już nie wiem gdzie jestem.... Kobieta odpowiedziała: - Jest Pan w balonie napełnionym gorącym powietrzem, unoszącym się około 10 metrów nad ziemią. Znajduje się Pan między 40 a 41 stopniem północnej szerokości geograficznej oraz między 56 a 60 stopniem długości zachodniej... - Pani jest inżynierem ? - spytał mężczyzna z balonu. - Tak! - odpowiedziała kobieta - a skąd Pan wie ? - No cóż - rzekł baloniarz - wszystko to, co Pani powiedziała, jest z merytorycznego i fachowego punktu widzenia prawdziwe, ale ja w dalszym w ciągu nie mam bladego pojęcia co zrobić z tymi wszystkimi informacjami, a fakty są takie, że się zgubiłem. Szczerze mówiąc, w ogóle Pani mi nie pomogła, a tak zasadniczo, to nawet przez Panią jestem jeszcze bardziej spóźniony. - A pan jest na pewno dyrektorem !? - odpowiedziała kobieta. - Niesamowite! Faktycznie jestem dyrektorem.... - odpowiedział mężczyzna - Skąd Pani wiedziała ? - No cóż... Nie wie Pan, gdzie Pan jest, nie wie Pan, dokąd Pan zmierza, osiągnął Pan tę pozycję zużywając dużo energii, złożył Pan obietnicę, której nie jest Pan w stanie dotrzymać, oczekuje Pan od ludzi, którzy znajdują się niżej, że rozwiążą za Pana Pańskie problemy. Poza tym fakty są takie, że jest Pan nadal dokładnie w tej samej sytuacji, w jaką Pan sam się wprowadził, ale uważa Pan, że to moja wina...
28 lis 2008, 20:51
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Wielka Brytania pada ofiarą posuniętych do absurdu przepisów BHP, które popsują w tym roku świąteczną zabawę wielu dorosłym i dzieciom. Dziennik Daily Telegraph poświęcił całą stronę takim przypadkom. Ofiarą BHP padł na przykład zwyczajowy koncert kolęd, jaki od 20 lat odbywał się wieczorem w Wigilię w galerii handlowej w Mieście Hemel Hempstead. W razie pożaru bowiem 100-osobowy chór skautowski mógłby zagrodzić klientom drogę do wyjść awaryjnych.
W Londynie wielki dom handlowy Selfridges, który co roku urządza w oknach wystawowych wspaniałą szopkę, nie będzie mógł kontynuować tradycji grania kolęd na ulicy - żeby nie dezorientować kierowców i przechodniów i nie spowodować wypadku. W walijskim miasteczku Llandovery sklepikarzom zakazano umieszczania choinek nad szyldami, bo to wymaga przystawienia drabiny, a z drabiny można spaść.
Z kolei w Wimborne w hrabstwie Dorset burmistrz zakazał 400-letniego obyczaju strzelania z muszkietów nad miejską choinką dla odpędzenia złych mocy - żeby nie straszyć dzieci.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
28 lis 2008, 21:50
A teraz teścik na sprawdzenie poziomu idioctwa . <a href="http://quiz.ownia.pl/idiota" target="_blank">http://quiz.ownia.pl/idiota</a>
29 lis 2008, 00:13
Patty_1
A teraz teścik na sprawdzenie poziomu idioctwa . <a href="http://quiz.ownia.pl/idiota" target="_blank">http://quiz.ownia.pl/idiota</a>
Oczywiście chodzi o poziom idiotctwa.
A teraz w związku ze zbliżającym się okresem swiątecznym taka moja mała sugestia co do prezentów.
29 lis 2008, 18:36
Dwóch malców siedzi w piaskownicy i dyskutuje: - Mój tata jest najszybszy na świecie! - A wcale że nie! - A wcale że tak! Jest poborcą skarbowym. Pracuje codziennie do trzeciej, a w domu jest już piętnaście po drugiej.