Dzięki Bogu, bo już myślałam przeglądając, że po rozmowie z premierem coś Ci się stało. Nie strasz nas więcej, bo zawalec gotowy. :piwo:
____________________________________ myślę więc jestem
Ostatnio edytowano 18 lis 2006, 12:36 przez sonieczka, łącznie edytowano 1 raz
18 lis 2006, 08:21
Dla bezpieczeństwa jest teraz dwóch administratorów (drugi Toga). Będzie trudniej zlikwidować nas dwóch.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 18 lis 2006, 12:37 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
18 lis 2006, 08:52
inspektor
Dla bezpieczeństwa jest teraz dwóch administratorów (drugi Toga)...
...z dość odległym, nie rzucającym się w oczy numerem i smoczkiem w buzi - dodatkowym bezpiecznikiem... :zeby:
Ostatnio edytowano 18 lis 2006, 12:40 przez toga, łącznie edytowano 1 raz
18 lis 2006, 12:39
Dlaczego, jak wchodzę niezalogowany na Forum, to temat KONTROLA I CZYNNOŚCI SPRAWDZAJĄCE jest zablokowany i nie można w niego wejść?! W pozostałe inne można. Dziwne...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 01:00 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
28 lis 2006, 16:52
Na niektóre fora mogą wejść tylko zalogowani użytkownicy.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
28 lis 2006, 17:39
inspektor
Dla bezpieczeństwa jest teraz dwóch administratorów (drugi Toga). Będzie trudniej zlikwidować nas dwóch.
A bo co? Obawiacie się, że przed 12 grudnia Rząd może próbować "wyciszyć" administratorów? <_<
Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 01:01 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
28 lis 2006, 18:10
Skoro wiceminister na spotkaniu z Federacją wykrzykiwał o mnie "Warchoł" - można się różnych rzeczy spodziewać. Sprawdzam to, bo jako Radomianin nie pozwolę, żeby ktoś nazywał mnie warchołem. Już był taki jeden w 76-tym - nazywał się Gierek.
Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 14:52 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
28 lis 2006, 19:57
inspektor
Skoro wiceminister na spotkaniu z Federacją wykrzykiwał o mnie "Warchoł" - można się różnych rzeczy spodziewać.
Może chciał Cię nobilitować. Wszak takie słownictwo można usłyszeć w dyskusjach prowadzonych pomiędzy premierem a wicepremierem rządu RP.
Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 14:53 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
29 lis 2006, 11:33
inspektor
...nie pozwolę, żeby ktoś nazywał mnie warchołem...
Czy to znaczy, że zostaniesz wicepremierem? :zeby:
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
Ostatnio edytowano 29 lis 2006, 21:22 przez supersaper, łącznie edytowano 1 raz
29 lis 2006, 20:26
helvet
<!--quoteo(post=2623:date=28. 11. 2006 g. 19: 57:name=inspektor)--><div class='quotetop'>(inspektor @ 28. 11. 2006 g. 19: 57) [snapback]2623[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Skoro wiceminister na spotkaniu z Federacją wykrzykiwał o mnie "Warchoł" - można się różnych rzeczy spodziewać.
Może chciał Cię nobilitować. Wszak takie słownictwo można usłyszeć w dyskusjach prowadzonych pomiędzy premierem a wicepremierem rządu RP. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Dobrze, że nie krzyczał jak Cyrankiewicz w 1956: "Ktokolwiek podniesie rękę :nonono: na Władzię Ludowską (Zytę Gilowską) – temu ją odrąbiemy".
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 01 gru 2006, 22:27 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
01 gru 2006, 16:36
kominiarz
"Ktokolwiek podniesie rękę :nonono: na Władzię Ludowską (Zytę Gilowską) – temu ją odrąbiemy".
Odrąbiemy "ją" czyli: Zytę, Władzię czy rękę? :rotfl: W sumie dobrze wiedzieć zawczasu, zanim wszyscy podniosą z nadzieją ręce...
Ostatnio edytowano 01 gru 2006, 22:32 przez toga, łącznie edytowano 1 raz
Trwają prace nad przenosinami domeny i hostingu - mogą występować pewne problemy. Co do komunikatu, to nie mam pojęcia, o co chodzi. Jutro pewnie się dowiem.
Ostatnio edytowano 29 gru 2006, 21:42 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
28 gru 2006, 22:45
Dlaczego przy próbie zamieszczenia, obojętnie jakiej wielkości, pliku *.jpg jest komunikat: Całkowita dozwolona przestrzeń: 0 bajtów <!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->???<!--sizec--></span><!--/sizec-->
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 02 sty 2007, 14:18 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz