Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia - dużo szczęścia i spokoju, spędzenia niezapomnianych chwil w gronie rodziny i przyjaciół, wymarzonych prezentów i spełnienia najskrytszych marzeń życzy Nowa
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
24 gru 2010, 22:05
Życzenia Świąteczne i Noworoczne
Z okazji tych pięknych, rodzinnych świąt wszystkim skarbowcom życzę spokojnej pracy, braku strachu przed kolejnymi pomysłami naszych władz, szefów, których chciałoby się naśladować albo przynajmniej szanować, przyjaznych, lojalnych kolegów, siły niezbędnej w osiąganiu wyznaczonych sobie celów pomimo wszędobylskiej krytyki oraz spełnienia choć paru z naszych skrytych marzeń.
25 gru 2010, 20:28
Dobrze życzy wszystkim US w Polsce - US WAŁBRZYCH
25 gru 2010, 22:37
Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
zdrowia i pomyślności w Nowym 2011 Roku.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Szampańskiej zabawy dzisiaj (31 grudnia 2010r.) i nie gorszego (niż poprzednie lata) NOWEGO 2011 ROKU Bo na lepszy raczej nie ma co liczyć, życzy wszystkim SKARBOWCOM - silniczek
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
31 gru 2010, 17:27
Święta, święta i po...
Adzik
i po świętach......
Translantując na angielski: X-Mass X-Mass and X-Pass
Załącznik:
Szczęśliwego 2011 Roku.jpeg
Samych marchewek i żadnych kijów w 2011 roku!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
31 gru 2010, 20:01
I znowu Święta...
.
Zatrzymaj się na chwilę - odetchnij pięknem świata zatrzymaj się na chwilę - zauważ swego brata, zatrzymaj się na chwilę - nad tym, co w sercu kryjesz, zatrzymaj się na chwilę - i pomyśl, po co żyjesz.
Załącznik:
wielkanoc 3.jpg
Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości, radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół - wszystkim Skarbowcoom życzy admin Nadir
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 kwi 2011, 14:08
Re: Życzenia Świąteczne i Noworoczne
Ja bez ładnej kartki ale tak szczerze od siebie. Wszystkim uczestnikom forum życzę zdrowych wesołych i spokojnych świąt. Życzę tego byśmy mogli tu wymieniać swoje poglądy i byśmy zawsze pamiętali, że różnice to nic dziwnego, to stan NATURALNY. Gdyby wszystkim przedstawicielom płci brzydszej podobały się tylko blondynki to co zrobiłyby brunetki ? I oczywiście odwrotnie. To, że inaczej patrzymy na pewne rzeczy nie powinno powodować tego byśmy skakali sobie do oczu (tu biję się w piersi, mi też nie zawsze się to udaje ale postaram się poprawić). Nawet tak ekscytujący temat jak polityka nie jest tego warty.
Życzę również wszystkim byśmy nigdy nie dali się wzajemnie skłócić bo tak naprawdę jedziemy na jednym wózku i wszyscy obrywamy jednakowo.
Jeszcze raz serdeczne życzenia dla wszystkich bez wyjątku. A dla mojego głównego interlokutora Silniczka dodatkowo
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
20 kwi 2011, 19:25
avacs Jestem szczerze wzruszony Dodam coś od siebie napisałeś:
Nawet tak ekscytujący temat jak polityka nie jest tego warty.
W tym właśnie tkwi problem. Na tym portalu (teoretycznie) nie ma polityków, ja przynajmniej politykiem nie jestem, ani się nim nie czuję. Jeżeli się wypowiadam, czy mam swoje zdanie na jakiś temat, to wcale nie oznacza, że jestem PiS-iorem. Paradoksalnie, z wieloma stanowiskami polityków PiS kompletnie się nie zgadzam. Nie jestem też zapatrzony w Kaczyńskiego, bo tak jak KAŻDY polityk, też ma wady. W 2007r. byłem tak samo wściekły na PiS, jak aktualnie część ludzi na tym forum, dlatego, .... zagłosowałem na PO. Po czym z każdym dniem, tygodniem, miesiącem i rokiem zmieniałem zdanie zarówno na temat PiS, jak i PO. Dlaczego, pozostawiam to Szanownym Forumowiczom do indywidualnego przemyślenia. JAKI JEST KOŃ, KAŻDY PRZECIEŻ WIDZI ....
Największe moje życzenie na Święta, i po świętach to to, żebyśmy przestali na tym forum dzielić się na PiS-orów i POlemingów, i zaczęli swoje wypowiedzi traktować poważnie, jak wypowiedzi dorosłych, myślących samodzielnie ludzi, a nie żarliwych zwolenników partii politycznej. Wtedy łatwiej będzie nam ze sobą dyskutować.
Czego sobie i wszystkim życzę z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych. ----------- Ale jaja
Załącznik:
big_1.jpg
20 kwi 2011, 20:07
Re: Życzenia Świąteczne WIELKANOC 2011
Wszystkim zdrowomyślącym jeszcze i Zdroworozsądkowym skarbowcom - Spokojnej i Zdrowej WIELKANOCY w gronie Najbliższych. ALLELUJA 2011 !!!
23 kwi 2011, 10:47
Miłych, ciepłych Świąt Wielkiej Nocy w gronie najbliższych, kilku chwil refleksji ............................
ks. Jan Twardowski
"Wielkanocny pacierz
Nie umiem być srebrnym aniołem - ni gorejącym krzakiem - Tyle Zmartwychwstań już przeszło - a serce mam bylejakie.
Tyle procesji z dzwonami - tyle już alleluja - a moja świętość dziurawa na ćwiartce włoska się buja.
Wiatr gra mi na kościach mych psalmy - jak na koślawej fujarce - żeby choć papież spojrzał na mnie - przez białe swe palce.
Żeby choć Matka Boska przez chmur zabite wciąż deski - uśmiech mi Swój zesłała jak ptaszka we mgle niebieskiej.
I wiem, gdy łze swoją trzymam jak złoty kamyk z procy - zrozumie mnie mały Baranek z najcichszej Wielkiej Nocy.